Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... ❯❯
 711/862 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Kata: remek, hogy hárman máris tökéletesek és még lehet két másik befutó is. :o) Drukkolok.

Anikó: gondoltam, ha ilyen sok lett, akkor esetleg leszívják őket, hogy legyen még tartalék a kistesó projekthez. Vagy néhányat legalább, hogy maradjon sárgatest is. De akkor nem. :)

Látom, nem unatkoztok. :))

Mi jól vagyunk, köszönöm. :)

2021. szept. 22. 10:32
 712/862 anonim ***** válasza:

Én most fejeztem be a nyuszik házikójának a kitakarítását és szépen kicseréltem a szalmát is odabenn.Vettem múltkor a Fresnapfban és nagyon jó mert puha és jó nedvszívó tehát nemcsak jókat alszanak rajta hanem felszívja a pisit is és nincs is büdös a házikóban.Mindig ezt fogom venni nekik hogy kibéleljem a házat💕

Bezártam őket mert eleredt az eső és nem szeretném hogy megázzanak és megfázzanak mert ha a bundájuk nem szárad meg akkor átfáznak hiába vastag.

Olyan aranyosak😍

Van még kis munkám a gép előtt és aztán neki állok ebédet főzni

Zöldborsó főzelék lesz fasírttal vagy stefánia vagdalttal

Anikó imádom a szilva levest és mindenféle gyümölcstartalmú levest és a kelt tésztás dolgokat is.Biztos finom lesz

Én múltkor kókusz kockát csináltam.Nagyon jó lett pedig életem első kockája volt

Nem fáj a hasam csak még enyhén érzékeny de jót aludtam éjszaka tehát nem volt gond ezzel

Nem szoktam unatkozni mert mindig vagy egy kis munka van vagy házimunka vagy eddzés vagy boltba megyek vagy barátnőmmel találkozom

Tegnapelőtt pl füge lekvárt főztem még mert idén brutál termés volt.Ilyen sok még sosem volt mióta itt lakunk.Már van vagy 10-15 üveg füge lekvárom😊Család is kapott már belőle és füge befőttet is osztogattam

Szilva lekvár is van és befőtt is

Meggy befőtt is van

Almaszószt is csináltam mert van ilyen savanyú almánk is de meglehet csinálni édesre szósznak és úgy finom.Tavaly alma befőttet csináltam belőle

Szóval mindig van valami

Zsu örülök hogy jól vagytok!

Kata

2021. szept. 22. 10:48
 713/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Anikó vagyok:

Azta:) Te tényleg nem unatkozol Kata. Habár én is mindig feltalálom magam, nem szoktam unatkozni. Ha kert is van, akkor az nagyon sok időt jelent azért. Mi hétvégén szőlőt szüretelünk, legalább jó idő lesz majd.

Na de a lombikról is szót ejtsek: jobb oldalt a tüszőm már meg is repedt, bal oldalt pedig lett 3 (még egy itt utolérte a többit). Megkaptam mára a tüszőrepesztő szurit is. Szombattól szedem a progeszteront (cyclogest kúp 2db, utrogestan szájon át 3db), meg a szteroidot (medrol)is. Szerdán pedig megyünk a beültetésre.

Neked Kata hazalmas drukk holnapra:)

2021. szept. 23. 13:45
 714/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szerdán?Az jó!😊Akkor kb egy időben tesztelhetünk és izgulhatunk hogy mi a helyzet😉

Holnap 10-re kell mennem de nem a Dr úr fogja megcsinálni hanem Szőlőssy Dr nő mert kongresszusra kell mennie a dokimnak.Nem is tudtam vele beszélni mert úgy tele van és mindig mikor hívtam már 3-szor akkor pont nem ért rá.

A recepciós mondta hogy mikor menjek és ki fogja csinálni.

Nem tudom hány db lesz a vége mert az embriológus azt mondta hogy az a 3 fix de a 2-őt nem tudja még megmondani mert holnap nézik meg mikor előkészítik őket a beültetésre tehát még az is lehet hogy 4-5 db lesz és 2-3 db fagyasztható lesz.Hány db-ot kapok vissza azt sem tudom,majd holnap beszélem meg a Dr nővel.Mindegy is a lényeg hogy holnap meg lesz a beültetés

Köszönöm a drukkot!Én is drukkolok neked szerdára😍

Kata

2021. szept. 23. 15:06
 715/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Anikó vagyok:

Az én dokim is megy ma konferenciára, biztos egy helyre mennek akkor. A doktornőt is dicsérték már nekem fent amikor műtét előtt beszélgettünk páran.

Hajrá fagyibabák, nekik is drukkolunk. Gondolok rád ma:) majd írj mi volt.

2021. szept. 24. 09:04
 716/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Megtörtént a beültetés.Mindkét orvos betegeinek Szőlőssy Dr nő csinálta a kongresszus miatt.Kicsit sajnáltam a Dr nőt plusz punkciókat is csinált előtte pfff

2 db-ot visszaültettünk de fagyasztani nem tudtunk mert a 3.lemaradt a fejlődésben a másik 2 szintén úgyhogy a 2 viszont tökéletes volt és az a lényeg.Mert mióta mondta ott az egyik csaj hogy hogy járt tehát hogy fel sem ébredtek őnála a fagyasztásból és hogy soha többet nem kísérletezik ezzel így nem is bánom hogy nem tudtunk most sem fagyasztani mert az bizonytalan és pofára esni meg nem akarok.Kaptam Clexane-t megint és azt kell mindennap használnom plusz Utrogestan hüvelykapszula ennyi a gyógyszerezés ezúttal.Nagyon aranyos a Dr nő és szimpatikus volt.

14 nap múlva teszt ha addig el nem csábulok és meglátjuk mi lesz

Neked sok sikert szerdára Anikó!Zsu neked is!

Hajni neked is!

Kata

2021. szept. 24. 15:46
 717/862 anonim ***** válasza:

Nagyon-nagyon drukkolok:)

Nekünk ezelőtt 2 FET volt, és mind a 4 embrió felkelt. Én is olvastam neten, hogy sokszor nem ébrednek fel. Annyira stresszeltem emiatt első alkalommal, hogy hasmenésem lett tőle:D (Máskor is szokott ilyen lenni ha nagyon stresszelek, akkor hasmenésem van).

De persze ugyebár előfordulhat, hogy nem ébrednek fel.

Kívánom, hogy sikerüljön most, és akkor ne kelljen újra menni.

Mennyi utrogestant kapsz? Én amellé mindig szoktam kapni valamit, igaz nekem vékony mindig a méhnyálkahártyám.

Majd írj ha teszteltél:)

Köszi a szurkolást:)

2021. szept. 24. 16:44
 718/862 anonim ***** válasza:

3×2 hüvelybe ennyi

Csodálkoztam hogy nincs plusz tabletta is dehát ők tudják

Nekem nem vékony soha,mindig pont jó szokott lenni

Punkció napján 10 mm volt,az szerintem elég jó és nem is kell vastagabb

Egyik ismerősöm is ilyen hasmenős ha ideges pfff

Nekem nagyon ritkán van hasmenésem,inkább gyomoridegem szokott lenni és az is nagyon rossz meg remegek ha nagyon stresszelek és minden bajom van

Ma is feszült voltam míg be nem ültették őket mert sokat vártam mire bejutottam a Dr nőhöz plusz lejött az embriológus és valamit mondott a recepciósoknak és közben nézett rám

Olyan ideges lettem...Azt hittem valami baj van az embriókkal

Megijedtem

Köszönöm a jó kívánságot!Én is azt kívánom hogy neked is siker legyen.

Ma azon nevettünk a Dr nővel hogy azt mondta 4-es ikreket érdemelnék😊

Azért mondta mert meséltem hogy én mindig valamit csinálok és nem sokat ücsörgök de mondta hogy ha ki akarom hordani őket akkor nyugi kell és ha megszületnek aztán akkor alszom mikor ők is és lesz mit csinálnom😉

Ha az Isten 4-et ad hát legyen akkor 4😁

Ok!Írok ha teszt van.Te is írdd meg szerdán hogy mi volt.Teszteljünk majd kb egyszerre

Kata

2021. szept. 24. 17:05
 719/862 A kérdező kommentje:

Kata, örülök, h minden jól ment!! Hajrá az ikreknek! :)

Anikó: drukk szerdára! :)

2021. szept. 24. 19:48
 720/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Anikó vagyok:

Nagyon szukolok neked Kata:) sokszor eszembe jutottál hétvégén:)

Hát szerintem te azért hamarabb fogsz tesztelni, mert 5 nap előnyben vagy:)

Köszi Zsu:)

Nekünk eléggé mozgalmas volt most a hétvége. Szombaton szokásos heti bevásárlás. Délután mentünk középiskolai barátnőmékéhez. Most volt a bejelentés, hogy jön a 2. gyerkőc. Már számítottam rá, mert mondták legutóbb hogy lassan szeretnének másodikat. Meglepő, de kicsit se érintett most rosszul.

Vasárnap pedig 10-től 15-ig szőlőt csináltunk (mostuk, szemezgettük). Férjem pálinkát csinál belőle, én csak segítek, mert utálom az összes pálinkát:) Délután meg megejtettük az idei utolsó grillezését. Nagyon jó idő volt tegnap, most meg jön vissza megint az ősz.

2021. szept. 27. 14:37
❮❮ ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!