Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki február...

Van itt valaki aki február végére nem várja?

Figyelt kérdés
Sziasztok, baba projekt februárban?! Van valaki aki szintén próbálkozik? Esetleg izgulna velem? Február 22re nem várom, a napokban volt a peteérésem! Kistesó után ez az első probálkozásunk!

2018. febr. 9. 21:47
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/423 anonim ***** válasza:

Bella szerintem menj el és nézesd meg magad már csak azért is,hogy nyugodtabb legyél. Szerintem abból semmi baj nincs ha utánajársz a dolgoknak,mint ahogy én sem bántam meg,hogy bementem az ügyeletre pedig kevés maszatolás volt csak, de nyugodtabb lettem utána.

Szorítok hogy minden rendben legyen! ❤

Írj majd hogy mi lett végül!

Addig is nyugi, gondolj arra h minden rendben vele! ❤

Lara

2018. márc. 17. 21:09
 232/423 momoka 2002 ***** válasza:

Bella, biztos vagy bennebhogy tenyleg 7. Korul volt a peteeresed. Ha ez bizonytalan siman lehet kesobbi idopont. Ne aggodj. De megnyugtataskent en is azt javaslom nezesd meg magad.

Lara te nem kaptal progipotlast? Attol is lehet a pecseteles. A magnezium segit? En szedek multivitamint,de gondolkodom a magnezium kalcium kombon pluszban,gyakran erzek fajdalmat. Ti is erzitek ahogy feszul es tagul a mehetek?

2018. márc. 18. 08:09
 233/423 anonim ***** válasza:

Moncsi, nem adtak semmit, azóta szerencsére nem is véreztem, elvileg a C vitamin is segíti hogy elmúljon a vérzés. Gravidát szedek+ magnézium + c vitamin. Igen, nekem is feszül a méhem, sokszor érzem, arra nyugodtan szedj magnéziumot, ha nagyon fájna napi kettőt is beszedhetsz. Az nekem picit enyhíti a feszülést.

Lara

2018. márc. 18. 09:01
 234/423 anonim ***** válasza:
76%

Sziasztok!

Bár előző hónapban nem sikerült, de ma pozitívat teszteltem. :)

Klári

2018. márc. 19. 15:13
 235/423 A kérdező kommentje:

Klári, nagyon nagy Gratula!!! Boldog babavárás!

Nekem visszatértek a tünetek aminek egyrészt nagyon örülök másrészt egyáltalán nem! Semmit nem tudok enni annyira szar a gyomrom! Napi 12 órát alszok és ez sem elég! Szóval pocsékul vagyok 😊

Persze a fiam és háztartás mellett ez így nagyon gáz. De az ért kicsit menyugodtam!

Bella

2018. márc. 19. 18:20
 236/423 anonim ***** válasza:

Gratulálok mindenkinek akinek most sikerült :) Boldog baba várást :)

Nekem minden tünetem eltűnt már egy hete, a mellfeszülésen meg folyamatosan evésen kívül de mivel pont akkor voltam dokinál és minden rendben volt, szívhanggal is így nyugodt vagyok :D

1 hét múlva megyek vissza kontrollra :)

Örülök neki hogy végül mind a kettőtöknél minden rendben van :)

Kitti

2018. márc. 20. 11:40
 237/423 anonim ***** válasza:

Gratulálok Klári!!! 😊 Boldog babavárást! Írd majd a fejleményeket ha mész orvoshoz 😊

Na de jó neked Kitti, bár nem panaszkodhatok, hiszen ez a rosszullét ami egésznap van kibírható.😁 Örülök,hogy minden rendben veletek!

Én holnap megyek vissza a dokimhoz kontrollra 😊 Ha minden jól megy utána felkeresem a védőnőmet. Ti mikor mentek hozzá leghamarabb?

Lara

2018. márc. 20. 12:08
 238/423 momoka 2002 ***** válasza:

Lara, en kulfoldon elek,itt kicsit mas a rendszer. A "vedono" es a haziorvosnal minden ingyenes, az elso "kotelezo" vizsgalat 12 hetes korban par vervetel es csak 18 hetesen van ingyenes ultrahang a korhazban ahol szulni fogok. En 10. Het vegere jelentkeztem be a vedonohoz, o csak csivhangot tud hallgatni es tanacsokat adni,meg kitolti a papirokat,akkor tervezem munkaba is bejelenteni. Majd 12 hetben a vervetel a haziorvosnal,es persze azert a privatba 13. Hetben egy ultrahangot fizetek majd.

Moncsi

2018. márc. 20. 19:44
 239/423 anonim ***** válasza:

Most pénteken kellett volna mennem kontrollra nőgyógyászhoz, de így hogy pozitív a teszt azt mondta hogy csak 2 hét múlva menjek. :(

Jó lett volna most, hogy tudjam hogy mennyire hathat ki az egészségügyi problémám a terhességre, de valahogy majdcsak kibirom ezt a két hetet. Bár orvost is szeretnék váltani a babától függetlenül is.

Klári

2018. márc. 20. 20:49
 240/423 A kérdező kommentje:

Lara, mi volt a dokinál?

Minden rendben?

Bella

2018. márc. 22. 18:22
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!