Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Szia!Képet raksz fel róla?Képküldés.hu-n tudsz
Meg szeretném mézni ha nem baj
Z.B
1-es vagyok: szerintem sem az ovitrelle már, az már elvileg kiürült. Halkan gratulálok, remélem erősödni fog. Drukkolok nagyon!
Boldog Névnapot is kívánok neked:)
Köszönöm, én is halkan örülök csak, vagyis még csak reménykedem, hogy holnapra erősödni fog 😅
Mindjárt felrakom, de a képen alig látni valamit. A férjem is látta amúgy rajta a másik csíkot így élőben. A nővérem képről először nem, de aztán ő is megtalálta. Tényleg nagyon halvány.
Ultra giga light halvány de mintha volna ott valami de remélem nem szellemcsík🤔🤔Gondolom élőben jobban látszik,néha hülyén adja a dolgokat vissza egy kép.Nagyon drukkolok neked és mindenkinek persze🤞
2 nap múlva megnézzük a következő teszted ha szeretnéd😊
Z.B
Igen, és ahogy nézem a feltöltés után a kép még rosszabb, mint amit ténylegesen feltöltöttem 😅
Élőben azért jobban látni, és időn belül jelent meg.
Van egy másik tesztem is, az 25ös, még azon is megjelent egy csík kicsit később, időn túl már. De az még halványabb, így fotózni is felesleges,kidobtam.
Egyik teszten sem tapasztaltam még korábban szellemcsíkot, hátha ezek sem azok 😅
Tesztelek majd újra, aztán beszámolok. 😊
1es Te mikor fogsz tesztelni? Vagy kibírod a vérvételig?
1-es vagyok: halványan látom én is, hátha holnapra erősödni fog.
Nálunk egyenlőre az a terv, hogy húsvét hétfőn ránézünk (az lesz a 12.nap), aztán lehet nem bírjuk ki:)
Nagyon drukkolok🍀🙏
Mindenkinek :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!