Van itt valaki aki február végére nem várja?
Szia Moncsi!
Nagyon örülök hogy jól vagy/vagytok! Olyan jó jó híreket olvasni!
Mi jól vagyunk, élvezzük az első hetek szépségeit! Hihetetlen gyorsan telik az idő! Mindjárt egy hónapos lesz! Amúgy pocaklakóként nagyon éjjeli bagoly volt Ő is! Sajnos megtartotta ezt a “jó” szikását! Délután, este 7-11 között ébren van. Nagyon ritka ha 11 előtt elalszik! Amúgy nem sír csak akkor ébren van és kész!
Nekem igazából a legnehezebb a délután, esti időszak! Akkor mindkét gyerek nyűgösebb, figyelemre, szeretetre vágynak! És ugye nehéz 2 felé szakadnom. A párom segít amiben csak tud viszont a munkája miatt van hogy csak fürdetésre ér haza. Nekem az az egyik nehézség, a másik az esték. A fiam 9 körül elalszik. A kicsi ugye 11, van hogy hajnali 1 ig kukorékol. Reggel 7 kor kel a fiama. Szóval pihenni azt nemsokat tudok. Nappal ott a főzés, házimunka. Szóval megint csak nem működik az a bizonyos csoda tanács hogy aludjon anyuka akkor amikor a baba is alszik. Így nagyon kimerült vagyok. Persze megér minden fáradssgot!
De hát ugye ez a mi sorsunk anyáké😊😊😊
Moncsi, nagyon örülök hogy jól vagytok! Olya jó ilyen jó híreket olvasni!
Szerintem gyönyörű nevet választottatok! Nekem nagyon tetszik! A “magyaros” alakja is szép de egybe kimondva csodaszép!
Gratulálok és kiatartás a végére!
Elég lazán veszik ott kint a terhesgondozást!
Itt képzeld hihetetlen jól mennek a dolgok! A mi kis csodababánk átalusza az éjszakákat! 10-7 ig alszik már lassan 2 hete! Iszonyú nyugodt és kiegyensúlyozott baba! És hihetetlenül erős! Fantasztikus dolog anyának lenni! 😊😊😊
Bella
Szia! Elôszöris boldog új évet!!!
Mi sajnos már nem szopizunk, a kisasszony egyik napról a másikra elutasította a dolgot😞 alapból pótolni kellett sajnos viszont többet szopizott mind amit cumisüvegből evett. De sajnos így alakult.
Azt hiszem mi szerencsések vagyunk ugyanis 3 hetes kora óta 7-9 órát alszik éjjelente egybefüggően! Van egy könyv, Szép államokat gyerekek, én az ebben leírtak alapján altatom! Nekünk nagyon bevált🤗
Sajnos többet nem tudok mondani, remélem hamarosan beállnak a dolgok nálatok is!
Sziasztok!!!
Bella vagyok!
Mi nagyon jó le vagyunk! Elég jól bele szoktunk a 2 gyerekes napirenden! Mondjuk 2 hónap után ideje volt! Amennyit tudunk ki t vagyunk! Ahogy az időjárás engedi kiveszem a gyerekeket, kell a friss levegő nekik is és nekem is!
Az a könyv nekünk aranyat ért! Este 9-10 től reggel 8ig alszik mindkét gyerek!
Ne aggódj hogy korababa! Van egy kislány aki a fiammal egyszerre született, 7 héttel született előbb. Mindenben lehagyta már a kisfiam! Pedig a fiam is elég körén csinál mindent, rendszeresen mondják hogy fejlettebb a koránál! Ja és a kislány 2 kilóval nehezebb!😂
Szóval hidd el pikk-pakk utol éri a korabelieket!
Bella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!