Van itt valaki aki február végére nem várja?
Szuper,nagyon orulok,hogy jol van a pici lanyod majd idekinn megerosodik,megno. Az en kontrolom is megvolt 16.het uh-t is csinaltak es minden ok. Koranak megfelelo, kis furge, mozgatja mindenet, egyre intenzivebben erzem a mozgasat kintrol is. Es... talan kislany de azt mondtak meg ne fessuk be gyerekszobat rozsaszinre. Meg lesz egy genetikai uh. Arra varunk megerositeskent. Nagyon boldogok vagyunk. A ferjem 1. Gyereke lesz es el van varazsolva ahogy latta ot, most kezdi felfogni hogy apa lesz. De a szexbe nem igazan akar belemenni. Toleralombnincs mit tenni.
Bella, te mar mindenoras vagy ha meg nem tartod kezedben a pici lanyod. Sokat gondolok ratok.
Sziasztok! No hát, kicsit eltűntem mert 6.án délben megszületett a lányom!!!!😍
Hétfő éjjel kezdődtek a fájások, 10percesek voltak reggel 6ig. Elég erősek ugyan de mivel ritkák bőven tudtam aludni! Fél 9 re értünk a kórházba, egyből nst. Akkor már 4 percesek voltak. Azt mondtak hogy szép, jó fájások de ritkák és kicsit rendszertelenek, várjunk egy kicsit. 11 kor nézték a méh szájat, 7cmre nyitva, irány a szülőszoba! Fél 12kor már 9 cm volt, a szülésznő úgy rohant dokiért burkot repeszteni! Kb az utolsó pillataban jött a doki, a következő fájás már tolófájás volt! 3-4 nyomásra meg is lett 3850g és 55cm! Teljes gátvédelem mellett, semmit sérülésének nem volt! Szóval 6.a óta van csodaszép lányom aki mellesleg tiszta apukája😂 szerencsére szépen szopizik, van tejem szóval eszik és alszik! Ma mehetünk haza! Fantasztikus élmény volt! Nagyon örülök hogy veletek éltük átt!
Moncsi, mindenképp követnék hogy vagytok, nagyon boldog vagyok hogy rendben vagytok! Kérlek írd meg hogy alakulnak a dolgairól!
És kedves utolsó elötti( nem ügyről be a neved, bocsánat ), örülök hogy Ti is jól vagytok! Pikk pakk megerősödik és otthon lesz veletek! Gratulálok és jó egészséget, sok boldogságot kívánok nektek!!!!
Kérlek írjatok majd hogy vagytok!!!
Bella😘
Gátvédelem alatt itt azt kell érteni hogy nem vágnak automatikusan, várnak hogy alakul, a szüléstnő segít beigazitani a kis fejét és különböző zselékkel segíti a gát védelmét! Örülök nekünk nem kellett varrni mert így sokkal könnyebb már itthon is!
Örülök hogy megettek haza! Innentől már csak jó jön! Remélem mihamarabb itthon élhettek átt a mozgalmas hétköznapokat!
Moncsi, mindenképp gondolunk rád!
Bella
Szia! Bella vagyok!
Én figyelem még a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!