Van itt valaki aki február végére nem várja?
Figyelt kérdés
Sziasztok, baba projekt februárban?! Van valaki aki szintén próbálkozik? Esetleg izgulna velem? Február 22re nem várom, a napokban volt a peteérésem! Kistesó után ez az első probálkozásunk!2018. febr. 9. 21:47
51/423 A kérdező kommentje:
Kiváncsi leszek mi lesz!!! Remélem őrülhetünk mind!
Bella
2018. febr. 14. 21:46
52/423 anonim válasza:
zsu vagyok nekem vizes folyasom van de nagyon es szurkal mindenhol nem tudom miert de szerintem ez a honap is eluszott nalunk, van egy ilyen erzesem.kb a 6 DPO lehetek,
53/423 A kérdező kommentje:
Nekem megszűnt minden! Folyás, szurkálás görcs tényleg minden. 7-8 dpo-n vagyok. Nem tudom hogy ez jó vagy rosz...
Bella
2018. febr. 15. 11:56
54/423 anonim válasza:
Én még mindig ott tartok mint tegnap jobb oldalt érzek valami fàjdalmat és mint ha lenne ott valami.Most megont krémes folyàsom van ilyenkor szàraz szoktam lenni.Ezt jó jelnek veszem....de soha nem tudni. Addig mindig van remény még nem jön meg. Szilvi
55/423 anonim válasza:
Első vagyok, nálam még mindig semmi tünet. De én úgy érzem megint nem sikerült. :( Olyan hosszúnak tűnik ilyenkor ez a 2 hét. Még mindig hátravan 7 nap.
Timi
56/423 anonim válasza:
zsu vagyok nekem kifelyezetten ma negyon fajt , nyillalt a hasam petefeszkem, korul,
57/423 anonim válasza:
12-es válaszoló vagyok. Csak a szokásos menstruáció előtti tüneteket érzem.
Októberig kaptunk időt, utánna kezdjük a lombikot.
58/423 A kérdező kommentje:
Mikor fogtok először tesztelni és milyen tesztel?
Nekem predictor early és x-epil van itthon. Még egy digitálisan lehet hogy veszek majd! Arról csak jókat hallottam
Bella
2018. febr. 15. 15:32
59/423 anonim válasza:
Csajok, teszteltem ma. Negatív lett. Viszont 6 nap múlva kellene megjönni,de ma elkezdtem vérezni. Soha nem volt még ilyen, hogy 6 nappal hamarabb jöjjön meg. Tünetek ugyanúgy vannak. Korai ovus Enikő voltam
60/423 anonim válasza:
Hol van vérzés hol nem, de piros.
Enikő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!