Van itt valaki aki február végére nem várja?
Lara, nekem az lh tesztek nem jottek be.Igaz nekem Pcos van meg ir. De a homerozessel tutira megyek.
Lara, nagyon orulok,hogy minden rendben. 2 het mulva biztosan mar a korvonalak is masak lesznek.
Kitti, en meg orulok is a tuneteknek, ebbol tudom, hogy minden rendben es hogy a hcg kello mennyisegben van. Amugy egyre erosodo rosszulletjeim vannak. Ha ehes vagyok,ha ettem szinte mindign holnap lepak at a 6. Hetbe.
Moncsi
Kitti, én ki akadtam volna😂 így is alig bírom már!
Lara, nagyon jó hír, örülök hogy rendben volt!
Nem tudom hogy bírom ki hétfőig, jó lenne már tudni hogy rendben van e!
Bella
Én is kiakadtam miután letettem a telefont. A párom nem győzött vígasztalni mert (a hormonoknak köszönhetően ((sose voltam sírós))) elbőgtem magam, mert hogy így nem tudom hogy mi van a picivel stb.
A hányingert meg a hasfeszülést is jobban bírtam mint ezt a mellfájdalmat. Bár az első 2 már elmúlt.
Beszélek hozzá, a párom sokszor megkérdezi, hogy mégis kihez beszélek, én meg közlöm a hogy fiamhoz 😅 Mert egyébként van egy olyan érzésem hogy fiam lesz 😃
Kitti
Csajok, miújság? Kivel mi a helyzet? 😊
Nálam már napi szinten jelentkezik émelygés, reggeltől estig, különböző órákban. Ha megkívánok valamit csak azt tudom megenni, másra ha rá gondolok olyankor elkap a hányinger. 🤢 Picit örülök is ennek mert így tudom hogy fejlődik és minden rosszban van valami jó ❤
Lara
Szia Lara! Én ma megyek dokihoz! Nagyon várom már!
A hányinger megvan nálam is, bár nem vészes! Én a fáradsággal küzdök! Délután 4 körül kidőlök! Úgyértem magam mint aki 2 hete nulla pihenővel dolgozik! A mellem nagyon fáj még mindig! Már szűk a D-s kosár!!! B hordtam eddig... és már most sok magnézium kell, feszül a méhem környéke!
Este írok majd hogy mi volt a dokinál!
Lara hány hetes is vagy most?
Bella
A fáradtság az nálam most picit enyhült, 1 hete sokkal durvább volt, állva el tudtam volna aludni 😃 Nagyon kíváncsi vagyok mit mond a doki, írd meg mindenképp!!! 😊 Én most vagyok 6hetes és 5 napos, szerintem majd mindig odaírom a nevem mögé és akkor látjuk ki hol tart 😊 A méhem most nekem is feszülget, de inkább esténként érzem ezt jobban. Terhesvitamint szedsz vagy csak magnéziumot?
Lara (6+5 h)
Szia Lara!
Megvolt tegnap a vizsgálat! Még csak petezsákot és szikhólyagot látott! Nagyon meglepődtem mert a méret alapján 5 hetesnek mondta. Menzesz szerint pedig már 6+5! Azt mondta mintha látni vélne valami pulzálást, de még nem meri azt mondani hogy szív hang! Nagyon meglepődtem, igaz hogy 3 nap késéssel lett csak halvány pozi a tesztem de azért másfél hétre nem számítottam! És ha csak 5 hetes az azt jelentené hogy kb 1 hete ágyazódott be! Ami lehetetlen! Szóval most aggódók! Remélem rendben lesz! 2 hét múlva kell vissza mennem.
Bella
Nem lehet, hogy a doki a beágyazodastol mondta a meretet? Nekem is azt mondta amikor ott voltam nala, hogy 4-5 hetes, de ugye en mar a nemvart elott 4 nappal pozitivat teszteltem. Szerintem ha mar nagyobb lesz akkor latni fogja jobban a mereteket. En is jovoheten megyek, addigra remelem mar lesz szivhang, nekem is azt mondta,hogy szivakciok sejthetok, mintha pulzalna, de 2 het mulva biztosabbat tudunk majd,azaz jovoheten. Nyugi, szerintem itt minden a legnagyobb rendben !!! 😊😊 Ilyenkor nehezebben telik az ido, de turelmesnek kell lennunk.
Lara
Még csak 3mm szikhólyagot mért! Szóval nem tudom. Azt mondta szerinte rendben van csak később fogant! Szóval remélem hogy igaza lesz!
Bella
Sziasztok :) Ma voltam dokinál :) Minden rendben, dobog a kicsi szíve, 3.7mm a szikhólyag és 3mm a kicsi babóca, tökéletesen tapadt a legjobb helyre az orvos elmondása alapján. Teljesen megnyugtatott a doki :)
Kereken 6 hetes vagyok :)
Kitti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!