Van itt valaki aki február végére nem várja?
Szia. Nekem tegnapelőtt volt az ovu tesztem + úgyhogy én is február végére nem várom. Ez már a 13.próbálkozós hónapunk. Első baba lenne. Nagyon bizakodó vagyok, de ha nem sikerül, jövő hónapban megyünk kivizsgálásra.
2018. febr. 9. 23:34
Elvileg februar 26. Amennyiben hetfon lesz pe. Mi mar regebbtol probalkozunk volt kozben 2 vetelesem, hogorbet vezetek,sokat segit. Ez az elso gyogyszeres honapom intenzivebb peteeresre kaptam. Varom a fejlemenyeket toletek.
2018. febr. 10. 07:09
Szia! Én február 21-re nem várom. Mi kb 4-5hónapja próbálkozunk, ebben a hónapban elkezdtem hőgörbét is vezetni. Remélem ez a hónap sikeres lesz mindenkinek :-) Nekünk egyébként első baba lenne.
2018. febr. 10. 07:40
4/423 A kérdező kommentje:
Akkor sok sikert mindenkinek! Félünk kicsit, a kisfiunk elsőség öszekött, szinte már-már túl könnyen! Kíváncsi leszek most most hogy sikerül. Sosem volt rendszeres menzeszem, szóval nehéz helyzetben vagyunk időzítés ügyileg. Nagyon figyelem a testem jelzéseit!
Esetleg írjatok egy nevet mindíg, hogy könnyebb legyen követni majd 😊
Sok sikert nekünk!!!
Bella
sziasztok en 25-re nem varom minden nap egyut vagyunk a parommal, ez lenne a 2 babo , az elso a 2honapban jott ossze, szinten mindennapos egyutlet mellet, na kivancsi leszek most.
2018. febr. 10. 10:46
6/423 A kérdező kommentje:
Akkor Ti is hasonló helyzetben vagytok mint Mi😊
Én 14.-e körül nem vàrom, eddig semmi tünetem nincs, de mensi előtt se szokott, beágyazódást se éreztem., nem tudom mi lesz :)
2018. febr. 10. 12:57
Nekem 20.-a a napja. :) Mondjuk nálunk nincs tervben. Van 2 gyerkőc már! De ha jön, akkor jöhet! :) Furcsa módon èn kicsit máshogy működök. Mindkèt terhessègemnèl 2-3 napra ovu után tüneteim voltak. Szèdülès, puffadás, hasgörcs.. Most is hasonlóakat èreztem. Ma talán kicsit jobban vagyok, de borzasztóan kívácsi vagyok jön- e a 3.? :) Drukkolok mindenkinek , aki babucit szeretne! :)
2018. febr. 10. 14:06
Én 21-re nem várom. Nekem korai ovum van (5-7.nap),együtt is voltunk párommal. Sokat feszül a hasam,émelygés, álomkór és érzékenység van, ami új, a mellem is érzékeny. Ilyen a nagyfiamnál sem volt.
Bízzunk benne,h összejön mindenkinek! :)
Enikő
2018. febr. 10. 14:14
10/423 A kérdező kommentje:
Múlt hónapban mi is azt hittük hogy örülhetünk, nem terveztük akkor még. Viszont feszült a mellem, émejgés, fáradság megvolt, meg olyan nehéznek éreztem a méhem környékét. Sajnos a teszt negatív lett. Annyira izgultunk hogy úgy döntöttünk jöhet a kiszesó😊 most célzottan csináltunk mindent😂 ha jól vettem észre 8. ÁN volt peteérés. Nehéz lesz kivárni 22.éig!!! Még semmit nem érzek, nagyon kívàncsi leszek!
Bella
Kapcsolódó kérdések: