Van itt valaki aki február végére nem várja?
Szia!
Hát én már szenvedek rendesen! Fáj a derekam és sehogy sem jó, se állva, se ülve! Az alvás sem megy, kb félóránként rohangálk pisilni. Szóval nagyon nehéz már! De csak 3 hét🤗
Nagyon várom már a kisasszony, minden kész, csak Ő hiányzik! 😍
Moncsi veled miújság????
Ki van még velünk? Ti hogy vagytok? Hol tartotok?
Bella
Udvn a hajraban Bella. Mikorra van a pontos datum? Nalam az emelyges,hanyinger csillapodott, viszont most a fejfajas van teritekenn a cicijeim talan meg jobban feszulnek es erzekenyek. Egyelore maradt a kezdeti sulyom. Szoval se nem fogytam,se nem hiztam tovabbra sem. Marad a szivhang ellenorzes,de mar sokkal gyorsabban megtalalom. Meg 4 het az ultrahangig,remelem a nemet is megtudjuk.
Puszi mindenkinek.
Szia, Bella vagyok.
Első babánál nálunk nem volt szabad, volt egy hamatóma a pici mellett szóval amíg a doki nem mondta azt hogy rendben vagyunk mellőztük a dolgot. Nem volt egyszerű de hát ilyenkor a pici egészsége a lényeg. Bár a párom utánna is fenntartásokkal volt a dolog iránt de dzépen finoman azért össze hoztuk néha!
Most nem volt semmi gond, szóval végig szabad volt! Most már mozogni alig bírok meg hát annyira fáj mindenem hogy nem nagyon jut eszembe🤣
Én már csak szülni akarok!!!
Amúgy 2.ára vagyok kiírva!
Szerintem várjatok a dokiig a dologgal, okozhat azért gondokat!
Amúgy azt hiszem a pocakban 140 körül normális a pulzusuk!
Bella
Sziasztok!
Moncsi, nagyon örülök hogy jól vagytok! Hidd el, értetek is izgulunk! Bár biztos hogy rendben lesztek!
Mi még jól vagyunk, fáradtan de jól! Nagyon sok jóslóm van, szépen jönnek mennek! Remélem közel a nagy a pillanat! A kisasszony iszonyú aktív a mai napig, nst 10 perc alatt megvan mindíg! Szóval nagyon izgi időszak ez most!
Ha történik valami ígérem megírom nektek!
Bella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!