Van itt valaki aki február végére nem várja?
Ohhh akkor gratulálok!!! Úgy látszik ez egy lányos év!!!
Bella
Van még itt valaki?!?!
Bella
Szia! Mi már a 27. héten vagyunk! Szóval itt az utolsó trimeszter. Szerencsére minden a legnagyobb rendben! Jól vagyunk mindketten. Ugye kislányunk lesz! Már elkezdtük beszerezni a baba holmikat. Bár nem akartam a végére hagyni semmit sokmindent meg kell még vennünk! Ízgi lesz ez a 3 hónap!
A lányom iszonyú aktív, rengeteget mozog és nagyon erôs. A hízással is remekül állok, 5,5-6 kiló eddig! Szóval velünk minden rendben! Bár a neheze most jön, kezdek egyre kimerültebb lenni!
És veletek mi a helyzet?
Bella
Én november elejére vagyok kiírva, aztán persze meglátjuk mikor érkezik a kis drága!
A fáradság talán a legnehezebb nekem, második baba szóval sajnos pihenni nem nagyon tudok.
Bella
Huuu Moncsi gratulálok! Nagyon örülök hogy sukerült! Szorítok hogy minden rendben legyen!
Köszi hogy írtál és légyszi mndenképp jelentkezz még!!!!
Nekünk már csak 10 hét! Ez a meleg brutális, nagyon nehezen bírom. A házimunkában is mindig elmaradok. A pici viszont hihetetlenül élvezi odabent! Lány létére focistának készül! Hatalmasak rugdos és folyamatosan fészkalódik! Hihetetlen jó érzés!
Már a baba dolgok nagyját is beszereztük, pár dolog van csak vissza.
Moncsi, mindenképp írj majd hogy vagytok!!!!
Bella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!