Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki február...

Van itt valaki aki február végére nem várja?

Figyelt kérdés
Sziasztok, baba projekt februárban?! Van valaki aki szintén próbálkozik? Esetleg izgulna velem? Február 22re nem várom, a napokban volt a peteérésem! Kistesó után ez az első probálkozásunk!

2018. febr. 9. 21:47
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/423 anonim ***** válasza:

Igen, mindenki írja majd meg hogy mi lett 😊 én szerdán megyek, akkor leszek 6 hetes. Remélem lesz szívhang is. Bella te milyen tüneteket érzel most?

Lara

2018. márc. 5. 06:38
 192/423 momoka 2002 ***** válasza:

6+3 hetesen az elozo terhessegemnel meg csak petezsak volt. Szivhang nem. De kivancsi vagyok mit talalnak nalad Lara.En azert is toltam ki a 7. Hetre az ultrahangot. Szoritok.

Moncsi

2018. márc. 5. 08:08
 193/423 A kérdező kommentje:

Nekem brutálisan fájnak a melleim! Estére majd megbolondulok! Meg egy kosár méretet nőttek is! Reggel émejgek, egyenlőre nem hánytam de nagyon szar a gyomrom. És jön megint az álomkór. Délután 3-4 között muszáj egy kávét innom mert elaludnék. Meg szokott “görcsölni” a méhem környéke. Nem vészes.

Lara te hogy vagy?

Bella

2018. márc. 5. 08:09
 194/423 anonim ***** válasza:

Moncsi-Hát én reménykedek,hogy lát már valamit, mert igazából én a nemvárt előtt 4 nappal teszteltem pozitívat, a nemvárt előtt 2 nap esti pisiből ugyanannyira lett erős a tesztcsíkom,mint a kontroll,úgyhogy szerintem előbb volt peteérésem ezért reménykedek,hogy talán van már akkora, hogy látszódjon 😊 de már tovább nem bírok várni, kell a megerősítés, hogy tényleg terhes vagyok, még picit hihetetlen számomra. 😁

Együttérzek Bella!! Nálam a fáradtság a legészrevehetőbb tünet idáig, este úgy alszom el mint akit fejbelőttek, sokat alszok mégis napközben is tudnék még aludni. Nekem a mellem érintésre fáj, meg ha hason fekszem már az is picit kezd kényelmetlen lenni, illetve a bimbóm fáj még. Hányinger csak nagyon ritkán jön elő,ha eszek rá akkor jobb. De szerintem ez fokozódni fog még. Nekem a hasam már nem fáj, néha esténként érzem hogy picit feszül az alhasam, illetve a derekam.

Lara

2018. márc. 5. 12:56
 195/423 momoka 2002 ***** válasza:
Ebben az esetben biztosan elorebb jarsz. En pontosan tudom mikor volt ovu,gorbet vezetek. Szoritok.
2018. márc. 5. 15:17
 196/423 A kérdező kommentje:

Nekem 8 vagy 10. év volt ovu.

Kíváncsi vagyok már nagyon! Meg persze a nemére s 😊

2018. márc. 5. 16:05
 197/423 anonim ***** válasza:

Moncsi neked vannak tüneteid? Hogy érzed magad? 😊

Bella- igen a nemére már én is,főleg, hogy az elejétől kezdve van bennem egy megérzés, hogy kislány lesz. 😁 Kíváncsi vagyok,hogy így lesz-e vagy esetleg meglepetésként kisfiú. Párom mindig kérdezgeti, hogy melyiket szeretném, de szerintem ez olyan dolog, hogy bármelyiknek örülnék,csak adja Isten, hogy egészséges legyen!! 😊 Te melyikre vágysz jobban?

2018. márc. 5. 16:54
 198/423 anonim ***** válasza:
Lara voltam 😊
2018. márc. 5. 16:55
 199/423 A kérdező kommentje:
Nekem is olyan érzésem van hogy kislány! Van egy 20 hós kisfiunk, szóval most kislányt szeretnék!
2018. márc. 5. 19:54
 200/423 anonim ***** válasza:

Én ma du megyek orvoshoz remélem minden rendben lesz.

Nekem olyan érzésem van hogy kisfiú lesz, már az elejétől de végül is mindegy csak egészséges legyen :)

A mellem viszont majd szét szakad annyira fáj főleg estére. Illetve ki is nőttem a melltartómat. :D

Kitti

2018. márc. 6. 07:23
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!