Van itt valaki aki február végére nem várja?
Eszembe is jutottál Kitti, hogy ma te már tudni fogod mi a helyzet a pocaklakóval 😊 írj majd mindenképp!! 😊😊
Nálam ma reggel pici émelygés van... nekem érdekes, de a mellem még nem kezdett el óriási növekedésben, csak feszül és a bimbóm érzékeny. Jajj már úgy várom én is, hogy mehessek holnap a dokimhoz 😊
Írjatok csajok, ha bármi változást tapasztaltok, vagy csak az aktuális helyzetet 😊 Kíváncsi vagyok kivel mi a helyzet. Akinek pedig az előző hónap nem sikerült, nagyon szorítok, hogy ez a hónap sikeres legyen! 😊
Lara
Sziasztok. En nem nagyon viszem tulzasba a tunet produkalast. Van egy allando feszulo ,bizsargo erzes a mehem korul,de rafogom a meh nagyobbodasara,novekedesere.Surun jarok pisilni,mellfeszules, szedules es delutani etvagyproblemak. Van hogy nekiallok valaminek,2 falat es otthagyom mert elmegy az etvagyam,nem kell.
Moncsi
Kitti, minden rendben volt?
Bella
Ui: Kitti
Mindig lefelejtem a nevem :D 😅
Lara veled mizujs? :)
28-án kezdtem ovu teszteket csinálni (ciklus 11. napja), nem volt pozitív egy sem, tehát ha volt ovum az max a ciklus 10. napjáig.
Szerintetek mikor teszteljek hcg-vel? Ma vagyok a 18. napon
A nem várt napjának reggelén. Addig nem biztos hogy ki mutatja és sok negatív teszttől kíméled meg magad.
Kitti
Na voltam dokinál. Moncsi félig igazad volt, mert teljes szívhangot még nem sikerült elcsípnünk, petezsák átmérő 10 mm és már a babót is láthattam, igaz még nagyon aprócska. A papíromra azt írta a doktorom, hogy szívaktiváció sejthető, mutatta ultrahang közben, hogy mintha már pulzálna. 2 hétre rendelt vissza kontrollra, addigra már biztos hallható lesz a szívecskéje 😊 De legalább megnyugodtam, hogy elmentem és az orvos is megerősített, hogy biztos helyen tapadt meg és idáig minden rendben.
Kitti majd írj te is ha már eljutottál a dokihoz. Lehet jobb is hogy nem vizsgált most meg, legalább nagyobb lesz mire mész és lehet addigra szívhang is lesz 😊
Lara
De te legalább tudod, hogy úgy tűnik, hogy minden rendben.
Sajnos én még ennyit sem tudok és így jobban aggódom a kelleténél még 1 hétig. Bár próbálom lekötni magam de nem mindig sikerül.
Bár ez a mellfájás megszűnhetne mert megőrülök tőle már 😃
Kitti
Biztos, hogy minden rendben nálad is!!! Amíg semmi olyan jelét nem látod amiből esetleg baj lehetne(vérzés pl. ) addig ne aggódj 😉 A mellfájdalom is egy megerősítés, hogy minden rendben és minden halad a maga tempójában 😁 Ahogy már nálam is kezd jelentkezni a rosszullét 🤢 Beszélj hozzá sokat! Én is azzal nyugtatgatom magam, hogy mondom neki, hogy erős baba és úgyis velünk marad ha ő is így akarja 😊 Hidd el minden rendben lesz! 😊
Lara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!