Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: sajnos ez Magyarországon is így van, hogy meg van szabva mennyi sikertelen lombik/vetélés után lehet bizonyos vizsgáltokat csináltatni. Ez borzasztó szerintem... Értem, hogy nem mindig sikerül az első lombik például, vagy gyakori a vetélés, ezért nem akarják TB-re, de hormonkezelésekkel tönkre vágni a szervezetet se jobb feleslegesen szerintem. Max ha nem nagyon drága akkor magánúton elintézném.

Legutóbb nekem is a spontán vetélésre várt a doki. Én 4 hétig szenvedtem, így végül csak elmentem a saját dokimhoz, ő végül azt monda inkább csináljuk meg a műtétet. Igazából megkönnyebbülés volt már a folyamatosan hányinger/puffadás után. Meg a tudat, hogy nem létezik igazából a terhesség.

Drukkolok, hogy tényleg hamar beinduljon. De ha nem szenvedsz tünetektől az valamennyire jobb.

Még mindig barnázok, pedig már durva mennyiségő progit kapok. Ráadásul ettől az új prolutextől fáj a beadás helye is nagyon. Még a tegnap reggelit is érzem. Konkrétan az fáj ahogy a ruha is hozzá ér. Remélem nem mi rontunk el valamit, de neten is olvastam, hogy hozzá kell szokni. Idegörlő ez a várakozás...

2021. ápr. 9. 15:53
 252/862 anonim ***** válasza:

Nekem is fájt nagyon a prolutex, mondtam ezt a dokinőnek, azt mondta, hogy igen, sajnos ez gyakran ilyen, nem kaphattam mást helyette. Nekem némelyik napok után is fájt, és nagyon zavart a ruha, ahogy hozzáért... borzalmas volt.

Azt még megértem, h TB-re nem akarják, de itt magán úton sem tudom elintézni, ez az ami idegesít. Fizetnék pedig érte... de kitartanak amellett, hogy nincs értelme, ezért nem. (????)

111

2021. ápr. 9. 18:27
 253/862 anonim ***** válasza:
1-es vagyok: mi újság 111-es? Kiderült ma valami végre? Hogy vagy?
2021. ápr. 12. 12:39
 254/862 A kérdező kommentje:

Én is gondolok rád, 111-es!

Gondolom, még nincs meg a laboreredmény, azt tapasztaltam, hogy mostanság -teljesen érthetően- egy kicsit lassabbak, mint békeidőben.

2021. ápr. 12. 13:20
 255/862 A kérdező kommentje:
A Prolutex szurin nem segít a jegelés? Van, amelyiknél bejön. Én jégakkut tettem rá és percekig ott tartottam. De gondolom, már próbáltátok...
2021. ápr. 12. 13:22
 256/862 anonim ***** válasza:
1-es vagyok: olvastam róla, de nem próbáltam. Igazából másnapra már alig fáj. Csak már tiszta lila a hasam a véralvadásgátló szuritól is:( Ráadásul még mindig barnázok:( Lehet nem is progi hiánytól van, már akkor szerda óta az emelt adag miatt csak elmúlt volna.
2021. ápr. 12. 13:31
 257/862 A kérdező kommentje:

Nyugodj meg ;o)) , nekem 3 hete nem múlt még el a 'foltosodás' a hasamról. No, komolyan: tudom, milyen rossz...és még 8 hónapig így lesz!! Nem tudom, miért nem lehet kisebb átmérőjű tűt használni. De biztos van oka. Vagy se.

A jégakku nekem kicsit segített - foltos se lett mindig. Jóóóó sokáig rajta kell tartni.

Ha csak barnázás, az simán lehet vmi vérömleny felszívódása vagy a megkevert hormonrendszer. Nagyon szép ultrahang felvételeket fogsz majd nekünk küldeni bíztatásképp az elkövetkező 7 és fél hónapban!! :o))

2021. ápr. 12. 14:06
 258/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

111es vagyok. Köszönöm az érdeklődést, nagyon aranyosak vagytok :)

Nálunk mindig megvan már aznap dél-1 között eredmény. A mai hcg értékem elérte az ezret (csütörtökön még 315 volt) de továbbra sem látni sehol semmit. Szerdán kell visszamennem, megint UH és vérvétel.

Azt gyanítom, hogy bal oldalt lesz, mert ott többször görcsölget, és pont a balt nem is látja rendesen, mert az feljebb van nekem, vagy mi. Olyan erősen kell csinálnia, hogy valamit lásson, hogy időnként azt érzem, szétszakítja a hüvelyemet is. Plusz azt mondta, hogy mivel még mindig nagyobbak a petefészkeim, így emiatt sem látja jól. De legalább már vmivel kisebbek, mint csütörtökön voltak.

Azt tudom, hogy nálunk 1000 alatt nem küldenek kórházba. De mivel már elértem, lehet, hogy szerdán beküld már.

Marad a várakozás.

2021. ápr. 12. 18:57
 259/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: köszi kérdező:) Nagyon aranyos vagy!

Sajnálom 111-es, hogy ennyire nehéz ez:( Lehet hülye kérdés, de teljesen biztos, hogy méhenkívüli? Ha ennyire nő a hcg akkor nem lehet, hogy terhesség csak lassabban növekszik, és azért nem látja? Vagy a doki már biztos benne? Mondott bármit a doki, hogy mire figyelj ha baj lenne?

2021. ápr. 13. 08:53
 260/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Most néztem 111-es mit írt és én is ezt kérdem mint 1-es.Biztos az hogy méhenkívüli?Nem vennék rá mérget....Lehet 1-esnek van igaza és lassabban fejlődik a terhesség de ha elfogadsz egy jószándékú tanácsot 111-es akkor én a helyedben még várnék bármi nemű beavatkozással de nyilván az orvos is így van vele.Kívánom hogy méhen belüli legyen és minden jól alakuljon!🙏

1-es neked is minden jót és sok szerencsét kívánok!Most mi a helyzet veled vagy veletek?

Kérdező neked is sok sikert kívánok!

Én még a menzeszt várom,20-án kell hogy megjöjjön.

111-es te biztos jól beszélsz németül.Én ma kezdtem egy német online kurzust.Nem könnyű de menni fog.Szerencsém hogy szakközépben 2 évig tanultam németet szóval egy nagyon minimális alapom azért van😉

Z.B

2021. ápr. 13. 11:25
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!