Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Nyálkahártya 10 mm-es volt
Z.B
Sziasztok, annyira jó híreim nincsenek, de a doki szerint semmi baj nincsen. Mondjuk mi mást mondana. Ma voltam ugye először a saját dokimnál.
9 nappal ezelőtt 5 mm-re mérték a babámat a klinikán, ami egyébként is lemaradást jelentett kb 1 héttel.
Ma 8,5 mm-re mérték. Ez elég kevés. Naponta 1 mm-t kellene nőnie. Remélem, csak elmértek vmit. Mert ez a 3,5 mm növekedés nagyon nagyon kevés.
De a szíve vert szépen.
6+6-ra számította így a terhesség korát, holott 8+2. :(
Két hét múlva kell visszamennem.
Aggódom.
111
1-es vagyok: gratulálok Z.B. :) a 6 db az jó szám, most osztódjanak szépen:) De biztos ügyesek lesznek:) sajnos mindig lehet miért izgulni.
Drukkolunk a pici babádnak 111:) az a baj, hogy az elején szokták össze-vissza mérni. Hátha csak ez a baj nálad. Főleg hogy másik doki, meg másik UH gép is. Igazából eddig is 1 hét lemaradásban volt, így hátha ez nem lesz probléma. Majd a genetikin szokták pontosabban belőni a szülést. Reméljük minden jól alakul majd nálad:) De elhiszem, hogy hosszú lesz ez a 2 hét. Progeszteronról beszéltetek a dokival?
Remélem én is, hogy csak erről van szó, hogy most más és mással mérte. Egyébként nekem sokkal nagyobbnak tűnik a képen mint a múltkor, szóval nem értem. Kb dupla akkorának. Lehet másképp fekszik.
Kár, hogy ilyen sokára lehet visszamenni.. lehet megfogadom a barátnőm tanácsát, és majd jövőhéten bemegyek a kórházba. Majd megmondom, hogy fáj a hasam, vagy ilyesmi.
Progeszteronról nem volt szó nagyon, említettem, hogy szedem, de nem érdekelte. Nem kérdezett semmit sem, mert a 2 hét múlvai vizsgálat lesz majd az első normális vizsgálat, majd akkor lesz kíváncsi ezekre. A pajzsmirigyem sem erdekelte most.
Ez van sajnos, ez az eljárás.
Drukkolok én is Z.B 😊🤗
111
Holnap beszàmolok mit mondott a doktor bàcsim.Köszi a drukkot!
Z.B
111-es bizakodhatsz szerintem hisz nő a picid azért.Szerintem minden rendben lesz veletek.Drukkolok!
1-es ti gondolom 3 hónap múlva újra próbàlkoztok?
Kérdező ti is ha letelt az oltàs utàni türelmi idő?Az a Cseh klinika jónak tűnik de persze majd làtjàtok
Z.B
1-es vagyok: nálunk sokmindenől függ most a következő alkalom. Kedden megyek az itteni nőgyógyászhoz, akkor derül ki mikor lesz a műtét. Szerintem nem fog a spontán vetélésre várni, mert legutóbbi 2 alkalommal se történt meg. Ha megvan a műtét utána kell minimum egy menstruáció
A vakcinát mi is be akarjuk adatni. Attól is függ, hogy mikor mehetünk újra. De már csak nem lesz olyan sok idő, hogy megkapjuk. Igaz azt olvastam, hogy a sztreoid miatt lehet később kaphatom meg, de azt majd még megkérdezzük.
Gondolkozunk a drága Ivig infúziós kezelésen is. Ha sikerülne mégis Tb-s alapon valamit intézni, akkor meg tolódna valószínűleg.
Szóval jelenleg fogalmam sincs ennyi minden mellett, hogy mikor megyünk újra:(
Nem mert tegnap Május 1-e volt ami el lett felejtve és így nem tudtam senkivel sem beszélni a Kaáliból de nem is baj.Voltam egy jó kis bulin és nem ezen agyaltam.Holnap úgyis meg tudom.Ha nem több 2 db csak jó lesz
Z.B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!