Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki február...

Van itt valaki aki február végére nem várja?

Figyelt kérdés
Sziasztok, baba projekt februárban?! Van valaki aki szintén próbálkozik? Esetleg izgulna velem? Február 22re nem várom, a napokban volt a peteérésem! Kistesó után ez az első probálkozásunk!

2018. febr. 9. 21:47
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
 331/423 anonim ***** válasza:
Sziasztok,neked Bella mennyi lett a cukor terhrleses eredményed?èn is dietazok,de nehéz,egy nap többször merem a cukrom,ha kicsit nem figyelek felmegy 10-re is☹️.magyon nehez
2018. szept. 3. 12:56
 332/423 anonim ***** válasza:
Nagyon jo hogy ti vagytok es néha néha meg tudjuk osztani a jo es kevésbé jo dolgainkat is.En Dorina vagyok☺️
2018. szept. 3. 12:58
 333/423 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Az 2 órás eredményem 8,8 lett. Ez ugye elég magas. Igazából én nagyon figyelek arra hogy mikor és mit eszek. Napi 6x eszek pici adagokat. A cukrot totálisan száműztem, kávéba édesítőkhöz teszek, minden mást ami cukrot tartalmaz mellőzök. A fő gond ugye a szénhidráttal van! Ennél az a lényeg hogy ninimális szénhidrát tartalmú dolgokat eszek, figyelve a glikémiás indexre. Sajna a szénhidrát kb mindenben benne van csak nem mindegy hogy lassú vagy gyors felszívódású! Szóval összetett dolog ez a diéta, de szerencsére 99% ban sikerül 7 alatt tartanom a cukrom!

Ha 10 fölé megy az már gond! Inzulint fognak felírni sajnos, bár ha kell akkor kell, a lényeg hogy egészségesen szülessen a baba!

Bella

2018. szept. 3. 14:45
 334/423 anonim ***** válasza:
Szia.igazabol holnap lesz egy hete,hogy diétázom,az elrjen neg teszteltem mi fér bele,akkor ment fel 10re amikor két müzli szeletet megrttem,ugyhogy semmi olyat nrm ehetek amiben kevés cukor is van,azt mondta a diatetikus,ha be tartom a diétát nrm lesz gond,látott mar cifrabb eredményt is.hianyzik a fehér kenyér,a teljes kiőrlésű dolgokat nem bírom megenni,nehezen bírom,egy nap meg ötször is megmérem a cukrom,es sok vizet iszok,kitalálni mit egyek holnap!☹️☹️
2018. szept. 3. 15:45
 335/423 A kérdező kommentje:

A műzli szelet igazából elég rosz választás! Kivéve ha direkt diabetikust vettél. A műzlik nagy része tele van szénhidráttal, általában van benne aszalt gyümölcs amiből számunkra sok tilólostás. Na meg persze össze is kell “ragasztani” valamivel.... szóval nem egy nyerő dolog! Keress rá az ételek, alapanyagok glikémiás indexére, sokat segít tartani a diétát.

És hidd el nehéz mindenkinek, én imádok enni, itt a férjem és a fiam, nekik főzöm a jobbnél jobb kajákat én meg csak minimál adagokat rágcsálók a diétés dolgaimból...

Szóval nehéz de most a baba egészsége a legfontosabb! 😊

Bella

2018. szept. 4. 09:51
 336/423 anonim ***** válasza:
Sziasztok,nekem azt mondta a dietetikus,hogy 6alatt kell tartanom a cukrom,meg a 7is nehéz,de 6.?probalom megenni a magvas dolgokat,mert a teljes kiőrlésűt nem bírom megenni,próbálok többször keveset enni,de ez inkább az idegeimet készíti ki
2018. szept. 4. 11:39
 337/423 anonim ***** válasza:
ès ugye a másik gyerekemet,amikor vártam 8;8 lett a terheléses cukrom,akkor senki nem szólt,hogy magas diétázzak,és egèszséges gyerekem született,
2018. szept. 4. 11:42
 338/423 A kérdező kommentje:

Magokkal vigyázz! Nekem pl a teljes kiőrlésű-magos kenyér 8-8,5 ig tolja a cukrom!

Vajas toast kenyér(ami nem is diétés) max 5 ig viszi fel....

Szóval nehéz....

Bella

2018. szept. 4. 12:42
 339/423 anonim ***** válasza:
Szia.ma rakott káposztát csináltam barna rizzsel laktóz mentes tejföllel,alig ettem,8,2lett a cukrom,tegnap gyrost ettem hasáb burgonyával es 5,7lett,ezt mar tényleg nem értem,miért ment fel a diétás kaja utan?
2018. szept. 4. 13:28
 340/423 A kérdező kommentje:

A gyrosztol valószínű azért nem ment fel mert ott csak a krumpli án van szénhidrát! Se a hús se a saláta nem tartalmaz ch-t.

A tejföl, barna rizs és kelkáposzta mind tartalmaz ch-t, sőtt a vöröshagyma is!

A barna rizs glikémiás indexe 55, ez nekünk kicsit magas. Ez azt jelenti hogy gyorsan emeli a vércukor szintet!

Tehát ebből szigorúan mérni kell hogy miből mennyi kerül bele és számolni a szénhidrátot!

Reggeli, ebéd és vacsora lassú felszívódású ch kell hogy legyen, tízórai és uzsi pedíg gyors!

Igyál mellé mindig sokat!

Időbe telik mire ki tapasztalod de ha utánna olvasol a dolgoknak hidd el menni fog!!!

Bella

2018. szept. 6. 13:52
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!