Van itt valaki aki február végére nem várja?
Klári, mindenképp írd meg mi volt a dokinál!
Nekünk 10 nap és ultrahang, alig várom már!
Nagyon várom hogy kiderüljön a neme! Minden este erről álmodok 😂
Már van időpontom a genetikai tesztre, abból a neme is kiderül!
Szóval május elején megtudjuk!
Milyen tesztre mész amiből a neme is kiderül? 😮 Jajj de jó neked, én is nagyon izgulnék már. Én is megyek kombinált szűrésre, az Istenhegyibe, de sok reményt nem fűzök hozzá,hogy ott már meg tudják mondani a nemét 100%ra, de már várom én is, hogy legalább láthassam,hogy mennyit nőtt 😍
Lara
Ezt csináltatjuk meg:
Egy vérvétel egy ultrahang. A dokim rendelőjében negcsinálják azért ezt választottuk. Egy hét alatt van eredmény. Fontos volt hogy helyben legyen, a kisfiúnk miatt nehéz utazgatni.
Nagyon várom már hogy láthassam!!!
Bella
De jó! Erről még nem is hallottam. Hú de szuper lesz,hogy nemsokára megtudod a nemét 😍
Lara
Enikő, veled mi újság?!?!
Bella
Sziasztok!
Az elmúlt napokat kórházban töltöttem, infúzión, annyira erősen hánytam, hogy egy kicsit kiszáradtam. Az ultrahang viszont szépen mutatta, hogy fejlődött a kicsi annyit amennyit kell.
Klári
Jaj, sajnálom Klári! 😣 Remélem már jobban vagy! Örülök neki,hogy a kicsi is jól van 😊 Nemsokára vége ennek a hányós időszaknak,kitartás! Most hány hetes vagy?
Lara
Kitartás Klári, már nem sok van vissza ebből az időszakból!!!
Bella
Sajnos semmi jó hírt nem kaptam a mai ultrahangon. Még mindig nincs szívhang. A petezsák és a szikhólyag nől, de szívhang sehol. Kezdek teljesen elkenődni.
Klári
Ohhhh az nem jó! Hány hetes vagy most? Vissza olvastam, 8-9 körül talán?! Biztos vagy abban hogy mikor fogant? Nagyon remélem hogy rendben lesztek!!!
Mi menzesz szerint betöltöttük a 12. hetet! Úgy elrepült ez a 2 hónap hogy észre sem vettem! Kíváncsi leszek mi lesz a hétfői ultrahangon! Eddig 5 nappal volt kisebb. Remélem minden rendben lesz!
Bella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!