Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯
 491/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: Sajnálom, hogy most nincs veled a férjed:( Sírd ki magad jól, az sokat segít. De idő kell hozzá, hogy jobb legyen. Valakinek segít ha gyújt egy gyertyát, és elbúcsúzik tőle. Én ilyet nem csináltam, de elbúcsúztam tőle amikor mi jártunk így. Ha segít 1-2 pohár bort is igyál meg otthon. Én még amit csináltam kiírtam magamból (bezzeganyára is elküldtem, de gépen is hagyhatod, vagy ha papírra írod akkor azon) Nekem ez segített valamennyit.

Ha kell társaság, áthívni valakit nem tudsz esetleg?

2021. máj. 17. 11:23
 492/862 anonim ***** válasza:

Igen,sajnos igazad lehet.Az a legrosszabb hogy egyedül vagy de míg a párod nem megy haza addig írj nyugodtan és beszélgetsz velünk ha szeretnél.

Bár tudom nem tudsz igazán mit mondani mert sokkot kaphattál.Lehet hamarabb tud menni a férjed és akkor jobb lesz

Z.B

2021. máj. 17. 11:27
 493/862 anonim ***** válasza:

Most ertem haza. A telefonom is lemerult kozben.

Elkuldtek rogton ott helyben az aneszteziologiara, majd aztan corona tesztre. Aztan hivtam pont egy taxit, es azonnal lemerult a telefonom.

Koszonom a tippeket, igen a siras az nalam is megvolt, de csak itthon, addig tartottam magam. Biztos fogok meg. Akarhanyszor eszembejut a kep, szep felismerheto baba formaja volt, de nem volt szivverese. Most is bogok, mikozben irom ezt.

Holnap lesz a mutet. Es meg mindig nem tudom, h a ferjem haza tud e jonni. De remelem, hogy igen.

111

2021. máj. 17. 14:55
 494/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: elmondhatatlanul sajnálom, együtt érzek veled:(:(:( Én is tavaly ugyanezt csináltam, hogy amikor eszembe jutott a szívhangja akkor mindig elkezdtem zokogni.

Veled együtt sírok én is, annyira sajnálom hogy így alakult. Én most el is nyomom magamban a fájdalmat amennyire bírom, mert ha a G1 intézetes dokinak van igaza, akkor a doki szavaival élve "én pusztítottam el az embriót". Persze a lombikos dokink szerint meg nem...

Kitartást holnapra, gondolok rád.

2021. máj. 17. 15:12
 495/862 anonim ***** válasza:

Engem mindenki azzal probal vigasztalni, hogy legalabb teherbe tudtam esni, es hogy ez mar jo. Legkozelebb majd biztos sikerul.

Nem tudom, de engem ez azert jelenleg nem vigasztal.

😢😢😢😢😢

Kaptam valami gyogyszereket, este egyet a huvelybe, reggel szajon at (vagy forditva?) kell beszedni. Vmi hormon ez is, h megnyiljon a mehszaj. Kozoltek, hogy hat a majamnak ugyan nem jo, de ez a legkimeletesebb gyogyszer, ami van, ennel nincs jobb..

111

2021. máj. 17. 15:21
 496/862 anonim ***** válasza:

Kitartást kívánok én is neked holnapra.Nagyon rosszul esett amikor leírtad mi történt😢Kiráz a hideg ha rá gondolok.Annyira akartam hogy sikerüljön!

Én is gondolok rád holnap!

Z.B

2021. máj. 17. 15:24
 497/862 anonim ***** válasza:

Koszonom nektek, nagyon aranyosak vagytok💕😟😢

111

2021. máj. 17. 15:26
 498/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: az első vetélésnél mi is ezzel vígasztaltuk magunkat, hogy legalább már ez is valami 5év után, hogy teherbe tudok esni. De már 3 vetélés után én nem tudom ezzel vígasztalni magamat. Szóval megértelek, hogy neked se megy.

Nekem lamináriát raktak fel aznap reggel, hát az valóban nagyon rossz. Papíron nem szerepel, hogy melyiket mikor kell alkalmazni? Ha nem, akkor érdemes lenne odatelefonálni, nehogy baj legyen.

2021. máj. 17. 15:26
 499/862 anonim ***** válasza:

Szerintem jó nagy hülyeséget mondanak hogy legalább sikerült teherbe esned.Szerintem pedig jobb ha nem sikerül mert úgy nem kezdessz el ragaszkodni a kicsihez vagy jobb ha szívhang előtt vége szakad. Nem éltem még át de embertelenül rossz érzés lehet hogy utána már vége mindennek úgymond pffff

Abban egyet értek velük hogy hátha már másodjára sikerül és zökkenő mentesebb lesz a dolog.Nagyon drukkolok hogy utána már sikerüljön!💕

Z.B

2021. máj. 17. 15:29
 500/862 anonim ***** válasza:

A gyógyszert nézd meg vagy kérdezd meg tényleg nehogy utána még abból is gondod legyen

Z.B

2021. máj. 17. 15:31
❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!