Van itt valaki aki február végére nem várja?
Igen minden rendben 😊😊 12mm és már a képen is sokkal nagyobbnak tűnik, olyan jó látni ahogy fejlődik 😊 Jövőhéten már megyek a védőnőhöz.
A hasam folyamatosan feszül, gondolom ahogy nő.Erre magneB6ot javasolt az orvos,azt mondta ez hányingerre is jó. Szerencsére már hozzászoktam a rosszullétekhez, még ami rossz az a szédülés és délutánra olyan vagyok, aki állva is simán elalszik 😂
Ti hogy bírjátok?
Látom Bella neked picit nehezebb a helyzet egy kisfickó mellett,kitartás!! Ő mit szól egyébként a kistesóhoz? Mondtátok már neki? 😊
Lara
8 hetes voltam elvileg pont aznap mikor az orvosnál voltam...😀
Lara
Elvileg? Csak azert kerdezem,mert nekem a doki az ultrahang szerint a baba nagysagatol fuggoen 4 nappal kevesebbet mondott. Szoval peteeres szerint 7 hetesnek kellett volna lennem,de a baba csak 6+3 es 7,2 mm volt. Kulonos, mert akkor nem is voltunk egyutt. De lehet,hogy kesobb fogant,igy gondolom lanyra szamithatok.Nalatok is vannak ilyen elteresek?
Moncsi
Gratulálok Lara! Örülök hogy minden rendben!
Már csak pár nap és megyek én is! Alig várom 😊
Hát azért elvileg mert menzesztől számítva szerdán voltam 8 hetes, viszont azelőtt héten (márc 15.-én) voltam bent kórházban ahol megnéztek ultrahangon és ott a gép szerint 7+3 hetes voltam... tehát ha onnét számolom akkor hétfőn voltam 8 hetes nem szerdán... de nem tudom melyiknek higyjek, pár nap eltérés van csak. De megyek most egy másik orvoshoz magánrendelésre, akinél szülni is szeretnék, majd kiderül ő mit mondd, mondjuk ez majd csak jó pár hét múlva lesz. De amúgy szerintem most 8+4 hetes vagyok, mint 8+2 ... mivel nekem előbb is volt peteérésem, 4 nappal előbb teszteltem, szerintem inkább 8+4 vagyok.
Lara
Köszi Bella! Írj majd mindenképp a fejleményekről! 😊😊
Lara
Sziasztok!
Megvolt az ultrahang! Minden a legnagyobb rendben van! A cél 15mm, szóval méret alapján 7+6 hetes. Menzesz szerint 8+4. A doki szerint ez teljesen jó. Szép szív hang is volt. Szóval végre nyugodtak és boldogak vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!