Van itt valaki aki február végére nem várja?
Sziasztok 11-es vagyok (Szilvi).
Nekem is bő fehér holyàsom van ami ujj mert ilyenkor tolyàsfehér szerű nyàkom szokott lenni. Eggyelőre semmi tünetem nincs közbe a cicik bizseregnek max ennyi. Oktober óta probàlkozunk és 19-20 nem vàrom.
Sziasztok! Nekem ma délután fájdogál, szurkál a méhem környéke! Meg fura ízeket érzek, mindennek fura fémes íze van reggel óta 😂 nem tudom ennek lehet e köze a dologhoz...de kb ennyi... bár még csak 4 nappal vagyok peteérés után. Szóval még ha össze is jött korán van 😄 de reménykedek! És a többiek? Volt aki a napokban nem várta!
Bella
9-es vagyok, 1 hete sírósabb vagyok, az alhasam sokat feszül, mellem érzékeny, tegnap óta szédülök,ma el is ájultam, hányingerem is van. Ezek voltak anno a fiamnál is. Ovu után 14 nappal szerintetek már kimutatná a teszt? Én vagyok a korai ovus ;)
Enikő
Vissza kerestem a naptárban mikor teszteltem pizitívat a fiúknál. Pont 14 nappal a peteérés után! Nemtudom hogy fogom kivárni 😬 vettem ma 2 predictor tesztet, az elvileg mesi előtt 4 nappal 99% biztossággal mutat eredményt... kíváncsi leszek, félek azért tőle!
Ki milyen tesztet használ?
Bella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!