Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯
 571/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

111-es azok a rémálmok szörnyűek lehetnek.Nekem is van néha de nagyon ritkán és nagyon rossz utána az ébredés.Ha elfogadsz egy tanácsot akkor vegyél Melatonint.Elalvást segíti elő de lehet a rémálmon is segítene de ez csak egy gondolat.

Egyébként az az ismerős kezdte el a politizálást ha jól emlékszem.Mindenben jónak tartja a kormányt.Neki könnyű mert egy kályha közeli cégnél sokat keres minimál munkával és felesége sincs,gyereke sincs hanem 2 kutyája és egy kis háza aminek rezsije roppant kedvező.Ő spórolni is tud és így persze hogy neki jó a mostani rendszer csak azt nem érti meg hogy rajta kívül millióknak qvára nem jó ez ami itt folyik.Én ezen húztam fel magam és hogy okoskodik.Családtámogatásokról beszél mikor 10 éve szinte ugyanannyi a családi pótlék például és nem támogatják az 1 gyerekes családokat különösebben hanem a nagyobb családokat de őket sem szív szeretetből....

Mindegy,nem foglalkozom ezzel a fószerrel mert nem normális.Ha párom áthívja akkor én a házban maradok inkább mert tartok tőle hogy beszólok és akkor 1 hétig nem alszik🤭Nem szeretem ha valaki beleszól a másik félig megkezdett mondatába,érvelésébe mert bunkó dolog,ennyi.Tipikus nagyokos amit nagyon rühellek

Hogy vagytok amúgy?Én csinálgatom ha van időm a veteményest is,nyuszikat gondozom,munkát elvégzem amit lehet itthonról,házimunka stb....

Z.B

2021. jún. 3. 12:19
 572/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

111-es vagyok.

Hogy vagytok?

Az én rémálmaim enyhültek, de még azért előfordulnak.

Voltam nőgyógyásznál, nem akar egyéb vizsgálatokat csináltatni, csak majd ha a 2. sem sikerül.

A háziorvoshoz holnap megyek, ott megpróbálok még valamit intézni.

A műtét óta ma jött meg, 5 hétre rá.

Legalább ez rendben zajlik.. Ma elkezdtem a femibiont is szedni, eddig nem nagyon törődtem a vitaminokkal, meg úgy igazából semmivel.

A kedvem általánosságban véve rossz. Nem segít, hogy sokat vagyok egyedül. Azon gondolkozom, hogy hazamegyek egy kis időre Magyarországra. Szerintem, jót tenne nekem, és akkor már össze is kötném egy-két vizsgálattal, mert otthon azért olcsóbb.

2021. jún. 21. 17:03
 573/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok:) 1-es vagyok:

Sajnos 111-es Magyarországon sem csinálnak semmit 1 vetélés után még. Értem, hogy költség ez, de szörnyű többször átélni.

Nekem még nem jött meg, holnap lesz 6 hete a műtét. Utóbbi 2 alkalommal is pontosan 6 hétre rá jött meg. 3 napja már nagyon minimálisan volt barnázás, de csak a tisztaságiban. Remélem a Pfizer vakcina se kavar be, mert azóta sokat olvasta, róla, hogy a menstruációs ciklust is összezavarhatja. Holnap kapom egyébként a 2. oltást.

Én is szedem a vitaminokat, de még nem olyan lelkiismeretesen. Ha kimarad egy akkor kicsit se szokott érdekelni. Erre pedig azért oda szoktam figyelni.

Nekem se javult a kedvem azóta. Sokszor elsírom magam. Ráadásul elég sokszor veszekedünk is a férjemmel. Valószínűleg rá is hatással van, meg persze rám is ez az egész.

A férjem nővéréből is már nagyon elegem van az utóbbi időben. Az utolsó dobása például az volt, hogy karácsonykor hisztizett azon, hogy a férjem nem szólt róla, hogy aznap van az anyjuk szülinapja. Már akkor se értettem, hogy miért neki kellene szólnia, jegyezze meg az ő anyja is. Na de ez csak előzmény volt. Anyák napján szóltam a férjemnek, hogy szóljon a tesójának, ne legyen megint hiszti. Erre meg se köszöni, hogy szólt róla, plusz egyfolytában össze szoktak veszni az anyjával, és elkezdte írni a férjemnek, hogy az anyjuk nem is anya, csak egy lombik.

Na mivel mi ugyebár lombikozunk (és tudja is, meg a vetélést is), így nekem nagyon nem tetszik ez a sértés. Létezik ezerféle sértegetés, de egy érzéketlen önző ez a nő.

A drága Ivig infúziós kezelésről egyenlőre letettünk. Mivel lesz az endometrium biopszia, hátha azzal sikerül végre. Ha mindkettőt alkalmaznánk, és sikerülne, akkor nem tudnánk melyik hozta meg a sikert. De azt viszont megtudtuk, hogy már nincs a Habab bizottság.

Tegnap megjött a 24 órás EKG eredményem, hát nem lett túl jó. A dokit még nem értem el, mert ma kell telefonon keresni. Ez a rossz benne: Nagy gyakorisággal fordultak elő monfocalis VES-ek ( kb 15%) ,

időnként tartósan bigemin trigemin elrendeződésben

A VES-ek döntően a nappali aktív időszakban láthatók, éjjel alig fordult elő.

A többi leírás az jó, de ez nem tudom mennyire baj.

Szedjük a kertből is már a finomságokat. Leszüreteltük a 2 meggy fánkat. Szedjük a málnát is már folyamatosan. Ilyenkor szúnyog hadsereg támad ránk. Ma szedjük a piros ribizli bokrunkat is.

Hirtelen ennyi jutott eszembe:) Így is hosszú lettem:)

2021. jún. 22. 09:47
 574/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én jól megvagyok pár kis malőrt leszámítva.Képzeljétek hétvégén a nyuszik kiszöktek a kis helyükről mégpedig úgy hogy kiásták magukat.Gondolhatjátok milyen sokkot kaptam mikor láttam hogy eltűntek.Párom a kertben szedte őket össze és téglával kiraktam azt a részt ahol kimásztak mert tegnap ismét bepróbálkoztak pfff

Nagyon dühös voltam.Ma is próbálkoztak de úgy hogy kiugrik a kerítése mögül pfff Még jó hogy van a tetején háló.Nagyon melegük van szegényeknek.Napernyőt odaszoktam rakni meg locsolok a kis helyük körül hogy jobb legyen nekik.Én se túl jól tűröm de van medence szóval míg benne vagyok addig jó illetve a klíma is rendkívül jó szolgálatot tesz.A meggyet már én is leszedtem és lett belőle 3 nagy üveg és 3 kisebb üveg befőtt és maradt is amit a zabkásámba szoktam beletenni.Szúnyogok összemartak engem is és nagyon puklis már kb mindenem.Málna nálunk még nem jó de az eper már lassan szedhető pár nap múlva.Ha lesz annyi akkor 1 befőttet abból is akarok csinálni hogy legyen és még szilva is és füge is lesz jó sok úgy néz ki.Azokból befőtt és lekvár lesz.Paradicsom is alakul de az még idő mire beérik,a karalábé viszont pár nap és jó lesz.Hónapos retek is alakul szépen de amint leszedjük az egészet más kerül a helyére mert a meleg nem jó neki annyira.Vércsoport meghatározást elintéztem.Nagyon gyorsan meg lett az eredménye.Aranyklinikán 3000 Ft volt és meg lett 5 munkanap alatt.Méhpempőtől kicsit most késett a menzeszem de szerintem ez csak az első hónapban van így vagy nem?Mindegy 35 napig normális egy ciklus és csak 3 napot késett.Ha véget ér a menzesz aztán hívom a Kaálit és a vizsgálatokat is intézem.Várom már a második nekifutást.Sok sikert nektek is!Sziesztázik a csapat:

[link]

Z.B

2021. jún. 22. 10:54
 575/862 anonim ***** válasza:

Ja 1-es azt kihagytam hogy nagyon bunkó dolog amit mond és csinál a férjed nővére.Olyan mintha célozna valamire mikor a lombikot emlegeti.Tapintatlan és ne is beszélj vele.Ilyet mondani mikor tudja is hogy ti mibe vagytok pfff

Nem lehet valami jóindulatú ember az tuti.Neki van gyereke hogy ilyen könnyen dumál?Aki nincs benne egy ilyen helyzetben az nem is értheti milyen ez a folyamat de azért én mielőtt lombikos lettem sokat olvastam erről és nagyon sajnáltam a sikertelen lombikos nőket mindig.

Nem jó hogy veszekedtek a férjeddel,inkább essetek egymástak szexi értelemben😋Az azért kellemesebb.Viccen kívül nehéz ez az egész főleg 5 próba után én megértem hogy feszültek vagytok mindketten és izgultok gondolom előre hogy a következőnél mi lesz.Mikor mentek ha minden jól alakul?Olvastam erről a biopsziás dologról és sok esetben segíthet.Drukkolok hogy segítsen is!Azt mikor és hol fogják megcsinálni neked?Vagyis hülyeség mert nyilván a menzesz utáni időszakban lehet ha jól sejtem úgy kb.mint a hsg-t.

111-es neked is sok sikert!

Amúgy keresztnév alapján nem egyszerűbb volna kommunikálni?😉

Én Katalin vagyok de azt szeretem ha Katának szólítanak.És ti?Mi a nevetek?

Z.B vagyis mostmár Kata

2021. jún. 22. 14:45
 576/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok, azaz Anikó:)

Nagyon cukik a nyuszik:) látom akkor ti se unatkoztok Kata:) Nekünk korai eprünk van, így az már letermett.

Én nem szedek méhpempőt, így ebben nem tudok neked tanácsot adni.

Van gyereke, kettő is. Amikor terhes lett, akkor azon panaszkodott, hogy milyen hamar sikerült. Akkor mi még nem próbálkoztunk. De egyébként mindig mindenért panaszkodik. Azért is pipa vagyok rá, mert tavaly amikor nálunk aludt, akkor tőlem el se köszönt reggel. Már pont öltöztünk a hálóban a férjemmel reggel, férjem kiment mosdóba, és akkor megkérte a tesója hogy engedje ki. Szerintem ez is jó nagy bunkóság volt tőle. Az utóbbi időben már nagyon nehéz elviselni.

Én augusztust számoltam ki az újabb lombikra, de már nem tudom. Most beszéltem a kardiológián a dokimmal, és 07/16-án akar csinálni még egy terheléses EKG-t is. Pedig azt hittem azért nem olyan rossz ez az eredmény:( Addig is szedni kell a gyógyszert (ezt meg terhesség alatt tilos). Nekem is kell majd még menni a Kaáliba a kötelező vizsgálatok miatt. A Kaáliban lesz a biopszia, ciklus második felében kell. Most ha végre megjönne a menstruáció a műtét után, akkor egyszerűbb lenne tervezni. Ha utána a következő megjön, akkor majd felhívom az intézetet, hogy pontosan mikor is kell menni a biosziára, meg a vizsgálatokra. Nem egyszerű...

2021. jún. 22. 15:11
 577/862 anonim ***** válasza:

Nem egyszerű az biztos de hátha a biopszia meghozza az eredményt.

Nagyon antipatikus ember lehet a férjed testvére pfff

Én egy pillanatra sem volnék hajlandó elviselni ezt a nyifi-nyafi rosszindulatú dögöt,ennyi.Te is kerüld amennyire megoldható mert egy rossz energia az egész nő semmi más így a leírásod alapján.

Képzeljétek most hívta páromat egy barátja hogy a közös barátjuk meghalt az oltást követően.Valami szívprobléma volt állítólag de nem derült ki oltás előtt mert nem volt érezhető semmi probléma.Szörnyű

Anikó neked kitartást a biopsziához és az egész folyamathoz 5.alkalommal.

Tényleg nagyon szorítok!Biopsziát majd meséld már el mi volt hogy volt stb mert kíváncsi vagyok.Nekünk is van korai eper is de még nem jó,kell még pár nap annak a fajtának.Érdekes hogy nálatok meg már jó volt.Szénát is gyártottunk a nyuszikáimnak úgy hogy meghagytunk jó hosszúra egy részt a fűből és aztán párom levágta zsinórossal és ma összegereblyéztem és nemrég meg is fordítottam,holnap még egy kör és szerintem már kiszárad annyira hogy jó is lesz mert a meleg ilyen szempontból jó de amúgy nagyon rühellem.

Kata

2021. jún. 22. 18:46
 578/862 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nálunk még nincs semmi újabb hír, ezért nem írtam. Ha lesz valami, jövök.

Egyébként zajlik az élet: munka, kert, kutya, nyaralás tervezés, én élvezem a meleget, semmi extra. :)

Ha lombikozunk, akkor leghamarabb augusztusban, mert akkorra lesz eredmény.

Jó, hogy írtatok! Gondolok mindenkire! :)

2021. jún. 23. 09:27
 579/862 anonim ***** válasza:

Anikó vagyok: szerencsére azért nem sokszor találkozunk a sógornőmmel, de férjem azért ugyebár ragaszkodik hozzá mivel a testvére. Én meg teljesen stresszes vagyok ha jön hozzánk, vagy ha nekünk kell menni hozzájuk.

Persze, majd leírom milyen volt a biopszia.

Még azóta se jött meg a menstruációm:( Lehet az oltás is bekavar, vagy nem tudom.

2021. jún. 25. 11:57
 580/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kata vagyok.Lehet hogy bekavar nem kicsit az az oltóanyag.Egyik ismerősömnek is késett tőle nem keveset pfff

Július 7-én kell mennem a vizsgálatokra amik lejártak és megbeszéltük párommal hogy már el is kezdhetjük a stimulációt a következő menzesz alkalmával mert miért is várjunk szeptemberig?

Ha jól tudom stimulációt lehet kezdeni mert maga a beültetést számolva már el fog telni a 90 nap ami augusztus 3 mert május 3-án volt az első.

Ha minden igaz akkor már augusztus első vagy második hetében meg lesz a második beültetésem ha úgy alakul mert semmi sem biztos de azért bizakodom hogy megint lesz jó minőségű 4 napos embriónk vagy majd az orvosom látja hogy hány naposokat érdemes vissza ültetnie ebbe én nem szólok bele mert nem vagyok kompetens úgyis a végeredmény lesz a lényeg.

Olvastam az EmbrioGlue-ról és elég hatékonynak hangzik a dolog.

Anikó csinálnak ilyen beültetést a Kaáliban egyáltalán mert a weboldalukon a régi árlista van kinn és így nem tudom vagy lehet fizetni kell érte külön?Majd megkérdezem a dokim hogy mi a helyzet ezzel a dologgal.

Ezt a meleget ki hogy bírja?Én nagyon nem kedvelem.

2021. jún. 29. 18:31
❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!