Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Sziasztok!
111-es: Ezek nagyon szép csíkok!! :))) Ha egy ponton nem erősödik tovább, akkor se aggódj, lehet, hogy már most több hcg-d van, mint, amit mérnek és akkor ez a max.erősségük.
Melyik terhesvitamint szeded? Nekem is jód nélküli kell, de, amit most szedek, az napi 2 szemes és szeretnék 1 szemesre váltani, csak nem tudom, melyikre...
1-es: Igen, teljesen megértem, hogy te nem a sejtek számától, meg nem a meg nem termékenyüléstől, sőt, még csak nem is a pozitív teszt hiányától tartassz, hanem a továbbiaktól. Én is így voltam vele, hogy tudtam, hogy a megtermékenyülésig, osztódásig, beültetésig eljutunk és a továbbiaktól féltem az előzmények miatt. De. Nálad már megtalálták az okot, kezelik is, úgyhogy most minden oké lesz! :)
Én, köszönöm az érdeklődést és az együttérzést :) , hullámzóan vagyok, hol jobb, hol rosszabb, de az akut mélypont már megvolt. A doki szerint nincs egyéb ok, csak az, hogy a korom miatt nem jók a petesejtek és egy ponton túl nem fejlődnek tovább. Hát, nem tudom...hiszem is, meg nem is...Meg azt is mondja (nem így persze, de ez az értelme), hogy nem biztos, hogy kell erőltetni a lombikot, mert, ha ekkora megterheléssel két megtermékenyíthető sejtet tudunk kinyerni, az nem éri meg. Ennyi spontán is lehet. Mostmár inkább emiatt vagyok rosszul, nem a veszteség miatt.
No, és ezért is jövök ritkábban, hogy ne ilyeneket olvasgassatok most, hanem csak pozitívat. De persze továbbra is drukkolok és várom a híreket! :)
1-es vagyok: Nagyon sajnálom kérdező:( DE szerintem a 40 év az nem olyan sok, hogy a doki azt mondja, hogy ne lomikozz tovább. 45 fölött már inkább elhinném. Mennyi q10-et szedsz? Az állítólag javít a minőségén is, és az én dokim azt mondta, hogy az se mindegy, hogy milyen márka. Nekem a pharmanord márkát mondta, drága egyébként, de hátha tényleg megéri. Igazából sokszor a dokik se tudják, hogy miért nem sikerül, vagy hirtelen miért igen. Néha csak tippelgetnek. Néha hirtelen mégis sikerül a lombik, nagy ritkán spontán is( igaz saját esetemben nem hiszek a spontánban). Amíg bírjátok lelkileg addig megéri csinálni (meg persze anyagilag amíg bírjátok). Nekem inkább furcsa, hogy azt mondja spontán is lehetne annyi... Ha gyógyszeres rásegítés kell a kettőhöz is, akkor szerintem azért spontán inkább egyre van esély.
Vizsgálatot így nem is javasollt a dokid?
111-es vagyok :)
Én a Baby Fortet használom, nem tudom, hogy otthon lehet-e kapni, de ez is 2 szemes, viszont az egyik az omega 3, a másik meg az összes többi. Nekem eddig mindegyik kikezdte a gyomrom, ez nem.
Esetleg donor petesejttel is lehetne még próbálkozni. Ismerek itt egy nőt, ő is ennyi idős volt mint Te, Kérdező, és neki is emiatt nem jött össze, (legalább is ezt mondták neki) aztán végül donorpetesejttel simán kihordta a terhességet és most boldog :). Mondjuk nem volt olcsó.
Nekem erősödik szépen a csíkom, viszont ma (PU+13) enyhe világosbarna folyást tapasztaltam. És elég erős menstruációs görcseim voltak. Kb mint mensi első napján.
Igazából holnap vagy holnap után lenne esedékes, hogy ne jöjjön meg :)
Betelefonáltam délután, hogy ez van, mondták, hogy azonnal menjek be, így bementem. Meg nem vizsgáltak, vért sem vettek, mert hogy korai még.. Írtak fel progeszteron injekciót a kúp mellé, és akkor mondták, hogy várnak csütörtökön a vérvételre.
Most megint szúrhatom magam, de ez legyen a legnagyobb baj :)
Sziasztok!
111-es remélem nem jön meg😉😉Mikor lesz a vérvétel?Pfuuu nagyon kíváncsi vagyok😊Hogy érzed magad egyébként?
1-es neked is nemsoká teszt és gondolom vérvételed is lesz.Tiéd eredményére is kíváncsi vagyok és persze neked se jöjjön meg.
Kérdező neked pedig sok sikert kívánok és mielőbbi újra indulást mármint lombik tekintetében.A donor petesejt valóban nem rossz ötlet csak itt Magyarországon ha jól tudom csak rokon adományozhat de ezt csak valahol olvastam régebben tehát abszolút nem bíztos.Ezt megkérdezheted az orvosodtól,ő nyilván tudja hogy működik ez.Csehországban van egy klinika ahol donor petesejtekkel dolgoznak probléma mentesen de viszont nem olcsó mulatság.Megkeresem melyik az,nézegettem múltkor csakúgy bár nem kifejezetten a petesejt donációt
ReproGenesis a klinika neve megtaláltam
Z.B
Sziasztok! 1-es vagyok:
Jó hír 111-es, hogy erősödik a csík. Reméljük nem lesz semmi baj. Szokták mondani, hogy emlékszik a test a mentruációra például, sajnos ezer meg ezer oka szokott lenni a vérzésnek a terhességnél.
Azt viszont nem értem, hogy miért nem vettek vért. Nekem legutóbb amikor ez volt, akkor a doki megnézte a vérvétellel a progi szintem. Együtt érzek veled, nekem is szúrni kell, csak nekem a véralvadásgátlót.
Mi pont egy hét múlva szerdán megyünk a vérvételre. Pont ma van 1 hete, hogy megvolt a beültetés. Ma reggel elég sok barnás folyás volt a tisztaságimban. Ez borzasztó, hogy minden alkalommal így van. Erre mondja a férjem, hogy ne stresszeljek.... Hát nem könnyű... Első sikertelen lombiknál is elég hamar barnáztam. 2. és 3. sikeres lombiknál is barnáztam, sőt véreztem is. Jön megint, hogy minden pisilésnél jön a rettegés. Hát most kicsit sincs jókedvem. Férjem azt mondja, hogy hátha csak a beágyazódás, legutóbbi 2 alkalommal is ilyenkor volt pont. Hát nem tudom...
1-es én aztán megértelek bár még csak most lesz nekem az első beültetésem de azért túl vagyunk jó pár próbálkozós hónapon és persze inszeminációkon!Én úgy érzem hogy neked és 111-esnek is sikerülni fog a beültetés de lehet csak a jószándék mondatja velem
Z.B
Köszönöm a drukkokat. Nekem pontosan ugyanolyan érzésem volt tegnap este is és most ma reggel is, hogy ha nem szedném a progeszteront, akkor tuti menstruálnék. A derekam pont ugyanúgy fáj. Persze lehet, hogy ez az emlékezőtehetsége miatt van a testemnek, passz. De tök ijesztő.
Tegnap a tesztem már nem is volt erősebb, igaz halványabb sem, mint a tegnap előtti. Tudom, nem is kell feltétlenül, hogy erősebb legyen, 2 naponta duplázódik, a pisitől is függ stb.. de ettől még nincs jó érzésem. Ma megyünk vérvételre, úgyhogy délutánra elvileg kiderül, mi a helyzet.
Minden egyéb tünetem a Progeszteronnak tudom be. Feszül, érzékeny egy kicsit a mellem, a mellbimbóim is. De kibírható. Melegebb úgy általában egész nap a testhőm, 36.8. És marha álmos vagyok. Ugyanakkor éjszaka mindig felébredek általában azért, mert pisilnem kell.
Az a barnás folyás úgy tűnik, elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!