Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki február...

Van itt valaki aki február végére nem várja?

Figyelt kérdés
Sziasztok, baba projekt februárban?! Van valaki aki szintén próbálkozik? Esetleg izgulna velem? Február 22re nem várom, a napokban volt a peteérésem! Kistesó után ez az első probálkozásunk!

2018. febr. 9. 21:47
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/423 A kérdező kommentje:

Jó ezt olvasni Kitti! Gratulálok!

Ti csináltatok valamilyen genetikai tesztet? Mi valószínűleg igen! Nagyon aggódunk a mérete miatt, így talán nyugodtabbak leszünk!

2018. márc. 14. 08:06
 222/423 momoka 2002 ***** válasza:
En mar ma aggodom. Holnap 13:00-kor ultrahang. Jo hireket szeretnek vegre hallani. Kitti gratulalokn te mar megnyugodhatsz. Es persze a tobbiek is. En 3 nappal elotted teszteltem pozitivat. Igy remenyeim szerint nalam is lesz mar szivhang. Szoritsatok. 2 veteles utan vegyes erzelmekkel indulok ujra a dokihoz.
2018. márc. 14. 12:14
 223/423 anonim ***** válasza:

Kitti gartulálok, ezek csupa jó hírek!!! 😊😊

Moncsi, ne aggódj, minden rendben lesz! Elhiszem, hogy nehéz nyugodtnak maradnod 2 vetélés után, amit nagyon sajnálok de higgy benne, hogy a kisbabáddal minden rendben! Nagyon szorítok, hogy te is jó híreket kapj! Most 7 hetes vagy?

Egyébként én is néha bizonytalan vagyok, hogy vajon minden rendben-e odalent, mert az, hogy nem nagyon érzék még semmit, csak hányingert és néha feszülő alhasat, még nehéz elhinnem. Nagyon várom a jövőhetet, hogy végre hallhassam a szívhangját;akkor már nyugodtabb leszek 😊

Lara

2018. márc. 14. 12:40
 224/423 momoka 2002 ***** válasza:
Koszi Lara a tamogatast jol esik.Az en szamitasaim szerint 6+6 on vagyok ma.Holnap a doki megerositi,ha ugy van. Sokszor erzem en is a feszulest odalenn. Szoval ez nem rosz. Legutobb 10 hetes ultrahangon 6+3 magzatom volt szivhang nelkul,de tultettem magam rajta. Most csupa pozitivummal allok ele, ezuttal minden rendben lesz.
2018. márc. 14. 13:47
 225/423 momoka 2002 ***** válasza:

Jajj lanyok,olyan boldog vagyok. Ugyan 6+3 a magzat kora,de VAN SZIVHANG es 7,2 mm. Koszonom,hogy ittvagytok velem es hogy tamogatjuk egymast. Kov. Ultrahang apr. 30 a 12 het utan.

Moncsi

2018. márc. 15. 17:34
 226/423 A kérdező kommentje:

Gratulálok, ez remek hír!

Bella

2018. márc. 15. 18:01
 227/423 anonim ***** válasza:

Jajj de jó Moncsi!!!! Minden a legnagyobb rendben van ❤❤

Viszont képzeljétek én tegnap elkezdtem picit véres-barnásan maszatolni.... egyből mentünk ügyeletre. Ott megvizsgáltak, babával minden rendben 11mm és dobog a kis szíve, zárt a méhszájam úgyhogy további magnézium illetve c vitamint fogyasszak, plusz sok folyadék. A hasam nem fáj mégis néha pecsételek még... picit izgulok, igaz; hogy azt mondták minden rendben, de azért erre nem számítottam. Szerdán megyek a dokimhoz, remélem addig nem fog erősödni és fájni sem fog a hasam. Bent ügyeleten azt mondták ilyen előfordulhat, de vizsgálatnál pl nem is láttak vérzést, igaz nem is volt sok és inkább pár csepp ami maszatolt. (Bocsi, hogy ezt így kiírtam)

Lara

2018. márc. 16. 08:58
 228/423 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Az előző hónapban nem sikerült,de ebbe a hónapba igen :) Tegnap nem kellett volna megjönnie, nem is jött meg :) Van egy halvány pozi tesztem :)

Enikő

2018. márc. 16. 11:39
 229/423 anonim ***** válasza:

Jajj de jó Enikő!!! 😊 Gratulálok!!! Örülök,hogy bővül a kis csoportunk 😊 Nagyon boldog babavárást! Dokihoz mikor mész?

Lara

2018. márc. 17. 11:28
 230/423 A kérdező kommentje:

Én nem tudom csajok, ez az ultrahang nagyon letört!!! Nagyon rosz érzésem van azóta! Sokat olvasok a témáról. Nagyon félek hogy megállt a fejlődésben! 2 napja igazából tünetet se nagyon érzek. Pici émelygés van. Sem nem fáj annyira a mellem és a fáradság is enyhül. Tényleg rosz érzésem van!

Van egy ismerős aki ultrahangos a helyi kórházban, most kaptak egy vadi új, modern gépet, szerintem holnap felhívom hogy nézzen meg mert úgy érzem valami nincs rendben...

Remélem hogy csak beképzelem! Nem bírok várni még több mint 1 hetet!

Akárhogy is számolok sehogy nem lehettem 12.én 5 hetes.

Úgy félek csajok!

Bella

2018. márc. 17. 20:23
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!