Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/862 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a drukkokat!

Tegnap estére újra eléggé fájt mindenem, ennek nem örülök, de ez van...úgyhogy ma teljesen light napot tartok: séta+fekvés, hátha így elmúlik végre. (A punkció óta tart.) Eddig jó, de délelőtt mindig jobb volt, mint este.

A 8 tüsző szerintem tökéletes!! Csak így tovább! :o)

Nekem azt mondták, hogy szanatóriumi körülmények, sétálgassak, olvasgassak, semmi stressz és fizikai munka. A házaséletről nem esett szó. Mondjuk, egyelőre még nincs is hangulatom hozzá...

Én minden nap tesztelek, hogy lássam, mikor ürül ki a hcg és mikortól lehet hinni a tesztnek.

2021. márc. 13. 11:00
 62/862 anonim ***** válasza:

Pihenj sokat😘😘Neked ekg-t punkció előtt hol csináltak?Gondolom, nem a meddőségiben?Nekem az is fog kelleni majd

2021. márc. 13. 11:04
 63/862 anonim ***** válasza:
A sok folyadék nem lesz nálam gond mert a napi 2 liter fixen meg szokott lenni és fehérje turmixot is fogyasztok mert eddzeni szoktam otthon és a bezárások előtt jártam kondizni szóval a fehérje bevitel is pipa😉
2021. márc. 13. 11:06
 64/862 A kérdező kommentje:

Igyekszem pihenni! :o) Meg persze eltalálni az egyensúlyt, hogy mozognak is a vérkeringés biztosítása miatt...

Nekem aznap csinálták reggel az ekg-t, már kórházi hálóingben. (De mi a járvány miatt magánba járunk, mert, amikor elkezdtük, az államiban nem fogadtak sajnos.)

2021. márc. 13. 11:09
 65/862 A kérdező kommentje:
Akkor nálad legalább ezen nem kell aggódni! Ez jó!! :o) Én nem vagyok nagy húsevő, szóval nekem a fehérje necces kicsit, de azért önmagához mérten emeltem az adagot. Tejterméket tudnék sokat enni, de azt hallottam, hogy inkább ne abból biztosítsuk.
2021. márc. 13. 11:11
 66/862 anonim ***** válasza:

Én szeretem a húst mert rászoktam mióta eddzek.Vegyél fehérje turmixot és napi 2-3 fedezi a fehérje szükségletedet és növeli az esélyedet a babára.Ha elfogadsz egy tanácsot akkor a Nutriversumost rendeld meg mert fele áron van mint a Biotech és a minősége is ugyanolyan,én ezt használom.Finom is és rengeteg ízben van🤗

Engem sem fognak fogadni kórházban hanem majd magánúton kell hogy intézzem szerintem de nem muszáj aznap vagy nem tudom majd az orvosom elmondja.A pcr teszt tudom hogy nem lehet 5 napnál idősebb punkcióhoz számítva

2021. márc. 13. 11:17
 67/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: furcsa, hogy ennyire fáj neked a punkció óta:( Doki nem mondott rá semmit?

Köszi:) mi is bízzunk a 8 tüszőnkben:)

Nekem a legelső punkciónál a háziorvos csinálta az EKG-t. Most nem kellett, hogy volt már korábban.

Nekem azt mondták, hogy ne fehérje porokból vigyem be, hanem inkább természetesen. Ha húst nem akarsz sokat enni, akkor tojásban, vagy babokban is sok a fehérje. A halat nem tudom mennyire szereted, de abban is sok a fehérje. Tengeriből viszont kevesebbet egyél, inkább hazait (például mi nagyon szeretjük a süllő filét sütve)

2021. márc. 13. 11:39
 68/862 anonim ***** válasza:
Én februárban mikor a 4.inszemet végezték beszélgetésbe elegyedtem lombikosokkal és ők is a fehérje port mondták plusz az egyikőjük a protein szeletet is ette transzfer előtt orvosi utasításra.Nincs nagy különbség a hús és a por között,ki hogy akarja.Tojás is nagyon jó az is igaz de nem tudsz annyit enni amennyi elegendő és húsból sem és itt jön képbe a por.Én nem tudok a háziorvoshoz bejutni emiatt mert a telefont is alig veszik ott fel és előtte is mentem be papírért és be sem engedtek hanem kihozta az asszisztense.Úgyhogy jobban járok ha magánba elintézem azt is,nem olyan drága a Noéba azt hiszem 4000 ha jól emlékszem és egyszer ki lehet bírni azt az összeget és a pcr is kell úgyis.Ja a pótlásra visszatérve a vitaminok is pont ezért kellenek mert a táplálkozással nem tudsz semmiből sem annyit bevinni hogy pont jó legyen a vitamin szint
2021. márc. 13. 11:50
 69/862 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippet a porra. Megnézegettem, hogy hol lehet rendelni, de mire ideér, addigra szerintem már mindegy. ;o) Szóval maradok az ételeknél. Szerintem mindkettő igaz lehet, az is, hogy ez egy mesterséges vmi, aminél jobb a természetes, meg az is, hogy ételekkel kevesebbet lehet bevinni.

A fájdalomról előzetesen nem mondott semmit, illetve én nem kérdeztem. Péntek délelőtt már egész jó volt, azt hittem, hogy múlik.

De még mindig megvan sajnos. Hol jobb, hol rosszabb, de talán enyhül. Már csak a jobb oldal fáj (ott volt a sok tüsző). Ha keddig nem múlik, akkor kedden visszamegyek. Ma meg holnap nem is tudom, hová mehetnék...gondolom, a nőgyógyászatukon van ügyelet...

2021. márc. 14. 13:35
 70/862 anonim ***** válasza:
Szia!Van szerintem ügyelet.Nem lehet hogy hiperstimulált lettél?Menj vissza a meddőségibe kedden mikor kinyit.Mond el hogy nagyon fáj és jó lenne ha megnézne az orvosod mert félsz hogy baj van.Vagy lehet a beágyazódás is elindulhatott és azért is fájdogál
2021. márc. 14. 14:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!