Sziasztok, baba projekt februárban?! Van valaki aki szintén próbálkozik? Esetleg izgulna velem? Február 22re nem várom, a napokban volt a peteérésem! Kistesó után ez az első probálkozásunk!
Kitti! Nekem a beágyazódás mensi szerű hasfájással járt, pont az esedékes mensi előtt kb a 6. nap. Szerintem ez jó jelnek tűnik! 😊 Azóta már nincs ez a mensis hasfájás, inkább csak a derekam fájdogál és érzem hogy valaki elhelyezkedett az új lakhelyében 😊 a mellem minimálisan, de érzékeny
Lara
2018. febr. 20. 12:16
123/423 anonim válasza:
Szerencsere nem elenk piros inkabb rozsda barna szeru es nagyjabol mar el is mult.... hat erdekes. :))
2018. febr. 20. 12:42
124/423 anonim válasza:
Lara, legyen igazad, remélem nekem is az lesz 😊 Bár ma még semmit nem mutat a teszt de holnap után megint próba bár kicsit kezdek elkeseredni, hogy semmi nem lesz. :(
2018. febr. 20. 12:54
125/423 anonim válasza:
Sziasztok! 8-as vagyok. Ma kellett volna megjönnie. Teszteltem. Eredmény: [link]
2018. febr. 20. 13:13
126/423 anonim válasza:
Csináld meg szerintem egy másikkal is, nekem 1 héttel ezelőtt ugyan ilyen mutatta ugyan ezt, egymás után 2x, viszont a mai meg full negatívat 😮 Azért drukkolok 🤞😊
2018. febr. 20. 13:44
127/423 anonim válasza:
UI: Kitti
2018. febr. 20. 13:44
128/423 anonim válasza:
Ma reggel full negatív lett a tesztem. (12.dpo) Mostmár összeszedtem magam, de akkor nagyon kiborultam, potyogtak a könnyeim. Úgy néz ki nálunk segítség nélkül nem fog menni. :(
Azért drukkolok mindenkinek, legalább képről had lássak pozitív teszteket, ha már élőben nem sikerül. :) Timi
2018. febr. 20. 14:21
129/423 anonim válasza:
na csajok nekem is megfog jonni szerintem a teszt volt bacsapos sajnos vagy a szervezetem de a mai negativ es megint faj a hasam, peddig bisztosra mentem, de na a kovetkezo honap talan zsu
2018. febr. 20. 14:44
130/423 anonim válasza:
Sajnos a mai nekem is negatív, várok még pár napot hátha... De én is attól tartok hogy nem sikerül :(
Olvastam hogy nem biztos hogy jó érzékeny teszteket venni mert a nagyon korai terhesség esetén még símán elmehet úgy hogy nő már csak a negatív tesztből értesül róla :( de reméljük nem így lesz, kitartást Zsu és sok szerencsét, drukkolok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!