Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki február...

Van itt valaki aki február végére nem várja?

Figyelt kérdés
Sziasztok, baba projekt februárban?! Van valaki aki szintén próbálkozik? Esetleg izgulna velem? Február 22re nem várom, a napokban volt a peteérésem! Kistesó után ez az első probálkozásunk!

2018. febr. 9. 21:47
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
 291/423 momoka 2002 ***** válasza:
Hat lanyok sok szerencset mindenkinek. Velem megint elbant a sors. Remelem ti nem elitek at egyszer sem. Nekem sajnos 3x is at kell esnem rajta. A 13. Heti ultrahangot talaltak egy 8+3 koru magzatot szivhang nelkul. Igy ujra terhessegmegszakitas. Ez az 5 het nem volt eleg hogy a szervezetem rajojjon nincs valami rendben. Szerencses babavarast mindenkinek.
2018. ápr. 30. 17:49
 292/423 anonim ***** válasza:

Istenem Moncsi 🙁🙁 Nem is tudom mit írjak... de együttérzek veled, és most szörnyen elszomorodtam. Nagyon nagyon sajnálom!!! 🙁 Nem tudják az okát sem,hogy miért történt ez? Hihetetlenül erős nő vagy és aki harmadjára is végigcsinálja, tudom nem könnyű most előre tervezni, de ne add fel! Kell egy kis idő biztos, amíg újra erőt veszel, de sikerülni fog, én nagyon szorítok neked, mert tudom,hogy megérdemled! Sok erőt és kitartást kívánok!!! ❤

Lara

2018. ápr. 30. 20:57
 293/423 A kérdező kommentje:
Annyira sajnálom! Remélem minnér hamarabb túl leszel rajta és azt osztod itt meg velünk hogy anyuka leszel! Sok erőt és kitartást kívánok! Hidd el akit az élet ennyi megpróbáltatás elé állít minderért sokszorosan kárpótolni fog!!!!
2018. máj. 1. 07:10
 294/423 A kérdező kommentje:

Csajok!!!! Megkaptuk az eredményeket! Teljesen egészséges a pici!!!

És KISLÁNY!!!! Annyira boldog vagyok! Zokogtam örömömben!!! El sem merem hinni!!!!

Veletek mi a helyzet?

Bella

2018. máj. 3. 19:52
 295/423 anonim ***** válasza:

Istenem,de jó hírek 😍 Gratulálok hozzá! Mostmár kezdetét veheti a lányos ruhák vásárlása 😋

Nálunk is kislányra tippelnek, 2 orvos is azt mondta, de 100%ra nem esküdtek,úgyhogy kb 3 hét múlva megyek újra,reméljük addigra premier plánba mutatja meg magát 😂 De egyébként én is kislányt érzek, de tudjuk, történhetnek még csodák. Az a lényeg,hogy egészséges legyen 😊

Nő már a pocakotok? Van valami tünetetek? Nekem majdnem minden tünetem elmúlt,kivéve a bimbóérzékenységet. És már látható,hogy kismama vagyok, amire nagyon büszke vagyok 😍❤

Lara

2018. máj. 3. 21:23
 296/423 A kérdező kommentje:

Nekem minden tünet megvan még mindig! Sajnos...

Viszont van egykis plusz súly a hasamon így még egyáltalán nem látszik!

Bella

2018. máj. 4. 19:31
 297/423 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Kinél mi a helyzet?

Én ismét jó híreket kaptam! Most a súlyommal kapcsolatban. Ugye én +10 kilóval kezdtem a terhességet, ennyi felesleg van rajtam sajnos.... viszont most vagyok 14+5 és eddig egy dékát sem híztam! Segített az állandó hányinger is. Viszont ez nagyon jó, a kis fiammal 13hetesen 4 kiló plusznál tartottam! Remélem marad most ez a lassú, minimális hízás!

Ti hogy álltok súly ügyileg? Valakinek egyéb feklemény?

Bella

2018. máj. 9. 07:09
 298/423 anonim ***** válasza:

Bocsánat, el voltam tűnve, de már figyelni fogom az új híreket 😊

De jó Bella! Nagyon ügyes vagy! Én most vagyok 17+6hetes, eddig 4 kilót híztam. Múlthéten voltam a dokimnál, aki azt mondta, hogy ennél nyugodtan mehet fel több is,de én örülök,hogy eddig csak 4 kilónál tartok, úgyis fog még rakódni rám. Bár igaz, hogy nem habzsolom a kaját és nem kettő helyett eszek, inkább többször keveset és a hús helyett több zöldséget,gyümölcsöt kívánok. Na meg a kis drágám hál'isten nem kívánja az édességeket, amit előtte két marékkal tudtam volna enni 😀

Egyébként minden rendben van, a dokim még mindig azt állítja,hogy kislány és ugye nekem a megérzésem is ezt sugallja,na de majd a 2. genetikain már biztosan meg tudják mondani 😊 A pocakom nagyon szépen nő, már nagyon szép formás. A babuci pedig már 1 hete,hogy jelzi,hogy Ő itt van, reggeli után és esténként fekvés közben néha mozgolódik és rugdos párat 😊 Nagyon jó érzés, nagyon élvezem,hogy kismama vagyok és hálás vagyok érte ❤

Lara

2018. máj. 29. 09:27
 299/423 A kérdező kommentje:

Nagyon jó hírek Lara! Örülök hogy jól vagytok! Voltunk egy ultrahangon 15 hetesen, sokat görcsöltem. Szerencsére minden rendben volt, és ott is megerősítették hogy kislány. Pontosan azt mondta a doki hogy ha fiú lenne ott kellene lennie “valaminek”, de nincs😂 én ma 17+5 vagyok, kezd kerekedni már a pocakom! Olyan jó érzés! Viszont nagyon durva hogy 2 hét és a fele eltelt... Ti hondolkodtatok már neveken?

Bella

2018. máj. 30. 07:04
 300/423 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Megkaptam a kombinált teszt erdeményét,1:8478 alacsony kockázat,ugye ez jót jelent?Ha ti is csináltatok ilyen tesztet nektek mi jött ki?Legyszi nyugtassatok meg😬
2018. jún. 1. 15:33
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!