Van itt valaki aki február végére nem várja?
Figyelt kérdés
Sziasztok, baba projekt februárban?! Van valaki aki szintén próbálkozik? Esetleg izgulna velem? Február 22re nem várom, a napokban volt a peteérésem! Kistesó után ez az első probálkozásunk!2018. febr. 9. 21:47
171/423 anonim válasza:
8-as vagyok. Én csak 8 hetesre megyek. :) Minden reggel hányinger.. hangulatingadozások.. mindenen sírok.. :/
172/423 anonim válasza:
Zsu vagyok a mai testem is negativ.remelem magjon mar valamikor.
173/423 anonim válasza:
Bocsi az elirasert kozbe altatok.
174/423 A kérdező kommentje:
Nálam most jönnek igazán a tünetek! Iszonyú hányinger reggel és szörnyen feszül a mellem! Meg délutánra annyira elfáradok...
Zsu, van valami fejlemény?
Bella
2018. febr. 27. 08:38
175/423 anonim válasza:
Gratulálok mindenkinek akinek sikerült a hónap! :)
Nekem megjött 1 nappal később mint vártam. Darabos volt és 8 napig véreztem!!!
Valószínű kémiai terhesség lehetett, azért volt halvány pozi talán a tesztem is. Csináltattam hormon panelt, minden jónak tűnik úgyhogy most adunk a március hónapnak egy esélyt. Ha nem jönne össze akkor szünetet tartunk. Kik maradtunk márciusra? :)
Réka voltam
176/423 anonim válasza:
szerintem en is maradok marciusra, azt nem ertem miert nem jon meg, ha nincs terhesseg, zsu,
177/423 A kérdező kommentje:
Sajnálom csajok😞 remélem a jövő hónap sikeres lesz nektek is!
2018. febr. 27. 15:32
178/423 anonim válasza:
bisztos vagy utanna, csak mar jonne meg, hogy tudjak valamit, amugy gratula mindenkinek a + teszt melle, es aki - tesztelt annak is lessz nemsokara+. mindekinek fel a fejjjjjel. zsu
179/423 anonim válasza:
Gratulálok Kérdező! Meg Kitti, neked is. Nagyon inspiráló pozi teszteket látni. :) Boldog babavárást!
Timi
180/423 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a gratulációt!
Valakinél valami fejlemény?!
Zsu, Enikő?
Bella
2018. márc. 1. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!