Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... ❯❯
 521/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: én a korábbi Kaális dokimtól kaptam anno egy listát, hogy milyen vizsgálatokat érdemes csináltatni sokadik sikertelen lombik után, ha gondoljátok átnézhetitek:

itt már leírtam korábban, meg beszéltünk is róla, itt is 1-es vagyok: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__vetel..

2021. máj. 18. 16:07
 522/862 A kérdező kommentje:
Köszönöm 1-es! Ebből nekem a 2,3,8 nem volt még. A többi pipa. Nem tudom, melyiket érdemes... De nemsoká megyek dokihoz, majd megírom, mondott-e valami újdonságot.
2021. máj. 18. 16:19
 523/862 A kérdező kommentje:
Visszatérve az embrió genetikai vizsgálatához, úgy tudom, hogy, ha itthon kéred, hogy csinálják meg, akkor is Csehországba küldik ki.
2021. máj. 18. 16:21
 524/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

Nem reg ertem haza a korhazbol. Hat, jo sokaig eltartott.

De minden ok, nem is faj. Verezget egy kicsit.

En is azt olvastam, h ez a genetikai vizsgalat sem garancia sajnos.

Amit en fontosnak tartanek még es nem csinaljak otthon, az a mehbiopsziabol az olosejtes vizsgalat.

Meg amikor meghatarozzak, hogy a nyalkahartyank mikor alkalmas az embrio befogadasara, es akkor ahhoz igazitjak a beultetest is.

Meg az is, amikor megvizsgaljak, hogy van e vmilyen gyulladas, bakterium a nyalkahartyaban.

Ezt az utobbi kettot vegzik otthon is.

Itt kint ugy hivjak, hogy EndomeTRIO-Test (ebben az olosejtes nincs benne, azt kulon kell) Otthon nem tudom, mi a neve.

Szerintem amugy siman tarthatnank tovabb a kapcsolatot itt vagy mashol, hogy kivel epp mi tortenik :) Hiszen ugy sem adjuk fel!

111

2021. máj. 18. 19:24
 525/862 anonim ***** válasza:

Persze hogy tartsuk!Itt vagy e-mailben, teljesen mindegy.Jó beszélgetni olyanokkal akik hasonló helyzetben vannak mint én.Nagyon szimpatikus volt mindenki szóval részemről nincs akadály a további kapcsolat tartásra.Még fos a kedvem de majd elmúlik.Első nem sikerült nem nagy tragédia.Ezeket amiket 1-es írt lehet idővel érdemes lesz megcsináltatni.A cseh klinika amit néztem Reprofit névre hallgat és tetszik a weboldaluk de majd csak akkor megyünk oda nagyon muszáj lesz.Van több is ott Csehországban és a statisztikáik alapján ígéretesnek tűnnek.

Z.B

2021. máj. 18. 20:05
 526/862 anonim ***** válasza:

Nincs fagyasztott embriónk Kérdező szóval ha megyünk szeptemberben akkor újból kell kezdeni a stimulációt,punkciót stb.Nem bánom én csak sikerüljön.Az viszont jó lenne ha tudnánk fagyasztani másodjára már.111-es neked jobbulást!Igen a 17-es Hcg már nekem is gyanús volt amúgy és főképp a halványuló tesztek leginkább és éreztem is hogy ez most nem fog menni dehát írtam is hogy ezt érzem.

Z.B

2021. máj. 18. 20:11
 527/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: sajnálom, hogy így elhúzódott 111-es, de legalább túl vagy rajta. Jobbulást kívánok💕

Én is benne vagyok, hogy számoljunk be a fejleményekről. Akár új vizsgálat, bármi, meg persze ha újra lombikra megyünk. Aztán lehet újra együtt izgulni🥰

2021. máj. 18. 21:17
 528/862 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Szuper, hogy ennyire pozitívak vagytok már ilyen röviddel a történések után! :)

Szerintem az a legegyszerűbb, ha itt tartjuk a kapcsolatot. Nem? Meg abból hátha más is okul, ha olvassa majd.

2021. máj. 19. 08:52
 529/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Itt jó lesz nekem is de mint írtam e-mail-ben is lehet,nem lényeg.

Szerintetek most lehet hülye kérdést teszek fel de mennyire valószínű hogy ismét így járok mint most?Ettől fogok rettegni ezentúl mindig.

Z.B

2021. máj. 19. 08:56
 530/862 A kérdező kommentje:

111-es: Remélem, legalábbis fizikálisan, jól vagy!

A méhbiopsziát nálunk szinte tuti, hogy nem csinálják és olyanról se tudok, mint a PGS-nél, hogy kiküldenék külföldre a mintát. Az Emma, Alice és néhol az Era vizsgálatot csinálják: majd fél millió a három együtt, ha jól láttam az árakat. Egy újabb magánlombik ára pluszban...

ZB: Bocsánat, hogy nem emlékeztem jól, hogy van-e fagyasztott embriótok! Hát, akkor új kör - biztos most majd még jobb sejtjeitek fognak találkozni, mint az első alkalommal. ;)

1-es: De jó lenne, ha máris ott tartanánk, hogy újra együtt izgulunk! :)) Bár, azért ne hagyjuk ki a nyarat az időnkből - hátha történik valami jó! Döntöttetek már a félmilliós injekciós kúráról? Vagy még korai a kérdés?

2021. máj. 19. 09:01
❮❮ ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!