Van itt valaki aki február végére nem várja?
Gratulálok és szorítok hogy minden rendben legyen!!!
Kérlek mindenképp írj majd hogy mi van veletek!!!
Bella
Sziasztok lanyok. Csinalt valaki kozuletek szodabikarbonas "pisi tesztet" a baba nemere vonatkozoan? Kivancsi lennek az eredmenyekre. Ti mar tudjatok a babatok nemet szoval ez inkabb csak kivancsisag lehet a reszetekrol. Akinek van kedve csinalja meg,kivancsi vagyok en is.
Én olvastam róla! Nem csináltam meg ugyan de sok videót és egyéb ízét néztem róla! Pont mérgelődtem délelőtt hogy nincs itthon szódabikarbóna, kellett volna egy kicsi a pörköltbe😂
Szóval én most sajna nem tudom kipróbálni...
Nekem a kínai fogantatás naptár jött be! A fiamat és most a kidlányt is eltalálta!
Bár őszintén megmondom nem hiszek ezekben a dolgokban, ugye 50-50% az esély...
Nekünk biztos hogy kislány! Kombinált tesztet is csináltattunk ami a baba nemét is kimutatja na meg az ultrahangon többször is megmutatta már hogy ő bizony kislány! Van egy fiunk aki 2 éves múlott szóval kislányt szerettünk volna jobban mind a 2en! Persze ha fiú lett volna sem baj csak legyen egészséges!
Amúgy a 30. héten vagyunk, megvettük már mindent amire szükség lehet, már csak a szobafestés, bútorszerelés és a ruhácskák mosása, vasalása van vissza!
Hamar el fog telni ez a 10 hét! De nem baj, alig várom már hogy itt legyen velünk a mi kis drágánk!
Bella
Moncsi gratulálok, fantasztikus hír!!!! Hidd el, most minden rendben lesz!
Szorítok érted a következő hetekben is!
A cukrom sajna nekemis magas lett, dietázok és így jól kordában tartható! Már csak 2 hónap és itt kész velünk a kis tündér!
Bella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!