Van itt valaki aki február végére nem várja?
8+3 hétnél tartok, nem tudom mikor fogant, erre sose figyeltem.
Klári
Klári, hát 8+3 azmár nem kevés... nagyon remélem hogy később fogant ezért nincs még szív hang! Mikor kell újra menned? Nagyon izgulok értetek!!!
Kedves “idegen”! Gratulálok neked! Esetleg korábban is írtál már? Ha nem persze nem gond, csak hogy esetleg beazonosítsunk! 😄 írj majd kérlek egy nevet mindíg, így olyan könnyű beszélgetni!
Mióta próbálkoztatok?
Nekem ma lesz az ultrahang, már nagyon várom! Este jövök a hírekkel!
Bella
Kedves új tag, gratulálok a babához! 😊 És hogy érzed magad? Mesélj pár részletet, örülünk ha csatlakozol hozzánk!
Bella írj majd, hogy mi volt, kíváncsi vagyok! 😊
Én meg holnap megyek kombinált tesztre+ultrahang,már nagyon be vagyok sózva,hogy láthassam 😍
Lara
Sziasztok! Na megvolt az ultrahang! Minden rendben van! Mindene szépen megvan! Nagyon sokat mozgot, hihetetlen jó volt látni! És számomra extra jó hír hogy utolérte a “korát”!!! 12+3 a mérete alapján, menzesz szerint meg 12+4. Szóval minden a legnagyobb rendben!
Én csütörtökön megyek a genetikai tesztre, egy hétre rá eredmény is lesz! Izgulunk nagyon!!!
Lara, várjuk majd a Te beszámolók is!!!
Bella
Nagyon örülök neki Bella,biztos nagyon jól érzi magát azért olyan kis eleven 😊 Boldog baba.
Írok majd holnap,hogy mi volt. 😊
Lara
Szia Kármen 😊 Ez a mellfájdalom nekem is megvolt 7 hetesen, viszont nekem a bimbóm érzékeny csak. Hányinger akkor tájt már bőven elkezdődött,de az nem volt annyira vészes. Fáradtság még ami jelen volt. 😊 Gratulálok hozzá,főleg,hogy a harmadik lesz. Fiút vagy kislányt szeretnétek?
Na csajok túl vagyok a vizsgálaton, hát ez valami fantasztikus volt 😍 Látni,hogy már nőtt, a kezecskéjét ahogy mozgatta,hihetetlen érzés volt. ❤ 7 cm-esek vagyunk és a korunkhoz megfelelőek a méreteink,tehát 12 hét 6 napos. A doktor úr megtippelte a nemét,azt mondja szerinte lány (amit én is így érzek már az eleje óta), de persze zárojelbe megjegyezte,hogy ez még nem 100%.
A véreredmény és a genetikai méretek is mind tökéletesek lettek, úgyhogy megnyugodtunk, és most óriási a boldogság.😊
Lara
Örülj neki,hogy a kis drága megkímél a rosszullétektől,biztos egy kis angyal lesz 😊 Hát igen, ez a fő,hogy egészséges legyen. Én már mióta megtudtam,hogy terhes vagyok azt érzem kislány es tegnap a doktor is kislanyra tippelt,de ugye ez még nem biztos.
Írd ám meg,hogy mi volt az ultrahangon 😊
Lara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!