Van itt valaki aki február végére nem várja?
Figyelt kérdés
Sziasztok, baba projekt februárban?! Van valaki aki szintén próbálkozik? Esetleg izgulna velem? Február 22re nem várom, a napokban volt a peteérésem! Kistesó után ez az első probálkozásunk!2018. febr. 9. 21:47
141/423 anonim válasza:
en se tesztelek majd a hetvgen kiderul most minek, streszeljem magam, zsu
142/423 anonim válasza:
8-as vagyok
4 nappal a nem várt előtt nekem is negatív volt. A napján halvány pozi. :)
144/423 A kérdező kommentje:
Gratula 8-as! Nekem holnap lesz a nagy nap! Reggel lehet hogy csinálok egy tesztet!
Bella
2018. febr. 21. 21:13
145/423 anonim válasza:
8-as gratulálok! :)
Többieknek megy a drukk.
Nekem ma sajnos óramű pontossággal megjött. De bejelentkeztem vizsgálatra, úgyhogy kicsit megnyugodtam, máris tettem valamit a cél érdekében. Ha segítséggel is, de lesz baba! Nem adjuk fel. Timi
146/423 A kérdező kommentje:
Hát a mai tesztem full negatív... 😞 viszont még nem jött meg. Szerintem jöbő hónapban újra próbálhatjuk!
Bella
2018. febr. 22. 10:50
147/423 anonim válasza:
Csajok tartsuk fel ezt a posztott.szerintem nekem se jott ossze ez a honap de nem is csodalkozok amilyen streszes volt ez az evem eddig.sok sikert minxenkinek. Zsu
148/423 anonim válasza:
Jó ötlet Zsu!
Én még nem tudom de szerintem nekünk sem jött össze, majd vasárnap reggel kiderül. Az a nem várt első napja 🙄
149/423 A kérdező kommentje:
Csajok, nekem még mindig nem jött meg! Tesztem most nincs itthon több. Nem tudom mi lehet, full negatív volt, remélem nem megint ez az össze-vissza ciklus kezdôdik! 😞
2018. febr. 23. 06:27
150/423 anonim válasza:
sziasztok ha hetvegen nem jon meg nekem hetfon tesztelek, de meg semmit nem erzek, azt se hogy megjonne azt se hogy nem, de mar mindegy csak tortenjen valami.zsu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!