Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯
 661/862 anonim ***** válasza:

Szia Zsu!

Mennyi ideje késik már?Lehet hogy nem is kell lombik😊

Kibírtad hogy ne tesztelj?Nagyon drukkolok,hátha siker lesz!

Neked az oltás nem kavarta meg a ciklusod?Nekem járt így nem egy ismerősöm azért kérdezem.

Sok sikert!!Írj amint tudod mi a helyzet

Kata

2021. szept. 12. 14:06
 662/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok 😀 Anikó vagyok:

Jaj de jó hír Zsu😊😊😊 Nagyon szurkolok nektek, hogy minden jól alakuljon. Ez olyan jó ha valakinek spontán sikerül mégis (nálunk ebben sajnos nem hiszek).

Most hanyadik hétben vagy?

Na nekünk pedig sikerült megbeszélni, hogy ne menjünk sógornőmékhez😁

Megjött ma a menstruációm, így lombik közben belátta a férjem is, hogy nem jó ötlet.

Jövőhéten így már nálam is indul a ciklusindítás🙂

2021. szept. 12. 14:39
 663/862 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Na, csupa jó hír! :)) Mindenki halad a sikeres végkifejlet felé. ;)

Köszönöm a drukkot! Igen, most nem teszteltem, csak miután nem jött meg, pedig most lehetett volna... Már van szívhang is, csak, hát azért még sajna nagyon nem vagyok nyugodt, amíg túl nem esünk az első trimeszteren.

2021. szept. 13. 13:57
 664/862 anonim ***** válasza:

De jóóó!!!Nagyon örülök!!Ha szívhang van akkor 8 hetes kb?

Sok sikert!Írj ha van valami!

Kata

2021. szept. 13. 14:14
 665/862 anonim ***** válasza:

Nagyon Gratulálok nektek Zsu:) drukkolok a továbbiakban is:) Majd ha van kedved azért írhatsz nekünk néha hogy vagy/vagytok:)

Megértem hogy félsz, férjem például legutóbb azt mondta majd akkor fog megnyugodni/örülni ha megszületett a gyerek. Kívánom, hogy minden jól alakuljon:)

Kata te érzel már valamit? Hogy vagy?

Anikó

2021. szept. 13. 14:25
 666/862 anonim ***** válasza:

Szia!

Semmi különöset nem érzek.Kicsit néha olyan furi a hasam tájékán de nem fáj vagy ilyesmi.Remélem hogy a petesejtek alakulgatnak és azt érzékelem.

Iszok rengeteg folyadékot,fehérjeport fogyasztom,sportolok,vitaminozok,ma már a méhpempőt is szedem tovább mert a menzesz miatt nem lehetett de már elmúlt és így mehet tovább az is.Holnap reggel kell megint vérvétel és UH.

Neked mikor kell megindulni Anikó?Akartam is kérdezni hogy fagyasztottnál milyen kezelés van ET előtt?Kíváncsi vagyok.Te jól vagy?

Kata

2021. szept. 13. 14:31
 667/862 anonim ***** válasza:

Még picik végülis a tüszők,majd ha nagyobbak lesznek akkor már érezheted:) Reméljük sok lesz most, drukkolok neked is.

Ugyanaz szokott nálam lenni a kezelés mint a sima ET alatt, csak kevesebb a gyógyszeradagolás. Ugyanúgy 2. vagy 3. nap menni kell vérvételre, meg UH-ra. Jön a szurkálás megint, csak most 1 db tüszőt csinálnak ilyenkor. Meg ugyebár nincs punkció most, de ovitrelle ugyanúgy lesz, és 5 napra rá majd beültetés, mert 5 napos embriók vannak.

Mi holnap megyünk ciklusindításra 8-ra majd vérvételre, aztán nekem fel kell menni a 2.-ra az UH-ra.

Tegnap nem voltam túl jól, de ma már jobb. Fájt nagyon a fejem, meg görcsöltem a menstruáció miatt. Talán most erősebb is picit, mint szokott. Biztos a biopszia miatt.

2021. szept. 13. 14:43
 668/862 anonim ***** válasza:

Neked is mindig olyan sokat kell várni az UH-ra?Nekem igen.Vérvétel után el is kell mennem az intézetből és 9 negyed 10-re kell visszamennem mert 9-re szokott beérni a doki.Ami nem baj csak aztán mindig 11 óra vagy dél mire bejutok UH-ra a tömeg miatt pfff

Múltkor is már olyan éhes voltam mint az állat.Fene gondolta hogy délben jutok be.Mindig eszek indulás előtt zabkását,viszek magammal fehérje szeletet is,folyadékot is dehát azért ilyen sok órát nem lehet kibírni ezekkel sem.Holnap többet eszek reggel azt találtam ki meg viszek magammal fehérje turmixot is a fehérje szelet mellé mert ki tudja mikor jutok be a dokihoz.Kíváncsi vagyok mi van a tüszőkkel amúgy.Mondjuk most még az elején vagyunk azért.Ha minden igaz 20-án meg lesz a punkcióm és addig van még idő.Remélem most én is hogy több petesejt lesz és jó minőségűek mert az is lényeges.Fagyasztani is jó volna ezúttal.Drukkolok neked!Igen,olvastam olyat hogy a biopszia után lehet kicsit erősebb a menzesz de az nem baj.HSG után is előfordul.Nekem mondjuk semmi sem volt.Nem is véreztem utána,nem is fájt semmim és a menzeszem sem volt más a következő cilkusban.Minden olyan egyéni.

Kata

2021. szept. 13. 14:54
 669/862 anonim ***** válasza:
Nekem úgy szokott lenni, hogy megtörténik a vérvétel, aztán fel kell menni az UH-ra a 2.-ra. Ott is ki kell várni a sorom. Aztán ha végzett a doki akkor el lehet menni (valahova mindig elmegyünk addig), és 11-re vissza kell érni. Addigra van meg a véreredmény, és megbeszéljük a gyógyszer adagolást, meg amit kell. Sokan járnak hozzá is, így én is sokat szoktam várni, de hát ez ilyen sajnos. Aztán utána el szoktunk menni a Kabay gyógyszertárba mindig, mert nálunk nincs az összes gyógyszer valószínűleg azt mondták egyszer a pultnál lent.
2021. szept. 13. 15:14
 670/862 anonim ***** válasza:

Igen,a Kabay-ba kell menni mert a többi gyógyszertárban általában nincs az a gyógyszer amit nekünk felírnak.Ezt tapasztaltam is.Elment rengeteg időm a kitérőkre és már nem is agyalok hanem megyek egyenesen a Kabay-ba.

Vagy még állítólag a Kálvária Sgt-i patikában is van minden de ezt csak hallottam,nem tudom.

Most pl mikor voltam az injekciómért akkor pont nem volt abban a dózisban és mondta a csaj hogy menjek 5 óra felé.Mondtam neki hogy messze lakom tehát nem olyan jó így nekem,erre felhívta a gyógyszer futárt és fél óra múlva már ott volt az injekció.Le a kalappal előttük!Nagyon rendes volt a csaj.Ott készségesek tényleg.

Kata

2021. szept. 13. 15:27
❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!