Van itt valaki aki február végére nem várja?
Sziasztok! :)
Enikő vagyok, csak csatlakozok hozzátok :)
A hónapban 3 napos vérzésem volt, de volt pozitív tesztem is, a tünetek egyre erősebbek. Tegnap voltam orvosnál.
Kiderült,h van egy kicsi cisztám is, de a terhesség gyanús :) Nagyobb,felpuhult méh és 14mm-es endo. :)
Jövő héten kontroll. Az orvos szerint még korai terhesség. Bízok benne nagyon :)
Enikő, szurkolunk nagyon hogy minden rendben legyen! Nem írtak valamit a vérzés miatt?
Én voltam tegnap védőnönél, húsvét után élvezed az időpont kérést is, itt mindenre heteket kell várni!
Ti csináltatok valamilyen genetikai tesztet? Mi igen, 10 héttől lehet megcsináltatni. Kiderül belőle a neme is. Remélem rendben lesznek az eredmények!
Bella
Mindenkinek gratula a jó hírekhez 😊
Enikő! Megy a drukk ! 😊😊
Én most járok a 9. hétnél, múlthéten voltam orvosnál, legközelebb csak 4 hét múlva megyek, akkorra kaptam időpontot kombinált szűrésre, vérvétel+ ultrahang. Védőnőnél is voltam már, jövőhéten megyek be a laborba, vizeletminta + vérvétel. Nagyon nehéz kivárni ezt a 4 hetet hogy végre újra láthassam a kisbabámat 😊 Néha megijedek hogy vajon minden rendben-e odabent?! Túl sok rémisztő sztorit olvastam a neten 😫 bár tudom nem kéne...
Hányingerem picit csillapodott, már nem olyan vészes mint pár hete. A hasam sem feszül olyan sokat, néha érzek tompa fájdalmat de csak pár percig tart. A mellbimbóim még érzékenyek. Próbálom magam azzal nyugtatni,hogy a tünetek jelen vannak, csak nem lehet baj odabent + sokszor beszélek hozzá.
Ti hogy érzitek magatokat?
Lara
Menzesz szerint én is már 9+2 vagyok. Doki szerint 8+4. Most kezdem igazán felfogni! Hihetetlen boldogság már most hogy velem van!
Sajnos a hányinger és fáradság nálam nem csillapodott még. Nem is bánnám, csak ugye a fiam miatt nonstop talpon kell lennem. Próbálom már vele is megértetni hogy kistestvére lesz!
Én április közepén megyek genetikai tesztre, 11 hetesen, mire megyünk a 12 hetes ultrahangra meg is lesz az eredmény.
Én már “érzem” a pocakot, látszani még nem látszik, sajna van egy kis plusz súly rajtam.... az előző terhességnél 25 kilót híztam. 10 kiló rajtam maradt! Most mindent megteszek hogy kb a felét szedjem csak fel! Eddíg a baba is segít, 2 kilót fogytam!
Csajok légyszi a végig írjuk meg egymásnak a fejleményeket! Érdekel kinél hogy alakul majd! Remélem minden rendben lesz!
Bella
Örülök,hogy mindenkivel minden rendben. 😍😊 igen-igen én is örülnék neki ha megmaradnánk itt és mindenki beszámolna majd a fejleményekről 😊 Kellemes húsvéti ünnepeket minden kismamának! 😊
Lara
Ma voltam orvosnál. Menzesz szerint 6+2 vagyok, de az orvos még csak petezsákot látott. Kicsit aggódom. 2 hét múlva kell visszamennem, és azt mondta szedjek vitamint.
Klári
Klári, pont így voltam én is! Menzesz szerint 6+4 volt, viszont csak petezsák és szikhólyag volt. 2 hét múlva 15mm volt a picikét 😊
Nyugodj meg, rendben van, csak még fejlődik!!!
Én is voltam ma ultrahangon!
2,54 cm már, keze-lába szépen látszik már! És nagyon sokat mocorog! Olyan kő volt látni!!!
Lehet hogy hülyeség de ahogy ránéztem olyan érzésem volt hogy kislányt! 😍😍😍
Bella
Nyugi Klári, biztos minden rendben lesz,látod Bellánál is ugyanígy volt 😊
Jajj Bella nagyon örülök,hogy minden rendben a kisbabáddal! Biztos nagyon jó volt látni 😍 Én is már alig várom,hogy láthassam..még 2 hét van hátra 😒
Lara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!