Van itt valaki aki február végére nem várja?
Lara, gratu!
Nekem a tegnapi 10-es halvány után a ma reggeli x-epil negatív és fájdogál is a hasam. Úgy érzem meg fog jönni 😞
Réka
Gratulálok!!! Nem is tudom hogy bírom még ki jövő hétig!
Olyan lassan telik az idő....
Lara, milyen tesztet használtál?
Réka, úgy tudom hogy az x-epil 25-ös, nem valami erős. A fiammal is csak a nemvárt előtti napon lett iszonyú halvány pozitív! Nekem is van most itthon de azt csak a max 22.én csinálom meg, akkor kell megjönnie, vagyis remélem akkor nem fog megjönni!
Bella
Walentin teszttel teszteltem, de azon alig volt kivehető a második vonal, nem tudtam hogy most van ott valami vagy csak beképzelem. Elővettem egy Predictor Earlyt mert tapasztalataim szerint az nekem mindig egyértelmű negatív volt idáig amikor nem volt baba, viszont most ahogy vártam a tesztet egyre jobban erősödött a második csík, ahogy az én szemeim is egyre jobban kikerekedtek 😀 alig hittem el, nem számítottam ennyire erős és jól kivehető második csíkra. A kezem úgy remegett mint a kocsonya. 😊
Csajok, mindenkinek nagyon szorítok!!! Én bízom benne hogy mindegyikünknek sikeres lesz ez a hónap!
Lara
Bocsánat,tiszta zizi vagyok reggel óta... elefelejtettem megköszönni a gratulációkat ☺ Úgyhogy köszönöm ❤ de azért még a nemvárt napja odébb van, remélem velem marad ❤
Lara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!