Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki február...

Van itt valaki aki február végére nem várja?

Figyelt kérdés
Sziasztok, baba projekt februárban?! Van valaki aki szintén próbálkozik? Esetleg izgulna velem? Február 22re nem várom, a napokban volt a peteérésem! Kistesó után ez az első probálkozásunk!

2018. febr. 9. 21:47
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
 341/423 anonim ***** válasza:
Ami most bejött es ízlik a bulgur,es megpróbálok sokat mozogni,persze nem konnyu,mert úgy érzem megint elért a fárad előny időszak.Te most hol tartasz?es hogy vagy?
2018. szept. 6. 14:18
 342/423 momoka 2002 ***** válasza:
Tudom,hogy a pocaklakoink kozt van par honap kulonbseg.Most toltom a 8 hetet. Tudom,hogyha nincs baj minden ok,de ultrahangon kivul nincs mas modja,hogy tudjam okes a babam? A rosszulletek megvannak. Ejszaka mar nem kelek fel pisilni. Pocak no. Nyugtassatok meg. Tudom mindenki atelte ezt. Koszi
2018. szept. 6. 15:58
 343/423 A kérdező kommentje:

Moncsi hidd el most a 32. héten is sokszor bepánikolok hogy huuu, rég nem mozgott vagy mikor élesebb szúrást érzek azt hiszem levált a héhlepény.... Szerintem ezzel mind így vagyunk, Neked pláne nehezebb!!!

De hidd el eleget szenvedték már, kiérdemelted a kis lelket akit aszíved alatt hordasz! Most minden rendben lesz!

Annyit tudsz tenni hogy pihensz, vitaminokkal segíted, támogatod a szervezeted és kettőtökre koncentrálsz!

Nekem van angel care szívhanghalgatóm, 12-16 héttől használható. Esetleg szerezz be egyet, engem mindíg megnyugtat!

Vagy írj ide és amennyire tőlem telik megnyugtatlak!

Bella

2018. szept. 6. 21:57
 344/423 momoka 2002 ***** válasza:

Bella,nagyon koszonom a tamogatast jo ezt igy "sorstarsakkal" megbeszelni. Tudatalatt tudom hogy most minden okes lesz,de emberi tulajdonsag aggodni.18.-an hazioki. Elvileg addig dolgozom. Aztan betegallomany.

Koszonom nektek. Irjatok meg legyszi a varva-vart datumot hogy tavolrol is kuldhessek pozitiv energiat nektek. Puszi.

Moncsi

2018. szept. 7. 07:04
 345/423 anonim ***** válasza:
Szia,Moncsi,tiszta szívből gratulálok és hatalmas boldogságot kívánok az előtted álló gyönyörű életre,jól esik hallani,hogy meg valaki atelheti ezt a boldogságot!
2018. szept. 10. 11:21
 346/423 momoka 2002 ***** válasza:
Kedves utolso, a szavaidbol itelve csalodott vagy,de a remeny hal meg utoljara. A tudamany allasa miatt azt mondanam nincs lehetetlen. A boldogsag akkor erezheto majd ha a csopsegemet a kezemben tarthatom.Fel a fejjel csak pozitivan.
2018. szept. 12. 09:06
 347/423 A kérdező kommentje:

Moncsi miújság veled? Hogy vagy? Mikor lesz a 12 hetes ultrahang?

Mi már a 33. hetet töltjük be ma! Hihetetlen hogy elrohant az idő! Október végén-november elején érkezik a kisasszony! Nagyon várom már! Pláne így hogy itt van a 2 éves fiam, így a végén már nehéz. Sokszor nem tudok vele annyit játszani mint amennyit ő szeretné na meg kicsit nehezebben kezelem a hisztiket.... de ezt a másfél hónapot már féllábú is kibírjuk😄

Bella

2018. szept. 14. 13:02
 348/423 momoka 2002 ***** válasza:

Orulok hogy jol vagy Bella,kitartas. En mar csak ugy hivom "edes szenvedes". Azt hiszem en is jol vagyok keddtol kiiratom magam. 9. Hetben jarunk egyelore hazidokihoz kedden megyek remelem beutal egy uh-ra. Meg 3 het para aztan fellelegzek. Most eleg semlegesen allok hozza,lesz ami lesz.Csak furcsa ez az idoszak. Tuneteim megvannak ugyan(hanyinger,szedules,fejfajas) etvagyam sajnos nem igen van de ha nem eszem 2 orankent eleg szar. Masok kivanosak en meg soha nem tudom kitalalni mit ennek. Az ultrahang nyugtatna csak meg mert ugye mar 2x megtortent hogy 6. Es 13. Het kozt ugyanez volt csak a vegen (uh)derult ki hogy 4-5 hete nem el a baba. Ki kell varnom sajnos.

Moncsi

2018. szept. 15. 08:36
 349/423 anonim ***** válasza:
Szia Bella,vércukorral hogy állsz?nekem azt mondta a doki,hogy a terhesseg végéhez közeledve meg rosszabb eredményeim lehetnek,most azert mar sikerül 7alatt tartanom,legtöbbször 6alatt,mert a doki szerint 6alatt kell maradnia.
2018. szept. 15. 13:36
 350/423 A kérdező kommentje:

Moncsi, hol is éltek? Ha jól emlékszem külföldön valahol ugye?

Elhiszem hogy rosz, nemhéz kivárni ezt a pár hetet! Ugye én is sík ideg voltam mikor az első ultrahangon se szív hang se semmi nem volt pedig nem foganhatott annyival később! De 2 hét után végre “utolérte magát” és ott dobogott a kis szíve! Hidd el, elrepül már ez az egy két hét és ott fogsz sírni örömödben az ultrahangon! Most minden rendben lesz!

Egyébként én sem kívántam semmit, mindig az órát néztem hogy huuu, enni kéne valamit! Bár így utólag nem bánom, 34 héten vagyunk és eddig csak 7,5 kilót híztam, ebből kb 2-3 az ami tényleg rám jött fel! A fiammal itt már 15-17 kiló körül jártam!

A cukorral egész jól állok, már tudom mi viszi fel és mi az ami nem, számolás és mérés nélkül is 6 alatt tudom tartani! Igazából nekem pont azt mondta a doki hogy 34-35 héttől a lepény elkezd öregedni, és javulhatnak a cukorértékek! Mi nem tervezünk több gyereket, 1 fiút 1 lányt szerettünk volna, ez össze is jött! Szóval én abba a tudatba kapaszkodók hogy 6 hét és ezt az ideg bajt nem kell többet átélnem! Mármint azt hogy bármi amit megeszek, ami az én szervezetemnek kell árthat a babának! Engem ez készít ki igazán! Pl: meghalok a citromos nápolyiért!!!!! De nem ehetek mert full szénhidrát és cukor!

Szóval még 6 hét, bár remélem hogy a kisasszony tartja magát a tervhez és 4,5 hét lesz, és úgy benápolyizok!!!!😂😂😂

Szóval értitek😊😊😊.

Amúgy minden kész, talán pár apróság van vissza. Már szedegetem össze a kórházi csomagom! Izgi pár hét vár ránk!😊

Bella

2018. szept. 17. 08:34
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!