Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki február...

Van itt valaki aki február végére nem várja?

Figyelt kérdés
Sziasztok, baba projekt februárban?! Van valaki aki szintén próbálkozik? Esetleg izgulna velem? Február 22re nem várom, a napokban volt a peteérésem! Kistesó után ez az első probálkozásunk!

2018. febr. 9. 21:47
 391/423 momoka 2002 ***** válasza:
Sziasztok.meseljetek milyen a babatok,mi volt nehez szules utan megszokni. Mind2nek masodik baba igaz? Nalunk is,csak 16 ev korkulonbseggel. Reg volt mar. De nagyon varom. Mi most leptunk a 20.th be,mar egyertelmu mikor van ficankolosabb mikor lusta kedveben,de ejjeli bagoly. Este mocorog foleg. Kedden "nagy" ultrahang, vegre kapok egyertelmu termint. Elegge megnottunk az utso hetekben,igaz meg mindig 3 kg-nal tartok de sokkal jobb az etvagyam.Irok kedden este. Puszi a mamaknak es a babaknak is. Kuldjetek kepet.
2018. dec. 2. 12:03
 392/423 A kérdező kommentje:

Szia Moncsi!

Nagyon örülök hogy jól vagy/vagytok! Olyan jó jó híreket olvasni!

Mi jól vagyunk, élvezzük az első hetek szépségeit! Hihetetlen gyorsan telik az idő! Mindjárt egy hónapos lesz! Amúgy pocaklakóként nagyon éjjeli bagoly volt Ő is! Sajnos megtartotta ezt a “jó” szikását! Délután, este 7-11 között ébren van. Nagyon ritka ha 11 előtt elalszik! Amúgy nem sír csak akkor ébren van és kész!

Nekem igazából a legnehezebb a délután, esti időszak! Akkor mindkét gyerek nyűgösebb, figyelemre, szeretetre vágynak! És ugye nehéz 2 felé szakadnom. A párom segít amiben csak tud viszont a munkája miatt van hogy csak fürdetésre ér haza. Nekem az az egyik nehézség, a másik az esték. A fiam 9 körül elalszik. A kicsi ugye 11, van hogy hajnali 1 ig kukorékol. Reggel 7 kor kel a fiama. Szóval pihenni azt nemsokat tudok. Nappal ott a főzés, házimunka. Szóval megint csak nem működik az a bizonyos csoda tanács hogy aludjon anyuka akkor amikor a baba is alszik. Így nagyon kimerült vagyok. Persze megér minden fáradssgot!

De hát ugye ez a mi sorsunk anyáké😊😊😊

2018. dec. 2. 21:45
 393/423 momoka 2002 ***** válasza:
De jo olvasni a napjaitokat, mar en is varom.100% kislanyunk leszb Rosalin talan persze magyarositva Ròzinak szeretnenk hivni. Uh-n minden okes volt,megfelel a koranak, uj datumom van:apr. 25 es maj.6. Vagyis ha aprilisban semmi sem tortenik majus 6.-ig varnak. 42. Hetig. Elso es utolso uh volt, mostmar csak vernyomas,vizelet pocakmeret kovetes. Itt-ott vervetel mert ugye rh negativ vagyok. De allitolag a 24.heti vervetelbol megallapitjak a baba vercsoportjat is. Egyelore ennyi. 3kg-nal tartok pluszban. Poci hatalmas,mar rugni is tud,bar a mehlepenyem a hasfalamon elol van. Marad a varakozas es a csipofeszules. Nektek is volt?
2018. dec. 6. 15:10
 394/423 A kérdező kommentje:

Moncsi, nagyon örülök hogy jól vagytok! Olya jó ilyen jó híreket olvasni!

Szerintem gyönyörű nevet választottatok! Nekem nagyon tetszik! A “magyaros” alakja is szép de egybe kimondva csodaszép!

Gratulálok és kiatartás a végére!

Elég lazán veszik ott kint a terhesgondozást!

Itt képzeld hihetetlen jól mennek a dolgok! A mi kis csodababánk átalusza az éjszakákat! 10-7 ig alszik már lassan 2 hete! Iszonyú nyugodt és kiegyensúlyozott baba! És hihetetlenül erős! Fantasztikus dolog anyának lenni! 😊😊😊

Bella

2018. dec. 14. 11:30
 395/423 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Mar rég irtam,de kereken 8hete nem aludtam 4orat egyfolytaban.de nem számít,mindent megér mikor rám ez a kicsi kincsem.nalunk meg 3orankent megy éjjel nappal a szopizas,nem tudom mikor alszik mondjuk este tovább mint 3ora,de skkor meg fejni kell fel kelni,vagy nem is tudom,hogy bírom tovsbb mert annyi tejen van,nálatok ez hogy volt vagy van?
2018. dec. 30. 13:33
 396/423 A kérdező kommentje:

Szia! Elôszöris boldog új évet!!!

Mi sajnos már nem szopizunk, a kisasszony egyik napról a másikra elutasította a dolgot😞 alapból pótolni kellett sajnos viszont többet szopizott mind amit cumisüvegből evett. De sajnos így alakult.

Azt hiszem mi szerencsések vagyunk ugyanis 3 hetes kora óta 7-9 órát alszik éjjelente egybefüggően! Van egy könyv, Szép államokat gyerekek, én az ebben leírtak alapján altatom! Nekünk nagyon bevált🤗

Sajnos többet nem tudok mondani, remélem hamarosan beállnak a dolgok nálatok is!

2019. jan. 1. 07:14
 397/423 A kérdező kommentje:
Jaaa és Bella voltam😃
2019. jan. 1. 07:14
 398/423 anonim ***** válasza:
Sziasztok,Boldog Új Évet Kívánok nektek,Mi meg mindig csak szopizunk,éjjel nappal 3orankent néha sűrűbben,koraszülött babakent havonta különböző ellenőrző vizsgálatra kell hordanom,de hál Istennek,hozza mindazt amit egy 2honapos babának kell,azt leszámítva,hogy a kisebb születési súlyából adódóan nincs annyi,mint egy vele egykorú,bár 9honpra is születhet kisebb súlyú baba,úgyhogy ez nem zavar,most 4kg körül van,ma merjük pontosan ma lesz 2honapos státusza.Es Ti Bella,mesélj,hogy telnek a napjaitok?kiviszed a friss levegőre minden nap a babucid?en próbálom,de kb,heti 2-3szor tudom csak,Ja és most megrendeltem a könyvet amit írtál,hogy neked bevált,
2019. jan. 4. 05:10
 399/423 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!!

Bella vagyok!

Mi nagyon jó le vagyunk! Elég jól bele szoktunk a 2 gyerekes napirenden! Mondjuk 2 hónap után ideje volt! Amennyit tudunk ki t vagyunk! Ahogy az időjárás engedi kiveszem a gyerekeket, kell a friss levegő nekik is és nekem is!

Az a könyv nekünk aranyat ért! Este 9-10 től reggel 8ig alszik mindkét gyerek!

Ne aggódj hogy korababa! Van egy kislány aki a fiammal egyszerre született, 7 héttel született előbb. Mindenben lehagyta már a kisfiam! Pedig a fiam is elég körén csinál mindent, rendszeresen mondják hogy fejlettebb a koránál! Ja és a kislány 2 kilóval nehezebb!😂

Szóval hidd el pikk-pakk utol éri a korabelieket!

Bella

2019. jan. 11. 17:33
 400/423 anonim ***** válasza:
Sziasztok,Kicsit régen írtam megint,de hat nem könnyű ennyi év után belerazodni megint,sajnos már nekem se elég a tejem és hozza kellett nyúlni a tapszerhez,amit próbáltam húzni amennyire lehet a lefagyasztott anyatejjel.Hat egy nem jó érzés,hogy nem tudom addig szoktatni ameddig szerettem volna,ezt is fel kell dolgoznom,de próbálom felfogni úgy,hogy annak elllenere,hogy a 8-ki napon tehettem először mellre elég jól ment a szopizas.A másik ami megint zavar,hogy nem ment le rólam. egy kg sem a szülés óta,csak ami akkor le kellett,hogy menjen,Most dietazni fogok,amit terhesen is csináltam.Te Bella,hogy állsz ezzel?Mekkora már a kis angyalkad?Mennyi idős is most?mi ma pont 10hetesek vagyunk,holnap kapja a két szurit,amitől nagyon felek😁És te mit használsz a baba bőrének ápolásahoz,én maradtam a gyógyszertári mosakodokremnel,és utánna kokuszzsirral kenem a bőrét,hogy lekopogjam nagyon szép a bőrre,pelusban a pemperst használom,de jobban bevált a libero,úgyhogy ha elfogy én azt veszem újból,!Mondasz egy két tapasztalatot,ami neked vált be,?nagyon szeretem olvasni,amiket írsz,😁😊
2019. jan. 13. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!