Van itt valaki aki február végére nem várja?
Igen, mindenki írja majd meg hogy mi lett 😊 én szerdán megyek, akkor leszek 6 hetes. Remélem lesz szívhang is. Bella te milyen tüneteket érzel most?
Lara
6+3 hetesen az elozo terhessegemnel meg csak petezsak volt. Szivhang nem. De kivancsi vagyok mit talalnak nalad Lara.En azert is toltam ki a 7. Hetre az ultrahangot. Szoritok.
Moncsi
Nekem brutálisan fájnak a melleim! Estére majd megbolondulok! Meg egy kosár méretet nőttek is! Reggel émejgek, egyenlőre nem hánytam de nagyon szar a gyomrom. És jön megint az álomkór. Délután 3-4 között muszáj egy kávét innom mert elaludnék. Meg szokott “görcsölni” a méhem környéke. Nem vészes.
Lara te hogy vagy?
Bella
Moncsi-Hát én reménykedek,hogy lát már valamit, mert igazából én a nemvárt előtt 4 nappal teszteltem pozitívat, a nemvárt előtt 2 nap esti pisiből ugyanannyira lett erős a tesztcsíkom,mint a kontroll,úgyhogy szerintem előbb volt peteérésem ezért reménykedek,hogy talán van már akkora, hogy látszódjon 😊 de már tovább nem bírok várni, kell a megerősítés, hogy tényleg terhes vagyok, még picit hihetetlen számomra. 😁
Együttérzek Bella!! Nálam a fáradtság a legészrevehetőbb tünet idáig, este úgy alszom el mint akit fejbelőttek, sokat alszok mégis napközben is tudnék még aludni. Nekem a mellem érintésre fáj, meg ha hason fekszem már az is picit kezd kényelmetlen lenni, illetve a bimbóm fáj még. Hányinger csak nagyon ritkán jön elő,ha eszek rá akkor jobb. De szerintem ez fokozódni fog még. Nekem a hasam már nem fáj, néha esténként érzem hogy picit feszül az alhasam, illetve a derekam.
Lara
Nekem 8 vagy 10. év volt ovu.
Kíváncsi vagyok már nagyon! Meg persze a nemére s 😊
Moncsi neked vannak tüneteid? Hogy érzed magad? 😊
Bella- igen a nemére már én is,főleg, hogy az elejétől kezdve van bennem egy megérzés, hogy kislány lesz. 😁 Kíváncsi vagyok,hogy így lesz-e vagy esetleg meglepetésként kisfiú. Párom mindig kérdezgeti, hogy melyiket szeretném, de szerintem ez olyan dolog, hogy bármelyiknek örülnék,csak adja Isten, hogy egészséges legyen!! 😊 Te melyikre vágysz jobban?
Én ma du megyek orvoshoz remélem minden rendben lesz.
Nekem olyan érzésem van hogy kisfiú lesz, már az elejétől de végül is mindegy csak egészséges legyen :)
A mellem viszont majd szét szakad annyira fáj főleg estére. Illetve ki is nőttem a melltartómat. :D
Kitti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!