Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/862 A kérdező kommentje:
Én látom!! :) Ez holnapra tuti erősebb lesz!!
2021. márc. 27. 17:57
 172/862 A kérdező kommentje:

111: köszönöm az együttérzést! Mára már jobban vagyok...tkp már 1 hete tudom és végre a gyógyszereket is abbahagyhattam, nem kell napi 7x gondolni rá. Így jobb. Meg ugye volt már időm a gyászra a héten.

Fel nem adom, de mindenképpen az okot akarom kideríteni. Amíg az nincs meg, addig nem lombikozunk újra, mert minek. Ha meg megvan és lehet kezelni, akkor meg, reméljük, azért nem, mert spontán összejön. ;)

Először keríteni kellene vhonnan egy dokit, aki tud valami méhnyálkahártya vastagítót. Ha vannak ötleteitek, szívesen veszem. :) A progeszteron, úgy tűnik, nálam nem jön be...

2021. márc. 27. 18:05
 173/862 A kérdező kommentje:

1-es, ZB nektek is köszönöm! :)

Tényleg jobban vagyok már! Persze még biztos lesz hullámvölgy. Előbb vizsgálatokat szeretnék. Anélkül nincs értelme újra elkezdeni szerintem.

A G1 Intézet milyen? Mennyire a lombikot nyomják? Mutatnak hajlandóságot a természetes út segítésére?

2021. márc. 27. 18:10
 174/862 A kérdező kommentje:

És akkor még ma utoljára: ;)

Várom a híreket mindenkitől! Hajrá!!

2021. márc. 27. 18:11
 175/862 anonim ***** válasza:

Nyomozd ki ha tudod persze hogy mi lehet a gubanc nálad Kérdező de az is lehet hogy nincs gubanc hanem csak egyszerűen nem ágyazódott be most hisz spontán teherbeesés is ilyen tehát vagy megtörténik vagy nem és nem feltétlen van probléma odabenn.G1-ről semmit sem tudok de az magán ha jól tudom szóval nem olcsó.Sok sikert azért!

Z.B

2021. márc. 27. 19:03
 176/862 anonim ***** válasza:

Azt olvastam valahol, hogy az emelt dózisú E Vitamin nagyon jól megvastagítja a méhnyálkahártyát. A barátnőméknek a mézpempő vált be, és itta a barátcserjét is. Spontán terhes lett 1,5 év sikertelenség után. Már volt időpontjuk a Kaáliba... :)

Nekem sajnos ezek nem váltak be, de hát így érthető is, hogy a férjem spermája nem jó.

Nem biztos, hogy van bármi bajod Kérdező, egészséges embereknek is csak 30-40% még lombikkal is az esély, hogy sikerül. A következő biztosan sikerül már. Drukkolok nagyon!🙏🍀

A G1-ről én sem tudok túl sokat. Nőgyógyászaton voltam ott. Nekem kicsit sznob helynek tűnt. De különben jó volt.

Teszteltem ma reggel is, egy leheletnyivel mintha erősebb lenne a második csíkom, fotóznom is picit könnyebb volt, de azért még mindig nem meggyőző... Továbbra is csak halkan örülök, és holnap is tesztelek.

Drukkolok Neked is 1-es a holnapi (mai?) teszthez!!

Z.B. nálad mikor is indul a buli? 😊

Szép napot Nektek!

111 😊

2021. márc. 28. 10:27
 177/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: Kedves kérdező hidd el kell ilyenkor egy kis idő. Nekem a Kaális orvosom azt mondta legelőször amikor nem sikerült, hogy ezt is végülis meg kell gyászolni. Szerintem teljesen igaza van.

E vitamint szokták vastagításra mondani, de nekem nem használt. Nekem a progeszteron az segít. Ha neked vékony volt a méhnyálkahártya, akkor valószínűleg másik gyógyszer kell, vagy még több mint legutóbb. Nekem volt már: progesteron exeltis, utrogestan(hüvelyi, szájon keresztül is), duphaston. Elég sokféle van ebből is.

G1 intézetben mi az Nk ölősejtes vizsgálat csomagot csináltattuk, meg utána a konzultáción voltunk. Elmondta az érveivel, hogy miért kell a rettentően drága ivig infúziós kezelés, erre a Kaális doki elmondta, hogy ez kicsit se biztos hogy használna. Van egyébként meddőségi konzultáció csomagjuk is, lehet tud neked hasznos vizsgálatokat ajánlani. De egyébként nem olcsóak. Nekünk a konzultáció 35.000Ft volt. Nekünk az első sikertelen lombik után azt mondta a doki, hogy össze tud írni akár több százezerért vizsgálatokat, de lehet nem derül ki semmi. De például aztán azokból a vizsgálatokból derült, hogy mthfr mutációm van.

Nagyon szurkolok neked 111-es, remélem holnapra még erősebb lesz.

Majd húsvét hétfőn lesz nálunk tesztelés (ha nem hamarabb), még csak most ágyazódik/ágyazódnak be.

2021. márc. 28. 10:42
 178/862 anonim ***** válasza:

Persze, hogy meg kell gyászolni, de nem is mondtam, hogy nem... én is meggyászolnám. Csak biztatni próbáltam, hogy nem biztos van bármi betegsége, ami miatt most nem sikerült.

Nem tudom, miért volt bennem, hogy most hétfőn van Húsvét 🤣🤣 teljesen el vagyok tájolva🤣🤣 Mindegy, akkor is drukkolok 😍

Nagyon április 1 van a fejemben, h akkor lesz vérteszt, lehet, h lélekben már ott vagyok 😅

2021. márc. 28. 11:18
 179/862 anonim ***** válasza:
Ja azt a Kérdezőnek írtad ráadásul a gyászolásról. Na jó, szerintem én ma nem írok többet😅😅 Azt sem tudom, mi van 😅😅
2021. márc. 28. 11:19
 180/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Áprilisban kezdjük a bulit 111-es de már írtam csak biztos nem láttad.Ha legközelebb tesztelsz akkor ha nem baj,kiraknád?Csak kíváncsiságból megnézném mert már láttam pár tesztet.Április 1 nemsoká itt van.El is hiszem hogy már várod😉😉Remélem teljesül a vágyad és mindenkinek persze😁Én már várom az én bulim kezdetét de addig is elvagyok.E vitamint én is megkérdeztem az orvosomtól és mondta hogy antioxidáns és ennyi szóval nem vastagítja a nyálkahártyát tehát tévhit Őszerinte és az asszisztens nő is mosolygott😂😂Eddig nekem azzal nem volt még gondom mert általában középidő tájékán 9 mm-es szokott lenni és vastagodik is tovább kb 11mm-ig dehát mindenki más.Az orvosom szerint ez genetika és vitaminnal nem nagyon lehet ezen módosítani de a méhpempőt viszont ajánlotta.Konkrétan a Dr Chen ginzeng+méhpempő ampullát mondta hogy használjam illetve használjuk mert férfiaknak is jó a spermiumok minőségének javítására többek között.

Z.B

2021. márc. 28. 11:28
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!