Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki február...

Van itt valaki aki február végére nem várja?

Figyelt kérdés
Sziasztok, baba projekt februárban?! Van valaki aki szintén próbálkozik? Esetleg izgulna velem? Február 22re nem várom, a napokban volt a peteérésem! Kistesó után ez az első probálkozásunk!

2018. febr. 9. 21:47
 371/423 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Bella te most hanyadik héten vagy?Es a cukrod hogy alakult?Moncsi remelem te is megírod hogy mi a legújabb hir😊
2018. okt. 26. 17:14
 372/423 A kérdező kommentje:

39. hét🤗

Eddig nagyon jók voltak, a diabetológus a 6 hetes kontrollt sem kéri annyira jók voltak az értékeim!

Tegnap és ma kicsit elszálltak, meleg front van, nekem ez sajnos végig megnyomta! Most volt hogy 8 fölé ment! Doki szerint ilyenkor már nem lesz baja a babának, bízom benne hogy igaza van! Amíg meg nem születik próbálom minimálisra csökkenteni a szénhidrátot hogy ne ugorjon fel megint! Ezt az egy hetet ( remélem azért kevesebb😉 ) már kibírjuk!

És te hogy vagy? Hányadik hét? Hogy állsz a diétával?

Bella

2018. okt. 26. 17:59
 373/423 anonim ***** válasza:
Én 33hetben vagyok,nekem is tegnap és ma felment a cukrom,de akkor már tudom miért,9hete dietazom és azóta fogytam,ami talán nem is baj,semmi cukrokat nem eszek és a szénhidrát bevitelt is amennyire tudom lecsökkentettem,de azt vettem észre,hogy az utóbbi napokban állandóan éhes vagyok,alig bírom ki,hogy 2,5orat betartsam az étkezések között,Akkor te már tényleg minden órás vagy,mekkora most a babad súlya?
2018. okt. 27. 09:15
 374/423 A kérdező kommentje:

Nem tudjuk, nem hagyja megmérni magát! Folyton mozog, a combcsontját nem tudták lemérni😂 De őszintén már csak az érdekel hogy hogy itt legyen végre velünk! Nehéz már itt a végén!

Az evéssel én is bajban vagyok, de itt már megoldom, max folyton uborkát rágok!

Hamar eltelik ez a 7 hét neked is!

Bella

2018. okt. 27. 13:25
 375/423 anonim ***** válasza:
Igazad van,hamar eltelik az a pár hét,abban azért reménykedem,hogy nem húzom a 38ik hétnél tovább,megkerdezhetem hogy hívják majd a hercegnődet?Mi a Zoé mellett döntöttünk és miután eldőlt a neve olyan más érzés m8nden,nem tudom megmagyarazni😊
2018. okt. 27. 17:59
 376/423 A kérdező kommentje:

Léna lesz a neve. Itt felénk nem túl gyakori. Rövid, komoly de becézhető 😊

Mi is azt hittük hogy 38 a max amíg húzzuk, hát nem így lett😁

Nagyon szép a Zoé is, nekem tetszett de párom leszavazta...

Nem könnyű ez a névválasztás!

Nektek milyen a vérnyomásotok? Az enyém elég alacsony! 98/65 80 pulzussal.

Itt nem érdekli a dokikat!

Bella

2018. okt. 27. 20:36
 377/423 anonim ***** válasza:
Szia,110/70;általában meg ennél is alacsonyabb így terhesen is meg mindig is az volt,doki szerint teljesen jó,ha magasabb lenne azt mondta cukor miatt már rosszat jelentene meg a szervezetem is ehhez van szokva
2018. okt. 28. 05:30
 378/423 momoka 2002 ***** válasza:
Mi a helyzet veletek? Az en vernyomasom is alacsony 90/60 de azt mondtak jobb mintha magas lenne. Mostmar hiztam 1 kg-t de a pocim is rendesen megugrott.meg 2 nap az ultrahangig es a "szex-ig" 😉☺de biztos vagyok ezuttal benne hogy minden okes. Erzem a mocorgasat is. Szoritsatok.
2018. nov. 4. 20:39
 379/423 anonim ***** válasza:
Sziasztok,én tegnap a 34-ik hétben megszültem a gyönyörű kislányom,akinek sajnos meg éretlen a kis tüdeje igy elvittek az intenzív koraszülött osztályra,ahol lelegeztetni kell😭😢
2018. nov. 5. 06:52
 380/423 A kérdező kommentje:

Ohhhhh hogy hogy?!?! Mi történt?!! Spontán beindult?!

Nyugodj meg, biztos hogy minden rendben lesz! Van egy barátnőm, 32. Héten 1800 grammal született a fia, azóta már erős egyéves vasgyúró! Erősek ők! A kórházban pedig mindent megkapnak amire csak szükségük lehet!

Mindenképp írj kérlek mi van veletek!

Mi még egyben, nem siet a kisasszony, pedig már nagyon nehéz! Túl vagyunk a betöltött 40en...

Moncsi, neked szurkolok, biztos hogy rendben vagytok! Talán már a nemét is meg tudják mondani!

Bella

2018. nov. 5. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!