Van itt valaki aki február végére nem várja?
Figyelt kérdés
Sziasztok, baba projekt februárban?! Van valaki aki szintén próbálkozik? Esetleg izgulna velem? Február 22re nem várom, a napokban volt a peteérésem! Kistesó után ez az első probálkozásunk!2018. febr. 9. 21:47
11/423 anonim válasza:
Sziasztok én 20.nem vàrom,remélem ez a hónap nyerő lessz 😊
12/423 anonim válasza:
23.-ra nem várom. Első baba lenne. Tavaly 2x műtöttek borderline petefészek daganattal, a 2. műtétem októberben volt. Tudom, hogy türelmesnek kell lennem, de kicsit el vagyok kenődve.
Szerettünk volna a párommal egyébként is babát, de csak pár év múlva, így viszont ‘orvosi utasításra’ próbálkozunk. De nem gond, mert nagyon szeretnénk ha összejönne, és nagyon várjuk. :)
23 éves vagyok.
13/423 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Sok sikert kívánok! Remélem már most összejön! Én is 23 voltam mikor a kisfiunk összejött!
2018. febr. 10. 20:46
14/423 anonim válasza:
Én holnapra nem várom. Sok sikert mindenkinek😍
15/423 A kérdező kommentje:
Nekem ma megint sűrűbb fehér folyásom van... kiváncsi vagyok miért lehet..,
2018. febr. 11. 18:51
16/423 anonim válasza:
5 vagyok, en szaraz vagyok igaz most volt az ovulaciom, de nagyon remenykedek hogy sikerul ez a honap, nekem a 10-11 napon van az ovulaciom nem kozepidoben.
17/423 anonim válasza:
Kérdező, a 9-es vagyok. Nekem is van már egy hete. Mindkét terhességemnél volt. Nekem még nyűgösség van,meg a mellem nagyon érzékeny,ami nekem új.
18/423 A kérdező kommentje:
Kedves 9-és, egy nevet esetleg írsz? Ne számok legyünk 😂 Mikor volt ovud?
2018. febr. 12. 07:59
19/423 anonim válasza:
Enikő (9-es) vagyok :)
Január 30-án volt ovu,de nekem 24-én jött meg. Most meg 21-re nem várom :(
20/423 A kérdező kommentje:
Enikő, a kisfiammal nekem is volt folyásom szinte végig!
2018. febr. 12. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!