Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki február...

Van itt valaki aki február végére nem várja?

Figyelt kérdés
Sziasztok, baba projekt februárban?! Van valaki aki szintén próbálkozik? Esetleg izgulna velem? Február 22re nem várom, a napokban volt a peteérésem! Kistesó után ez az első probálkozásunk!

2018. febr. 9. 21:47
 381/423 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Mostmar kicsit megnyugodtam,már nincs lélegeztetőn,magától lélegzik,sokkal jobban van,Annyira boldog vagyok.Azt hogy miért indult be a szülés senki nem tudta megmondani,2380dkg és 47cmel,jött világra.azonnal fel sírt,alig várom,hogy itthon legyen velünk.
2018. nov. 6. 16:44
 382/423 momoka 2002 ***** válasza:

Szuper,nagyon orulok,hogy jol van a pici lanyod majd idekinn megerosodik,megno. Az en kontrolom is megvolt 16.het uh-t is csinaltak es minden ok. Koranak megfelelo, kis furge, mozgatja mindenet, egyre intenzivebben erzem a mozgasat kintrol is. Es... talan kislany de azt mondtak meg ne fessuk be gyerekszobat rozsaszinre. Meg lesz egy genetikai uh. Arra varunk megerositeskent. Nagyon boldogok vagyunk. A ferjem 1. Gyereke lesz es el van varazsolva ahogy latta ot, most kezdi felfogni hogy apa lesz. De a szexbe nem igazan akar belemenni. Toleralombnincs mit tenni.

Bella, te mar mindenoras vagy ha meg nem tartod kezedben a pici lanyod. Sokat gondolok ratok.

2018. nov. 7. 19:18
 383/423 A kérdező kommentje:

Sziasztok! No hát, kicsit eltűntem mert 6.án délben megszületett a lányom!!!!😍

Hétfő éjjel kezdődtek a fájások, 10percesek voltak reggel 6ig. Elég erősek ugyan de mivel ritkák bőven tudtam aludni! Fél 9 re értünk a kórházba, egyből nst. Akkor már 4 percesek voltak. Azt mondtak hogy szép, jó fájások de ritkák és kicsit rendszertelenek, várjunk egy kicsit. 11 kor nézték a méh szájat, 7cmre nyitva, irány a szülőszoba! Fél 12kor már 9 cm volt, a szülésznő úgy rohant dokiért burkot repeszteni! Kb az utolsó pillataban jött a doki, a következő fájás már tolófájás volt! 3-4 nyomásra meg is lett 3850g és 55cm! Teljes gátvédelem mellett, semmit sérülésének nem volt! Szóval 6.a óta van csodaszép lányom aki mellesleg tiszta apukája😂 szerencsére szépen szopizik, van tejem szóval eszik és alszik! Ma mehetünk haza! Fantasztikus élmény volt! Nagyon örülök hogy veletek éltük átt!

Moncsi, mindenképp követnék hogy vagytok, nagyon boldog vagyok hogy rendben vagytok! Kérlek írd meg hogy alakulnak a dolgairól!

És kedves utolsó elötti( nem ügyről be a neved, bocsánat ), örülök hogy Ti is jól vagytok! Pikk pakk megerősödik és otthon lesz veletek! Gratulálok és jó egészséget, sok boldogságot kívánok nektek!!!!

Kérlek írjatok majd hogy vagytok!!!

Bella😘

2018. nov. 9. 03:52
 384/423 momoka 2002 ***** válasza:
Nagyon orulunk a gyonyoru nagy babanak. Es hogy ilyen gyorsan lezajlott a szules. Mit jelent a teljes gatvedelem? Engem anno vagtak.
2018. nov. 9. 12:05
 385/423 anonim ***** válasza:
Gratulálok a kislanyodhoz,sok sok boldogságot kívánok,Az én drágám már szépen eszik cumisuvegbol és szopizik is igaz meg lassan,de olyan jól van,hogy talán már hétvégén hazahozhatom,Köszönöm,hogy megoszthattam veletek a jó és rossz elmenyeimet,sokat segített,hogy kiadhattam magambol😘
2018. nov. 12. 16:27
 386/423 momoka 2002 ***** válasza:
De jo,akkor ti is mar lassan otthon elvezhetitek a "csaladi eletet. Orulok,hogy ilyen gyorsan felepult a pici es mostmar minden rendben lesz. Sok boldogsagot kivanok nektek. Ram pedig husvet korul gondoljatok. Puszi
2018. nov. 13. 10:19
 387/423 A kérdező kommentje:

Gátvédelem alatt itt azt kell érteni hogy nem vágnak automatikusan, várnak hogy alakul, a szüléstnő segít beigazitani a kis fejét és különböző zselékkel segíti a gát védelmét! Örülök nekünk nem kellett varrni mert így sokkal könnyebb már itthon is!

Örülök hogy megettek haza! Innentől már csak jó jön! Remélem mihamarabb itthon élhettek átt a mozgalmas hétköznapokat!

Moncsi, mindenképp gondolunk rád!

Bella

2018. nov. 13. 17:48
 388/423 anonim ***** válasza:
Igen Moncsi,nem fogunk eltűnni,egy nő életében a legszebb ami csak történhet,anya lesz,boldogság tolt el,hogy ennyi jo hírt hallok tőletek is,mar csak a valamilyen papír miatt kell várnom,de holnap vagy holnap utan itt lesz velem az en eletem❤️❤️❤️
2018. nov. 13. 19:02
 389/423 anonim ***** válasza:
Sziasztok,itt vagytok meg?
2018. dec. 1. 14:31
 390/423 A kérdező kommentje:

Szia! Bella vagyok!

Én figyelem még a válaszokat!

2018. dec. 1. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!