Van itt valaki aki február végére nem várja?
39. hét🤗
Eddig nagyon jók voltak, a diabetológus a 6 hetes kontrollt sem kéri annyira jók voltak az értékeim!
Tegnap és ma kicsit elszálltak, meleg front van, nekem ez sajnos végig megnyomta! Most volt hogy 8 fölé ment! Doki szerint ilyenkor már nem lesz baja a babának, bízom benne hogy igaza van! Amíg meg nem születik próbálom minimálisra csökkenteni a szénhidrátot hogy ne ugorjon fel megint! Ezt az egy hetet ( remélem azért kevesebb😉 ) már kibírjuk!
És te hogy vagy? Hányadik hét? Hogy állsz a diétával?
Bella
Nem tudjuk, nem hagyja megmérni magát! Folyton mozog, a combcsontját nem tudták lemérni😂 De őszintén már csak az érdekel hogy hogy itt legyen végre velünk! Nehéz már itt a végén!
Az evéssel én is bajban vagyok, de itt már megoldom, max folyton uborkát rágok!
Hamar eltelik ez a 7 hét neked is!
Bella
Léna lesz a neve. Itt felénk nem túl gyakori. Rövid, komoly de becézhető 😊
Mi is azt hittük hogy 38 a max amíg húzzuk, hát nem így lett😁
Nagyon szép a Zoé is, nekem tetszett de párom leszavazta...
Nem könnyű ez a névválasztás!
Nektek milyen a vérnyomásotok? Az enyém elég alacsony! 98/65 80 pulzussal.
Itt nem érdekli a dokikat!
Bella
Ohhhhh hogy hogy?!?! Mi történt?!! Spontán beindult?!
Nyugodj meg, biztos hogy minden rendben lesz! Van egy barátnőm, 32. Héten 1800 grammal született a fia, azóta már erős egyéves vasgyúró! Erősek ők! A kórházban pedig mindent megkapnak amire csak szükségük lehet!
Mindenképp írj kérlek mi van veletek!
Mi még egyben, nem siet a kisasszony, pedig már nagyon nehéz! Túl vagyunk a betöltött 40en...
Moncsi, neked szurkolok, biztos hogy rendben vagytok! Talán már a nemét is meg tudják mondani!
Bella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!