Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... ❯❯
 691/862 anonim ***** válasza:

Szia!

Kicsit puffadok de nagyon light-ban de más egyéb "tünet" nincs.

Tegnap ismét kiidegelt a Cetrotide pffff

Ma még kell jajjjj de utálom!!

Kifolyt nem is értem hogy a fele tisztított abból az idióta fecskendőből és kicseréltem a telire tegnap hogy be tudjam adni mert 2 db volt még tegnap.Mára maradt meg a fél fecskendő tisztított víz és rátettem előre a vastag tűt is és csak annyi hogy bele kell nyomjam a porba pfff

Úgyis a por a lényeg mert abban van a gyógyszer és remélem elég lesz az a víz ami maradt a fecskendőben.Aztán este az Ovitrelle jön.Az a jó mert előre töltött nem ez a keverős sz@r.Olyan idegesítő!!Mesélte pénteken egy csajszi míg vártunk a vérvételre hogy neki is volt pár bakija ezzel a keverős szutyokkal csak neki nem Cetrotide a neve hanem valami más a lényege ugyanaz.Nem értem miért nem gyártanak olyat ami előre össze van keverve és kész és a tűt tekered csak rá mint a többire.Amúgyis izgul az ember ilyenkor és nem hiányzik pluszba ez a cirkusz.Annyi még hogy olyan érzékenyek a melleim mint mikor a progit szedem huzamosabb ideig.

Igen,nagyon édes kis szőrmókok a nyuszikáim💕Rengeteg szeretet van bennük.

Voltam 13 órakor tesztelni.Azon is izgulok kicsit.Szerinted mi van azzal akinek pozitív lesz?Nem csinálják meg a punkciót??Vagy ha megcsinálják utána mi lesz a petesejtekkel?

Ezt is megakartam kérdezni a dokimtól de a kezelési lapomat beszéltük át és elfelejtettem basszus.

Hogy telik a vasárnapotok?Te jól vagy Anikó?

Kata

2021. szept. 19. 14:55
 692/862 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy így meg kell küzdeni a szurival. Stresszelik ilyenkor még ezzel is az embert. De mindjárt punkció, és nincs ilyen összekeverős legalább😉

Én kérdeztem legutóbb, de ezen próbálj ne idegeskedni. Ha nincs tüneted akkor hátha negatív. Egyébként nem csinálják meg a punkciót, hanem ír fel egy e-receptet, és az leállít mindent. Én ezen anno jól felhúztam magam, de hát ez van most. De biztos negatív lesz ez a teszted🤞🤞🤞

Én csak picit puffadok, a teljes kezelés azért csak durvább. Délelőtt pihentünk, délután meg csinálom a házimunkát (mosok, ruhát hajtogatok, mosogatok, porszívózom). Este pedig jön a sport😀 1 hete meg fáj a fejem, abból elegem van. Lehet ez a hülye időjárás. Holnap meg megyek Uh-ra, kiváncsi vagyok mennyi tüsző lesz.

2021. szept. 19. 15:39
 693/862 anonim ***** válasza:

Igen,elég ideges voltam este.Elalvás is nehézkes volt.Én ha felbosszantom magam valamin akkor nagyon felmegy a pumpa és nehezebben nyugszom le.

Azért paráztam be mert féltem hogy hamarabb kiszabadulnak az érett tüszők ha nem elég a Cetro merthát az arra van hogy ezt megakadályozza dehát nemhiszem hogy egy szurin fog múlni és voltak apró tüszők is és hátha az Ovitrelle-től azok is beérnek kellőképp és akkor azok még plusz petesejtek lesznek.Nagyon kíváncsi vagyok hány db lesz a végén és mennyi termékenyül meg.

Nekem is fájt a fejem egy kicsit.Ja olyan hülye idő van.Nem csoda ha az embernek minden baja van.Miért kell a tüszőket neked is érlelni?Azért hogy ha nem ébred fel esetleg a fagyasztott embrió akkor egy inszemniáció belefér vagy esetleg egy punkció?

Tünetem az nincs,nem azért izgulok hanem olvastam sok olyat hogy nem volt tünete és mégis pozitív lett a pcr tesztje dehát akkor így jártam.Durva azért amit írtál hogy akkor meg se csinálja pfff

Aki be van oltva az is lehet ugyanúgy pozitív akkor mi a különbség?Nem is értem.Én délelőtt csináltam meg a házimunkát.Mi most pihenünk.Aztán a medence fóliát kell összehajtogatnunk mert már leslagoltam tisztára mindkét oldalát és már meg is száradt.Már csak vissza kell tenni a dobozába és a fémvázat is szétszedni és azt is bedobozolni.Medence szezon ennyi volt.Sok sikert neked a holnapi napra!

Kata

2021. szept. 19. 15:53
 694/862 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok ha alvás előtt felmérgelnek, akkor kimegy az álom a szememből, és alig birok elaludni.

Szurkolok, hogy sok petesejt legyen🤞🤞🤞

Nekem azért kell stimuláció, mert nem szokott lenni mindig ovuláció (pcos miatt), és ilyenkor (fet) fel kell építeni a ciklust, hogy be lehessen ültetni az embriókat.

Azért vagyok kiváncsi most, mert előző doki konkrétan kimondta, hogy 1 db tüszőt akar csinálni, és neki annyit is sikerült.

Viszont ez a doki most adott Closty-t is, meg Bemfolát is. Korábban az itteni dokim az inszeminációnál adott így, és akkor 2 db tüszőm lett. Szóval azért vagyok kiváncsi😀

Szerintem mindenféleképpen Fet lesz, ovitrelle ugyanúgy megrepeszti a kettőt is.

Hát az oltott embereket is tesztelik, ugyanúgy elkaphatják. Sajnos ilyen időszak ez😔

Hát igen, vége a jó időnek. Jövőhéten már talajmenti fagy is lehet állítólag.

Köszi🥰

2021. szept. 19. 17:11
 695/862 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A Cetritide ilyen... Mondom, én ki is dobtam egyet és inkább kifizettem egy másikat. :( És még ráadásul szúr és piros foltot is hagy. De szerintem mindenki küzd vele és valószínűleg senkinél nem csinált galibát, mert akkor csak megoldanák máshogy - én próbáltam ezt gondolni, persze nem mindig ment.

Szerintem most váltott igazán őszbe a nyár és aki érzékeny, ezt érezte a hétvégén.

Hajrá mindenkinek! :)

2021. szept. 20. 10:50
 696/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Anikó vagyok:

Szerencsére ma már jobban vagyok:) tegnap estére még a migrénem is előjött. Hát nem élveztem, az biztos.

Végül jól sejtettem, hogy nem 1 db tüsző lesz. Három darab lett végül, meg sok kicsi (pcos miatt). Úgy tűnik mindegyik doki máshogy csinálja a Fet-et is. Csütörtökön megyek újra UH-ra majd.

Mi újság Kata, megvan már a pcr eredmény? Holnapra drukkolok neked:)

Köszi Zsu:) Te hogy vagy?

2021. szept. 20. 13:15
 697/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Igen,meg van az eredmény:negatív lett.

Tünet nélkül azért ritkább hogy pozitív legyen bár előfordulhat.

Holnap fél 8-ra megyek és majd látjuk mennyi az annyi petesejt ügyben😊

Igen Zsu megértem hogy kivágtad a Cetro-t.Elég idegesítő egy szuri.Nagyon utálom

Hogy vagytok Zsu?Mert már ketten vagytok😉

Már ősz van,lehet érezni.Én cseppet sem bánom mert elég volt már a melegből bőven.Én ezt az időt szeretem persze eső nélkül dehát nem válogatunk😊

Köszönöm a jó kívánságokat!Én is sok sikert kívánok nektek!Hátha Hajni is előkerül már

Kata

2021. szept. 20. 13:27
 698/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Anikó vagyok:

Drukkolok ma neked Kata:) majd írj, hogy sikerült.

2021. szept. 21. 09:22
 699/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Köszönöm aranyos vagy nagyon Anikó😊

8 db petesejt lett a sztori vége

Holnap kell oda telefonáljak hogy mi a helyzet

Remélem ennyiből 1 baba összejön mostmár🤷‍♀️

Kettő lesz az se baj

Most én is kaptam Clexane-t amúgy

Azt mondta a doki hogy ezzel növeljük a siker esélyét

Utrogestan hüvelykúp is felírásra került a szuri mellé plusz Aspirin protect mehet

Kicsit fáj a hasam,vettem be gyógyszert.

Te hogy vagy Anikó és persze Zsu?

Fáj még a fejed?

Kata

2021. szept. 21. 12:30
 700/862 anonim ***** válasza:

Ja most jut eszembe hogy mielőtt elaltattak kaptam kis fejmosást a műtőben hogy miért nem vagyok beoltva pffff Nem volt konfliktus csak szerintem ez mindenkinek a maga dolga

Ha viszem a negatív tesztet akkor nem teljesen mindegy?

Azt hittem itt nincs ez az oltott vs oltatlan "harc" XD

Ha úgy látom menni fogok oltatni de egyenlőre nem

Kata

2021. szept. 21. 12:38
❮❮ ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!