Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Igen, nekem nincs pco-m...Nem, tudom, hogy úgy segít-e, lehet, hogy nem. (De ezt egyszerű használni -nem kell főzögetni, méregetni, mint egy teát ;o) - , szóval, ha van még türelmed, egy próbát talán megér.)
Voltatok ma? :o) Mi volt?
Voltunk ma:) Volt vérvétel, ultrahang, receptfelírás. Vitaminok mellett Bemfolát kaptam, meg a szokásos Clexane-t. Pénteken kell újra menni ultrahangra.
Holnap gondolok rád:) drukkolok!
Na, szuper! Akkor a kocka el van vetve! :) Eddig is Bemfolát kaptál? Ez vajon mitől függ, hogy ki mit kap?
Köszönöm szépen a rám gondolást!! :) Most úgy érzem, rám fér...persze nyilván utólag majd azt mondom, hogy kár volt izgulni, de most szívesen előretekerném az órát holnap reggelre...
Kaptam ezt máskor is már. Ovaleap, cetrotide lesz még. Ezeket mind kaptam már. Gondolom intézet/doki is váltogatja. Ha valakinek valamelyik nem jó, akkor gondolom következőleg mást kap. Ezekre én jól reagáltam, így gondolom nem varriál a dokim.
Igazából ilyenkor szerintem az a legrosszabb, hogy nem tudod mi fog történni. Nekem már könnyebb, hogy tapasztaltabb vagyok ilyen téren. Én szerintem majd azon izgulok, hogy mennyi petesejt lesz :)
Minden rendben lesz nálad is:) aztán lehet izgulni az embriókért. Lombiknál mindig van valami amiért izgulni lehet:)
Szia!
Köszönöm az érdeklődést! :o)
Túl vagyok rajta, tényleg nem volt vészes. Ahogy írtad, az ismeretlen szitu volt a legrosszabb.
Végülis két jó sejt lett, a többiek kicsik voltak még.
Holnap telefonálnak, hogy mi a helyzet kettőjükkel :o) és, ha minden oké, akkor valószínűleg pénteken beültetés.
Nálatok gondolom, ma nincs újdonság, ugye?
Nagyon drukkolok, hogy 2 szép embriótok legyen🤗🤗🤗
Kicsit feszül a hasam, amin viszont csodálkozom mert még csak 1 napja van gyógyszeres kezelés. De lesz ez még rosszabb is😁
Ma megtudtam, hogy egy barátnőm 7hetes terhes. Becsúszott nekik... kicsit szíven ütött, de azért örülök nekik. Hátha egyszerre leszünk várandósok🙂
Remekül drukkoltál! Köszönjük! Pont úgy van, ahogy írtad, ketten vannak és nyilvánvalóan ;o) szépek. Holnap visszakapjuk őket. No, ez már kevésbé stresszes kórházi tartózkodás lesz.
Még kicsit 'vérezgetek', de a fájdalom mára szinte elmúlt. És, akkor jön újra a Clexane...de persze örülök neki.
Igen, nekem is elkezdett rögtön az első után feszülni. De én szoktam érezni a peteérést is, amikor ugye csak egy érik (vagy néha kettő). Az jó, ha feszül, mert akkor legalább tudod, hogy elindultak a tüszők és nincs izgalom az ultrahang előtt.
Hm, hát, igen... ez tök normális, hogy először rosszul esik ennyi minden után. Mi is mindig úgy képzeltük, hogy egyszer majd csak becsúszik...de végülis nemsokára be fog nekünk is! ;o)
Nagyon jó hír! Örülök neki! :)
Most már „csak” nagyon vigyázz magadra/magatokra majd! Drukkolok hogy sikerüljön! :)
Nekem most a Clexane-t már 2.naptól szúrni kell, meg is lepődtem rajta. Minden doki más úgy tűnik.
Te milyen vitaminokat szedsz, és milyen dózisban egyébként?
Ma már fel is vagyok puffadva, kíváncsi vagyok most mennyi tüsző lesz.
Köszönjük a drukkot!
Hú, hamar kezded a puffadást... Reméljük, pont ideális számú tüsző lesz. :o) Holnap kiderül.
Vitaminok: Trimeszter jódmentes (volt pajzsmirigy gyulladásom 10 éve, azóta nem eszek jódosat); Magnerot 1 v 2 db; Vigantol csepp (D vitamin - 7-8 csepp, az nem tudom, mennyi NE, de sok...3-4000, de enélkül nekem alacsony); Inofolic, 2 tasak vagy ennek megfelelő inozitol por és folsav; Q10, 120 mg; E vitamin 400 mg; Omega 3 (normál napi adag); szelén (80 mikrogramm - de ez is a pajzsmirigy gyulladás miatt már évek óta). Hát, kb ennyi. Meg a 21.ciklusnapig a Vénusz Csepp.
Te?
Punkció után neked meddig fájt a 'hasad'?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!