Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Szia!
Kicsit puffadok de nagyon light-ban de más egyéb "tünet" nincs.
Tegnap ismét kiidegelt a Cetrotide pffff
Ma még kell jajjjj de utálom!!
Kifolyt nem is értem hogy a fele tisztított abból az idióta fecskendőből és kicseréltem a telire tegnap hogy be tudjam adni mert 2 db volt még tegnap.Mára maradt meg a fél fecskendő tisztított víz és rátettem előre a vastag tűt is és csak annyi hogy bele kell nyomjam a porba pfff
Úgyis a por a lényeg mert abban van a gyógyszer és remélem elég lesz az a víz ami maradt a fecskendőben.Aztán este az Ovitrelle jön.Az a jó mert előre töltött nem ez a keverős sz@r.Olyan idegesítő!!Mesélte pénteken egy csajszi míg vártunk a vérvételre hogy neki is volt pár bakija ezzel a keverős szutyokkal csak neki nem Cetrotide a neve hanem valami más a lényege ugyanaz.Nem értem miért nem gyártanak olyat ami előre össze van keverve és kész és a tűt tekered csak rá mint a többire.Amúgyis izgul az ember ilyenkor és nem hiányzik pluszba ez a cirkusz.Annyi még hogy olyan érzékenyek a melleim mint mikor a progit szedem huzamosabb ideig.
Igen,nagyon édes kis szőrmókok a nyuszikáim💕Rengeteg szeretet van bennük.
Voltam 13 órakor tesztelni.Azon is izgulok kicsit.Szerinted mi van azzal akinek pozitív lesz?Nem csinálják meg a punkciót??Vagy ha megcsinálják utána mi lesz a petesejtekkel?
Ezt is megakartam kérdezni a dokimtól de a kezelési lapomat beszéltük át és elfelejtettem basszus.
Hogy telik a vasárnapotok?Te jól vagy Anikó?
Kata
Sajnálom, hogy így meg kell küzdeni a szurival. Stresszelik ilyenkor még ezzel is az embert. De mindjárt punkció, és nincs ilyen összekeverős legalább😉
Én kérdeztem legutóbb, de ezen próbálj ne idegeskedni. Ha nincs tüneted akkor hátha negatív. Egyébként nem csinálják meg a punkciót, hanem ír fel egy e-receptet, és az leállít mindent. Én ezen anno jól felhúztam magam, de hát ez van most. De biztos negatív lesz ez a teszted🤞🤞🤞
Én csak picit puffadok, a teljes kezelés azért csak durvább. Délelőtt pihentünk, délután meg csinálom a házimunkát (mosok, ruhát hajtogatok, mosogatok, porszívózom). Este pedig jön a sport😀 1 hete meg fáj a fejem, abból elegem van. Lehet ez a hülye időjárás. Holnap meg megyek Uh-ra, kiváncsi vagyok mennyi tüsző lesz.
Igen,elég ideges voltam este.Elalvás is nehézkes volt.Én ha felbosszantom magam valamin akkor nagyon felmegy a pumpa és nehezebben nyugszom le.
Azért paráztam be mert féltem hogy hamarabb kiszabadulnak az érett tüszők ha nem elég a Cetro merthát az arra van hogy ezt megakadályozza dehát nemhiszem hogy egy szurin fog múlni és voltak apró tüszők is és hátha az Ovitrelle-től azok is beérnek kellőképp és akkor azok még plusz petesejtek lesznek.Nagyon kíváncsi vagyok hány db lesz a végén és mennyi termékenyül meg.
Nekem is fájt a fejem egy kicsit.Ja olyan hülye idő van.Nem csoda ha az embernek minden baja van.Miért kell a tüszőket neked is érlelni?Azért hogy ha nem ébred fel esetleg a fagyasztott embrió akkor egy inszemniáció belefér vagy esetleg egy punkció?
Tünetem az nincs,nem azért izgulok hanem olvastam sok olyat hogy nem volt tünete és mégis pozitív lett a pcr tesztje dehát akkor így jártam.Durva azért amit írtál hogy akkor meg se csinálja pfff
Aki be van oltva az is lehet ugyanúgy pozitív akkor mi a különbség?Nem is értem.Én délelőtt csináltam meg a házimunkát.Mi most pihenünk.Aztán a medence fóliát kell összehajtogatnunk mert már leslagoltam tisztára mindkét oldalát és már meg is száradt.Már csak vissza kell tenni a dobozába és a fémvázat is szétszedni és azt is bedobozolni.Medence szezon ennyi volt.Sok sikert neked a holnapi napra!
Kata
Én is ilyen vagyok ha alvás előtt felmérgelnek, akkor kimegy az álom a szememből, és alig birok elaludni.
Szurkolok, hogy sok petesejt legyen🤞🤞🤞
Nekem azért kell stimuláció, mert nem szokott lenni mindig ovuláció (pcos miatt), és ilyenkor (fet) fel kell építeni a ciklust, hogy be lehessen ültetni az embriókat.
Azért vagyok kiváncsi most, mert előző doki konkrétan kimondta, hogy 1 db tüszőt akar csinálni, és neki annyit is sikerült.
Viszont ez a doki most adott Closty-t is, meg Bemfolát is. Korábban az itteni dokim az inszeminációnál adott így, és akkor 2 db tüszőm lett. Szóval azért vagyok kiváncsi😀
Szerintem mindenféleképpen Fet lesz, ovitrelle ugyanúgy megrepeszti a kettőt is.
Hát az oltott embereket is tesztelik, ugyanúgy elkaphatják. Sajnos ilyen időszak ez😔
Hát igen, vége a jó időnek. Jövőhéten már talajmenti fagy is lehet állítólag.
Köszi🥰
Sziasztok!
A Cetritide ilyen... Mondom, én ki is dobtam egyet és inkább kifizettem egy másikat. :( És még ráadásul szúr és piros foltot is hagy. De szerintem mindenki küzd vele és valószínűleg senkinél nem csinált galibát, mert akkor csak megoldanák máshogy - én próbáltam ezt gondolni, persze nem mindig ment.
Szerintem most váltott igazán őszbe a nyár és aki érzékeny, ezt érezte a hétvégén.
Hajrá mindenkinek! :)
Sziasztok! Anikó vagyok:
Szerencsére ma már jobban vagyok:) tegnap estére még a migrénem is előjött. Hát nem élveztem, az biztos.
Végül jól sejtettem, hogy nem 1 db tüsző lesz. Három darab lett végül, meg sok kicsi (pcos miatt). Úgy tűnik mindegyik doki máshogy csinálja a Fet-et is. Csütörtökön megyek újra UH-ra majd.
Mi újság Kata, megvan már a pcr eredmény? Holnapra drukkolok neked:)
Köszi Zsu:) Te hogy vagy?
Sziasztok!
Igen,meg van az eredmény:negatív lett.
Tünet nélkül azért ritkább hogy pozitív legyen bár előfordulhat.
Holnap fél 8-ra megyek és majd látjuk mennyi az annyi petesejt ügyben😊
Igen Zsu megértem hogy kivágtad a Cetro-t.Elég idegesítő egy szuri.Nagyon utálom
Hogy vagytok Zsu?Mert már ketten vagytok😉
Már ősz van,lehet érezni.Én cseppet sem bánom mert elég volt már a melegből bőven.Én ezt az időt szeretem persze eső nélkül dehát nem válogatunk😊
Köszönöm a jó kívánságokat!Én is sok sikert kívánok nektek!Hátha Hajni is előkerül már
Kata
Sziasztok! Anikó vagyok:
Drukkolok ma neked Kata:) majd írj, hogy sikerült.
Sziasztok!
Köszönöm aranyos vagy nagyon Anikó😊
8 db petesejt lett a sztori vége
Holnap kell oda telefonáljak hogy mi a helyzet
Remélem ennyiből 1 baba összejön mostmár🤷♀️
Kettő lesz az se baj
Most én is kaptam Clexane-t amúgy
Azt mondta a doki hogy ezzel növeljük a siker esélyét
Utrogestan hüvelykúp is felírásra került a szuri mellé plusz Aspirin protect mehet
Kicsit fáj a hasam,vettem be gyógyszert.
Te hogy vagy Anikó és persze Zsu?
Fáj még a fejed?
Kata
Ja most jut eszembe hogy mielőtt elaltattak kaptam kis fejmosást a műtőben hogy miért nem vagyok beoltva pffff Nem volt konfliktus csak szerintem ez mindenkinek a maga dolga
Ha viszem a negatív tesztet akkor nem teljesen mindegy?
Azt hittem itt nincs ez az oltott vs oltatlan "harc" XD
Ha úgy látom menni fogok oltatni de egyenlőre nem
Kata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!