Van itt valaki aki február végére nem várja?
Szia! Én nem ilyen eredményt kaptam. Az volt értékelésként írva hogy negatív lelet, nem találtak koromoszóma eltérést. Az orvosom is megkapta, fel is hívott hogy ez nagyon jó, azt jelenti hogy egészéhez a pici. És ugye a nemét is megtudtuk😊
Szóval sajnos tapasztalatot nem tudok írni, viszont így laikusként jó eredménynek tűnik. A dokiddal nem beszéltél? Ő biztos ki tudja értékelni. Hányadik héten vagy?
Bella
Mi most vagyunk a 19.héten. A 13.héten kaptuk meg mi is az eredményt. De mint írtam nekünk más volt rajta.
De a lényeg hogy egészséges és minden rendben van!
Bella
Van még itt valaki???😟
Bella
Szia! Mi már túl vagyunk a félidőn! Szerencsére minden rendben van, leszámítva az állandó fáradságot! Pár nap és belépünk a 6. hónapba. A kisasszony rendszeresen tornászik odabent! Persze mindig mikor tudnék pihenni! De nem bánom, imádom minden mozdulatát!
Őrülök hogy Ti is jól vagytok! A nemét tudjátok már?
Bella
Nekem is van már egy fiam, Ő 2 éves. Mi csináltattunk genetikai tesztet amiben a nemi kromoszómákat is vizsgálják. Így a 13-14 héten már tudtuk! Nagyon örültünk, így szerettük volna, egy fiú, egy lány!
Mindenképp írd meg hogy mi volt!!!
Bella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!