Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... ❯❯
 701/862 anonim ***** válasza:

Jaj, de jó:) Nagyon örülök neked. Drukkolunk akkor most az osztódásnak:) Mindig van miért szurkolni ilyenkor:)

Gondolom ti is kettőt ültettek most be?

Üdv a Clexane klubban is:) nyomjuk akkor már hárman is. Habár az furcsa, hogy maradt az aspirin proteci is, mert nekem több doki is azt mondta, hogy a szuri mellett nem kell szedni még azt is.

Én jól vagyok. Hasam puffad, de nem olyan vészes mint amikor sok tüsző volt. Fejem az már sokkal jobb. Vasárnap szenvedtem meg nagyon, de már csak kicsit fáj.

Tegnap voltunk a keresztlányunk is felköszönteni névnapja alkalmából:) Nagyon cuki:) Én mindig ilyenkor játszok vele. Fürdés után az esti meséjét is az ölembe nézte:) Ő kéredzkedett oda:) Elolvadok tőle. 2,5 éves kislány.

Anikó

2021. szept. 21. 12:40
 702/862 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Kata:

Szerintem se mehet az Aspirin és a Clexane együtt...Nekem van véralvadási zavarom, nem preventíve kapom, de kifejezetten azt mondta a hematológus, h vagy ez, vagy az. Ebben az esetben nyilván csak a Clexane. Az aspirint nekem akkor ajánlott/lehet szedni, amikor nem kell a Clexane (tehát terhességen, műtéten, hormonkezelésen és hosszú fekvésen kívül). Nem akarlak idegesíteni semmiképp, de szerintem kérdezz rá!!

Hajrá a 8 sejtecskének!! Juj, nagyon izgis ez most!:)

Anikó: és akkor neked most leszívják ezt a 3 sejtet?

2021. szept. 21. 13:04
 703/862 anonim ***** válasza:

Igen majd megkérdezem az Aspirint holnap mikor oda kell telefonáljak úgyis

Nem idegesítessz Zsu és te se Anikó hanem csak jószándékúak vagytok és ezt köszönöm.Nekem is fura volt hogy ez is az is.Lehet megtévedt a dokim.Nem volna csoda mert annyi dolga van mindig mint 3 embernek.

Én is azt mondom hogy hajrá😊Nem tudom még mennyi lesz majd visszaültetve,arról nem beszéltünk.Megvárjuk mennyi lesz egyáltalán de szerintem 2 db lesz mint múltkor is.Péntekre gondolok mert akkor 3 naposak lesznek vagy szombat ha bejön a doki.

Izgulok ám hogy minden rendben legyen!

Örülök hogy jól vagy Anikó.Biztos édes lehet a kislány😘

Én is jól kijövök általában az ilyen kicsi gyerekekkel

Szerintem nem szívják le Anikónak azt a 3 sejtet.Azt csak azért csinálták hogy fellegyen építve a ciklusa mert így jobban befogadja majd az embriókat jövőhéten.

Zsu hogy vagytok?Nincs rosszulléted?

Kata

2021. szept. 21. 13:15
 704/862 anonim ***** válasza:

Nem fogják leszívni. A doki azt mondta, hogy jó ez így, mert a szervezetem is termeli a hormonokat amik kellenek. Habár nem teljesen értjük mi sem, mivel volt már 2 FET (igaz másik doki volt), és akkor 1 db tüszőt csinált a doki. Így többet inszeminációhoz szoktak csinálni, szóval kicsit úgy érzem el vannak most pazarolva... Na mindegy, hátha ez hozza meg a szerencsét.

Igen, nagyon sok ember jut a 3 dokira. Az enyém konkrátan elfelejtette, hogy volt endometrium biopszia, és máshogy akarta hirtelen indítani a lombikot. Aztán én emlékeztettem rá, hogy a doktor úr mondta, hogy lombik előtti hónapban kell csinálni.

Anikó

2021. szept. 21. 14:36
 705/862 anonim ***** válasza:

Nem csoda tényleg ha kimarad nekik 1-2 dolog

Mondta a dokim hogy felakarnak még valakit venni csak még keresik a megfelelő embert.

Volt egy másik doktornő is régebben,nemcsak Szőlőssy Dr nő volt és Krizsán Dr nő hanem még egy Virág volt a keresztneve de nem jut eszembe milyen Virág na mindegy és volt az én dokim is.Így voltak 4-en most 3-an vannak.Ennyit számít 1 ember is sőt ha maradt volna a Virág Dr nő akkor most 4-en lennének plusz a te dokid Anikó és így már menne jobban a dolog.Dr Márton Virág na beugrott😊Én Krizsán Dr nőnél kezdtem az egész Kaáli dolgot amúgy.Zádori Dr urat láttam ott mindig.

Hátha valaki megy még oda és akkor gyorsabb lesz minden.

Krizsán Dr nő nyugdíjba ment és ezért kellett máshoz mennem.

Sok szerencsét Anikó és Zsu nektek👍

Kata

2021. szept. 21. 15:00
 706/862 anonim ***** válasza:

Én Dr. Márton Virághoz jártam az első 3 lombiknál, de ő elment szülni. Helyette jött Dr. Wellinger Károly. Én úgy tudom, hogy a doktornő is vissza fog majd jönni, majd ha már dolgozik újra.

Neked is sok sikert:)

Anikó

2021. szept. 21. 15:52
 707/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Most beszéltem a drága Dr bácsimmal és azt mondta hogy 8 db petesejtből 5 db megtermékenyült de 2 még kérdéses 3 viszont tuti befutó tehát olyan állapotban van hogy beültethető.Valószínű hogy pénteken lesz a transzfer de még holnap dél körül vissza kell hogy szóljak embrió ügyben illetve a transzfer pontos időpontját beszéljük meg.Aspirin Protect is kell a Clexane mellé de csak péntekig vagyis a transzferig aztán majd megbeszéljük a továbbiakat.Eddig ez van.Ti hogy vagytok?

Kata

2021. szept. 22. 09:12
 708/862 anonim ***** válasza:

Szia Kata:)

A 3 db is nagyon jó, és még hátha az a 2 is marad. Nekünk is van egy picike, de őt is sikerült lefagyasztani. Most legalább így ti is tudtok lefagyasztani. Péntekre is drukkolok neked:)

Hasad hogy van? Fáj még?

Velem nem sokminden van. Ma még kapok egy Bemfolát, holnap UH lesz. Tegnap este nagyon görcsöltem, az nem tudom mi volt. De lehet csak sokat ettem:D

2021. szept. 22. 09:29
 709/862 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem mindegy mit ettél este😊Ha nehezebb étel vagy karfiol vagy káposzta tehát k betűs étel az is tud ilyet okozni.Vagy lehet a Bemfola,nem?

Lehet lesz még tüsző a 3 db-on túl

Nem fáj a hasam csak kicsit érzékeny még de el fog múlni holnapra az is és akkor tudok eddzeni 1 órát mert én megszoktam hogy ugrókötél+szobabicikli heti 3 alkalommal bár ezen a héten 2 jön csak ki de jobb mint a semmi.Hátha ez is növeli a vérkeringést ami a beágyazódásba is besegít jócskán.Köszönöm a drukkot!Biztos minden rendben lesz és úgy érzem hogy ezúttal siker lesz.Majd kiderül 2 hét múlva

Mit csinálsz ma Anikó?

Kata

2021. szept. 22. 09:37
 710/862 anonim ***** válasza:

Vaddisznó pörit ettünk köményes krumplival, csak eléggé sok volt. Azért lepődtem meg, mert a szuriktól nem szokott ilyen lenni. Mintha menstruációs görcs lenne olyan volt. De ma már nincs ilyen, szóval biztos nem a szuritól van. Vagy egy új gyógyszerem van most ami eddig nem volt (estrofem), még akár lehet hogy attól volt.

Ne erőltesd azért meg magad ha fáj. Amikor punkció volt akkor én is kicsit szünetet tartottam a sportban.

Én ma portalanítok, mert aztán beültetés után nem akarok létrára mászkálni. Próbálok minden olyat megcsinálni most, amit aztán kicsit szüneteltetek. Délután szilvakrémlevest csinálok, meg egy kelt tésztás sütit. Ami végülis nem is süti, mert hagymás-sonkás:) Szóval inkább második fogás.

Te mit csinálsz?

2021. szept. 22. 09:54
❮❮ ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!