Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯
 541/862 anonim ***** válasza:

Nekem tegnap este fajdogalt vmi odalent. Vettem be este mehpempot meg tozegafonyatablettat, es most nem erzek semmit. Remelem, igy is marad.

A mellem viszont feszul meg mindig.

Kivancsi vagyok, mikor fog megjonni. Remelem, minel elobb.. de meg akkor is legalabb 2 honap mire egyaltalan vmi tortenik. :(

Viszont megneztem a listadat 1-es, el is mentettem. A nagy reszet nalam nem nezte senki, ugyhogy el fogok menni a hazi orvoshoz es megkerdezem, hogy ezeket itt hogy lehetseges megcsinaltatni.

Most nem lenne rossz, ha lenne nemetem, de mar nincs az sem.

Annyira szomoru vagyok. Idonkent ugy ramtor. :(

Es akkor a baratnom is kuldozgeti a 2 honapos babajarol a fotokat... nem is ertem.

Ti hogy vagytok? Mi a terv hetvegere?

111

2021. máj. 20. 12:50
 542/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: fájdalomcsillapítót is nyugodtan vehetsz be, ha nagyon fáj, nekem mondta is a dokim.

Szerintem nekem se ment még vissza eredeti állapotába a mellem, nem tudom még mennyi idő lesz.

Nekem legutóbbi 2 alkalommal pontosan a műtét után 6 hétre rá jött meg. Most kaptam a pfizer oltást, nem tudom mennyire fogja befolyásolni. Olvastam neten, hogy belezavarhat a menstruációs ciklusba.

Itt Magyaországon nem csinálják ezeket a vizsgálatokat TB-re, nem tudom ott hogyan működik.

Teljesen érthető, hogy szomorú vagy még:( el is tart még azért egy darabig. Hát ha a barátnőd tudja, hogy mi történt, akkor eléggé érzéketlen tőle, hogy egyfolytában képeket küld. Elhiszem, hogy örül, de ilyen esetben azért várhatna amíg te helyre jösz:(

Nálam lelkileg eléggé változó. Valamikor teljesen jól vagyok, valamikor meg a béka segge alatt. Ma viszont már csak barnáztam, azt is nagyon kicsit. Szóval végre elmúlik a vérzés. A karom meg fáj a tegnapi oltástól. De gondolom nem tart sokáig.

Nálunk hétvégén folytatódik a filagória építés, már egy ideje folyamatban van. Meg terveztünk szabadtéri kirándulást, de ma néztem az időjárást, és már esőt mond:( pedig eddig napos időt jósoltak. De hátha addig még változik.

2021. máj. 20. 13:23
 543/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én ma befestettem a hajam mert már 4 hetes volt és eddzettem 40 percet.Még most egy ideig 40 perceket nyomok mert vissza kell álljak az 1-1,5 órákra mint előtte.Nekem is változó a hangulatom.Hol egész jó hol olyan szomorúság tör rám hogy sírni tudnék.Tegnap is ez volt.Ez nem fog elmúlni egyikőnknek sem egyik napról a másikra és nem is felejtődik el csak úgy varázsütésre.A barátnőd 111-es eléggé tapintatlan már ne is haragudj ha tudja hogy mi történt veled.Még én is gondolkodtam kedden miután leírtad mi történt hogy ha jó híreket kapok esetleg akkor leírjam e vagy inkább majd mikor már eltelt bizonyos idő hogy ne legyek esetleg tapintatlan senkivel sem.Ha ilyen idő marad nagyon nem tudunk mit csinálni hétvégén de majd meglátjuk hátha kicsit javul.Hajfestésről még annyit hogy mióta én csinálom a melírt és a festést azóta érdekes módon nem kell levágni a majdnem fenékig érő hajam.Régebben nagyon szerettem volna szőke lenni de persze nem az a Marilyn Monroe szőke hanem olyan középszőke melírosan de mindig a fodrászok tönkre vágták a hajam és aztán maradt a sötétbarna amit már nagyon untam főképp azért mert nekem eléggé őszül a hajam és a sötét hajon a lenövésem nagyon ronda volt és 1,5-2 hetente festeni kellett vagy undorító volt az egész.Mióta szőkítem azóta elég 4 hetente festeni és nincs vele gond.mondta is a Kaáliban az egyik nővér hogy milyen szép a hajam múltkor.Kérdezte hogy ki csinálja.Mondtam hogy én otthon.Az a vörös rövid hajú 1-es biztos láttad már.Aranyos nagyon.Ő kísért be általában az orvosomhoz UH-ra.Végre olyan a hajam amit mindig is akartam.Nem mondta egyik kedves szakember sem hogy vegyek hamvasító termékeket és akkor nem lesz sárga a hajam🤔Mindig emiatt lett sötétbarna újra meg újra illetve egyszer sötét vörös is volt.Azt is mindig festeni kellett.

Ti nektek milyen színű a hajatok?Nekem 8-as színmélységű szőke tehát középszőke melírosan.Várom én is hogy megjöjjön a menzeszem és ha befejeződött akkor kezdem a méhpempőt egészen a beültetésig illetve utána még fogyasztom csak már nem 2g-mot hanem 1-et és párom is fogyasztani fogja,együtt kezdjük el.

Z.B

Z.B

2021. máj. 20. 13:56
 544/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

Kitakarítottuk a teraszt a férjemmel, kb ezzel ment el a nap.

Ma kicsit rosszabbul viseltem ennek ellenére a történteket, mint tegnap.

Nagyon félek attól, hogy a következő sem fog sikerülni :( és itt csak 3 próbálkozást támogatnak.

Holnap én is hajat festek. Már nagyon lenőtt nekem is.

Az idő is rossz itt, semmit sem lehet csinálni. Ez is rossz. Legalább lenne jó idő.

111

2021. máj. 20. 22:47
 545/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: Én még nem térem vissza a sportoláshoz a műtét miatt, de most már el fogom újra kezdeni. Én nem festek hajat (sose volt még), eredeti hajszínem világos barna.

Megértelek 111-es:( én is félek, hogy nem fog sikerülni. Itt 5-öt támogatnak, de nekünk már az ötödik lesz:(

Ráadsául olyan ez az egész mint a szerencsejáték:( Utóbbi 3 lombik terhesség lett, de megszakadt. Vizsgálatot nem ajánlott a doki, így nem tudom mitől lenne más. Tudom hogy valakinek például a 10.sikerül, de ez így borzasztó. Főleg hogy olyanok is vannak akiknek pedig végül nem sikerül:( De tudom erre nem szabad gondolni, de szerintem ez megfordul mindenki fejében. Bocsi, most nem sikerült pozitívat írnom.

2021. máj. 21. 08:55
 546/862 anonim ***** válasza:

Persze hogy benne van a pakliban hogy nem sikerül.Én is gondolok erre.Ha az 5 nem sikerül akkor megyünk tovább Csehországba vagy valamelyik pesti vagy egyéb közeli intézménybe.Ezen még nem akarok annyira agyalni de kell azért a B terv.Én megértem 1-es a kételyed hisz már 5.lesz nem is olyan soká mert az a 3 hónap gyorsan el fog telni.Remélem sikerülni fog már végre!🙏

Igen,olyan mint a lottó 5-ös dehát ezt én is írtam múltkor.Azért az a Pgs embrió vizsgálat nem volna annyira rossz ha lenne mert csak emelne a siker lehetőségén még ha csak 5 százalékot is.De persze nem tudni a valódi okát.Lehet ti nem passzoltok össze ilyen téren.Múltkor hallottam telefonálni a dokim az egyik páciensével és már 4.alkalom volt neki is sikertelen és donor spermát ajánlott neki a doki mert a nővel nem volt semmi gond.Persze nem azt mondom hogy az kell mindenkinek mert én párom ilyenbe tuti nem menne bele és én sem szerintem de donor petesejtbe én belemennék ha csak ezen múlna.Mindenki maga tudja ezeket a dolgokat.

Úgy néz ki jó idő lesz a hétvégén.Szerintem mi kiülünk a kertbe,grillezünk,áthívunk ismerősöket beszélgetni aztán ennyi lesz a program hacsak az idő át nem rendezi a dolgokat.1-es persze,én sem mozognék még a helyedben.Várj még azzal 1-2 hetet míg nem vagy jobban minden téren.Egyszer személyesen is beszélgethetnénk majd valamikor ha szeretnéd.Lehet képzeljétek hogy lesznek kisnyuszik mert láttam ráugrani a fehér nyuszimat a foltosra hátulról és nem is egyszer pffff😉

Pedig 2 hónaposak még csak kb szóval nem is tudom....Figyelgetem majd a dolgokat.Nem tudtuk eddig a nemüket sem még megállapítani mert nem egyszerű főleg hogy nem 4-5 hósak még.Remélem azért hogy nem lesz még baba mert nem ivarérettek még és veszélyes ilyen fiatalon szülni a nyuszinak.

De ha terhes akkor külön rakjuk és imádkozunk hogy ne legyen semmi baj.Az sem jó hogy testvérek és úgy lesz kisnyúl mert nehogy valami bajuk legyen.

Nem gondoltuk mi hogy már 2 hónaposan ilyen ösztönök vannak.Azt olvastam hogy 4-5-6 hónapos mire ivarérett lesz és a legjobb ha 1 évesen szül.

Mindegy,meglátjuk mi lesz a vége.Szerintem nekem megjön ma holnap mert már kicsit véres volt a wc papír és kicsit görcsölök is.Mindenkinek jobbulást minden téren!Még mindig nem az igazi a kedvem

Z.B

2021. máj. 21. 09:19
 547/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: délelőtt még jót nevettem a nyuszis történeten, de aztán hamar elmúlt a jobb kedv:( Megérkezett a szövettan. Amiben igazából nincs sokminden, de ez mindig szíven üt. Ráadásul most részletes leírás is volt, eddig nem volt ennyire. Kiváncsiságból lefordítottam a latin szavakat, erre elkezdtem megint zokogni:( Na mindegy, lassan csak elmúlik:(

Én egyébként Békéscsabán lakom, Szegedre csak a lombikokra járunk. De lehet találkozunk az intézetben következő lombiknál:) Most is majdnem összejött 1 nap különbséggel.

2021. máj. 21. 19:05
 548/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok

111-es vagyok.

A nemi vágy a kisteknősökben és a kiskutyákban is megvan ivarérés előtt, lehet, hogy akkor a nyusziknál is van ilyen. Remélem, pár hónap, és lesznek kisnyuszik is, meg pocaklakó a hasadban is :)

Ezt mindenkinek kívánom, aki babát szeretne, de nem sikerült eddig.

Együttérzek veled 1-es. Most kivételesen örülök, hogy én nem kapom meg a szövettan eredményét, csak az orvosom. Bele is pusztulnék, ha most még azt is látnom kéne...

Nem tudom, meddig tart, míg én is fel tudom dolgozni. Hullámokban tör rám a szomorúság. És igazából annak sem örülök, amikor vki megkérdezi, hogy "és lelkileg hogy vagy?" Tudom, hogy kedvességből teszi, de nekem ez nem jó, mert újra eszembe jut minden.

De persze az sem jó, ha békénhagynak, mert egyedül sem jó lenni, viszont nem tudnak nem sajnálóan rám nézni, nem tudnak mit mondani, nem tudják, hogyan kezeljék ezt. Mondjuk megértem őket is, de épp ezért nem keresem kb senki társaságát. Csak egyedül meg úgy érzem nem tudom feldolgozni. A férjem holnap este megy már el dolgozni, legközelebb pénteken jön. Addig meg fogok bolondulni egyedül. Raadásul esőt is mondanak végig.

Jól jönne vmi tartós elfoglaltság, de egyelőre a nyelviskolától sincs semmi hír, hogy legalább intézhetném a C1 tanfolyamhoz a papírt a munkaügyi kp-nál. A tanfolyam pedig már megy 18-a óta. És az a papír sincs meg azonnal.

A puzzlet is már majdnem kiraktam..

A gyerekszobát fogjuk majd renoválni, nagyon várom már, hogy elkezdjük. Így most legalább tudok segíteni benne...

Úgyhogy szerintem nagy átszervezésbe kezdek a bútorok, holmik terén, addig is lekötöm magam vmivel.

1-es te dolgozol már? Mivel is foglalkozol? Es te Z.B?

Holnap lesz egyedül jó idő itt nálunk, szeretnék végre kimozdulni. Nyitva vannak az éttermek is már :)

2021. máj. 22. 12:36
 549/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én megértelek 111-es.Nekem is olyan sz@r mikor eszembe jut ami történt bár tudom lehetne sokkal rosszabb is de akkor is....Csak egy veszteség ért.Én sem beszélek mindig szivesen erről de azért kitörölni sem lehet az emlékezetből bár jobb lenne elfelejteni.Kell idő míg feldolgozza az ember.Én is szoktam szomorkodni hogy majdnem sikerült de aztán jön a következő gondolat hogy legközelebb sikerülni fog.Vagy ha nem akkor utána vagy nem tudom.Mi nem csináltunk még babaszobát.Akkor lesz meg ha sikerül és már legalább 16-18 hetes leszek már vagy még később mert ki tudja.Köszönöm a jó kívánságot nagyon jólesett!Én is ezt kívánom mindenkinek!💕Én irodában dolgozom és még részben home office van.Szeptembertől állunk vissza teljesen ha minden igaz mert volt + kolléga és így nem mernek kockáztatni.Egyébként semmi tünete nem volt csak sima influenza szerű enyhe tünetek és karanténba került természetesen.

Itt nálunk is rossz lett kicsit az idő pedig tegnap már egész jó volt.Úgy volt grillezünk de meghívtak bennünket máshová de mégsem megyünk mert nincs igazán kedv ehhez.Mit ünnepeljek?Hogy elment a babám?Ez jutott eszembe és el is ment a kedvem az egésztől.Páromnak mondtam menjen nyugodtan és majd jön de neki se volt kedve.Ha megjönne a kedve majd mehet később is.Nem sokan tudják a lombikot mert mi nagyrészt magánügynek tartjuk.Nem mert szégyelljük hanem csak ez olyan intim dolog.Nem akarom hogy mindig kérdezgessenek hogy mi van mert engem zavarna egy idő után és a sajnálkozás is.Anyósoméknak sem mondtuk hanem meglepetés lesz majd hogy jön a kis jövevényünk😊Vagy nem....Erre nem is akarok gondolni.

Igen,111-es menj csak kicsit sétálni kévázni lazítani, biztos jót fog tenni.

1-es majd összefutunk ha úgy alakul.Nem tudtam hogy kicsit messzebb laktok de sebaj.Majd írsz ha mégy és akkor hátha én is ott leszek😉

Én 2 vérzést kivárok és aztán megyek a vizsgálatokra amik már lejártak vagyis július vége felé mert már megjött tegnap szóval 1 vérzés már kipipálva.Aztán szerintem mi szeptemberben állunk neki a kövi körnek.Ti lányok?

Kérdező te hogy vagy?

Z.B

2021. máj. 22. 13:56
 550/862 anonim ***** válasza:

111es vagyok. Mi sem mondtuk meg senkinek, csak a családnak akkor, amikor pozitív lett a vérteszt is.

Utána elmondtuk, hogy nem sikerült mégsem. Az utána lévő szenvedésekről, hogy lehet, hogy méhen kívüli stb nem tudtak semmit. Még akkor sem tudtak semmit, amikor már volt petezsák. Csak akkor mondtuk meg, hogy mégis van baba, amikor volt szívhang. Aztán 3,5 hétre elmondtuk, hogy nem sikerült. A családon kívül 2 barátnőm tudta, abból az egyik véletlen tudta meg. A másik baratnőmnek meg csak a végén mondtam el, mert itt volt nálunk a hétvégén és akkor már éreztem, hogy valami nem jó, és nagyon féltem a hétfői vizsgálattól. A harmadik barátnőmnek meg már a műtét után mondtam el, mert épp rákérdezett, hogy mi van a babaprojekttel.

Mi sem gyerekszobát rendezünk be, csak kicseréljük a padlót, kifestünk és alap dolgokat rakunk bele. Van felesleges komódunk, babzsák fotel, fitness labda, virágok lesznek még bent, szóval igazából berendezve nem lesz egyelőre, de azt sem akarom, ami jelenleg van: raktárszobának használjuk.

Aztán azt találtam ki, hogy kiszelektálom a gardróbszekrényem, onnan is kidobálom, ami nem kell.

És a hálószobánkat is másik színűre szeretném. De erről meg kell győznöm még a férjemet is, mert ehhez biztosan nem lesz kedve :)

Régebben is így tudtam lezárni a nagyon fájdalmas dolgokat, hogy átrendeztem a szobám. Hogy más legyen minden. Szerintem, most is ez lesz a megoldás. Valamit muszáj lesz átrendeznem :)

Nekem sem lett volna kedvem grillezni... :/ úgyhogy teljesen megértem.

Nekem is ki kell várni 2 vérzést.. de még az első is messze van. Egyébként azt mondták, hogy a másodikban már lehet, de szeptemberbél előbb biztosan nem tudjuk mi sem kezdeni. Szerintem.

2021. máj. 22. 15:03
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!