Van itt valaki aki február végére nem várja?
Bella szerintem menj el és nézesd meg magad már csak azért is,hogy nyugodtabb legyél. Szerintem abból semmi baj nincs ha utánajársz a dolgoknak,mint ahogy én sem bántam meg,hogy bementem az ügyeletre pedig kevés maszatolás volt csak, de nyugodtabb lettem utána.
Szorítok hogy minden rendben legyen! ❤
Írj majd hogy mi lett végül!
Addig is nyugi, gondolj arra h minden rendben vele! ❤
Lara
Bella, biztos vagy bennebhogy tenyleg 7. Korul volt a peteeresed. Ha ez bizonytalan siman lehet kesobbi idopont. Ne aggodj. De megnyugtataskent en is azt javaslom nezesd meg magad.
Lara te nem kaptal progipotlast? Attol is lehet a pecseteles. A magnezium segit? En szedek multivitamint,de gondolkodom a magnezium kalcium kombon pluszban,gyakran erzek fajdalmat. Ti is erzitek ahogy feszul es tagul a mehetek?
Moncsi, nem adtak semmit, azóta szerencsére nem is véreztem, elvileg a C vitamin is segíti hogy elmúljon a vérzés. Gravidát szedek+ magnézium + c vitamin. Igen, nekem is feszül a méhem, sokszor érzem, arra nyugodtan szedj magnéziumot, ha nagyon fájna napi kettőt is beszedhetsz. Az nekem picit enyhíti a feszülést.
Lara
Sziasztok!
Bár előző hónapban nem sikerült, de ma pozitívat teszteltem. :)
Klári
Klári, nagyon nagy Gratula!!! Boldog babavárás!
Nekem visszatértek a tünetek aminek egyrészt nagyon örülök másrészt egyáltalán nem! Semmit nem tudok enni annyira szar a gyomrom! Napi 12 órát alszok és ez sem elég! Szóval pocsékul vagyok 😊
Persze a fiam és háztartás mellett ez így nagyon gáz. De az ért kicsit menyugodtam!
Bella
Gratulálok mindenkinek akinek most sikerült :) Boldog baba várást :)
Nekem minden tünetem eltűnt már egy hete, a mellfeszülésen meg folyamatosan evésen kívül de mivel pont akkor voltam dokinál és minden rendben volt, szívhanggal is így nyugodt vagyok :D
1 hét múlva megyek vissza kontrollra :)
Örülök neki hogy végül mind a kettőtöknél minden rendben van :)
Kitti
Gratulálok Klári!!! 😊 Boldog babavárást! Írd majd a fejleményeket ha mész orvoshoz 😊
Na de jó neked Kitti, bár nem panaszkodhatok, hiszen ez a rosszullét ami egésznap van kibírható.😁 Örülök,hogy minden rendben veletek!
Én holnap megyek vissza a dokimhoz kontrollra 😊 Ha minden jól megy utána felkeresem a védőnőmet. Ti mikor mentek hozzá leghamarabb?
Lara
Lara, en kulfoldon elek,itt kicsit mas a rendszer. A "vedono" es a haziorvosnal minden ingyenes, az elso "kotelezo" vizsgalat 12 hetes korban par vervetel es csak 18 hetesen van ingyenes ultrahang a korhazban ahol szulni fogok. En 10. Het vegere jelentkeztem be a vedonohoz, o csak csivhangot tud hallgatni es tanacsokat adni,meg kitolti a papirokat,akkor tervezem munkaba is bejelenteni. Majd 12 hetben a vervetel a haziorvosnal,es persze azert a privatba 13. Hetben egy ultrahangot fizetek majd.
Moncsi
Most pénteken kellett volna mennem kontrollra nőgyógyászhoz, de így hogy pozitív a teszt azt mondta hogy csak 2 hét múlva menjek. :(
Jó lett volna most, hogy tudjam hogy mennyire hathat ki az egészségügyi problémám a terhességre, de valahogy majdcsak kibirom ezt a két hetet. Bár orvost is szeretnék váltani a babától függetlenül is.
Klári
Lara, mi volt a dokinál?
Minden rendben?
Bella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!