Van itt valaki aki február végére nem várja?
Oh sajnálattal olvasom 🙁 de tudod az emberi test is képes különleges dolgokra, lehet az a másik baba beteg lett volna és így "szelektál", viszont az az egy kis csöppség a hasadban biztos makk egészséges lesz! Ne bánkódj miatta, az a lényeg,hogy ő ott van veled 😊 bár tudom, rémisztő azért ez a tény és ilyenkor picit belegondol az ember,hogy mi lett volna ha... de semmi sem történik véletlen.
Én csináltattam vérvételt,sima kombinált teszt volt, ez nem ad 100%os biztonságot,de az arányaiba véve engem megnyugtatott,hogy nem lettek rizikósak az eredmények, na meg 24 évesen ez csak egy ajánlott teszt volt,de biztos ami biztos azért elvégeztettem,hogy nyugidtabb legyek, bízom benne,hogy nem fenyeget veszély. Hinni kell. 😊
Vannak egyébként a Nifty,PrenaTest nevű vérvizsgálatok,azt hiszem ezek pontosabb eredményt ad, szinte 100%osat, ezek drágábbak is,mint a kombinált tesztek, 200.000 ft körül mozog az áruk,ebből már biztos ki tudnák szűrni ha bármi probléma van.
Szerintem kérj tanácsot az orvosodtól,hogy ő melyik teszt elvégzését ajánlja,tekintettel arra,hogy a családban előfordult down-kóros betegség. De bízz abban,hogy nem lesz semmi probléma,szerintem minden rendben lesz 😊 Csak pozitívan!
Lara
Sziasztok! Gratulálok Lara, örülök hogy rendben vagytok és hogy jó lett az eredmény!
Kármen, neked is nagy gratula! Jó ezeket olvasni!
Én ma megyek a genetikai teszt vérvételére! Egy hét múlva lesz eredmény! Kiderül a neme is. Nagyon várom már és bízom benne hogy minden rendben lesz! Olyan lassan fog elmenni ez a hét!
Bella
Szia! Mi ezt csináltatjuk meg: [link]
Két fajta van, mondjuk ez elég drága! 125 000 és 175 000 be kerülnek.
Futár viszi ki Svájcba a vérmintát, 5 munkanapon bellül lesz eredmény.
Bella
Sziasztok!
Sajnos a babám kicsi szive nem kezdett el dobogni, így tegnap volt missed ab. műtétem.
Mindannyiótoknak sok egészséget és boldog babavárást kívánok!
Klári
Annyira sajnálom!!!!!!!! Remélem jól vagy és hamar túl leszel rajta lelkileg!
Kitartás!!!
Klári, nagyon sajnálom a történteket!!! 🙁 Tudom nem lehet könnyű, és idő kell még, de hidd el,hogy lesz egy egészséges baba a pocidban aki téged választ anyukájának ❤ Én sokat jártam természetgyógyászhoz, ajánlanám neked nyugodt szívvel, segít abban,hogy ezt a fájdalmat hamar feldolgozd ❤ Sok erőt neked és azért majd írj,hogy hogy vagy!
Lara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!