Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki február...

Van itt valaki aki február végére nem várja?

Figyelt kérdés
Sziasztok, baba projekt februárban?! Van valaki aki szintén próbálkozik? Esetleg izgulna velem? Február 22re nem várom, a napokban volt a peteérésem! Kistesó után ez az első probálkozásunk!

2018. febr. 9. 21:47
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯
 351/423 anonim ***** válasza:
Jaj de jo neked,nemsokara a kezedben tarthatod a kis boldogságod,most kezdem elfogadni,hogy nem ehetek azt amit akarok,de kit is erdekel,amikor ez az egyik legszebb időszak az életünkben,fogytam a diéta miatt 2het alatt 3kgot,elvileg 2hetente mennem cukorgondozoba,de a doki szabadságra ment igy egy hónap múlva megyek legközelebb.remelem itt végig kísérjük amíg mindenki világra hozza a babajat☺️☺️
2018. szept. 17. 14:38
 352/423 momoka 2002 ***** válasza:
Bella en Norvegiaban lakom. Holnap van idopontom vedononel,legalabb szivhangot hallgattatok majd,sajnos ultrahangra csak a 18. Hetben van lehetoseg vagy a privat barmikor de sajnos minden alkalom 150 euro. Marad a varakozas. Legalabb 1.-ig itthon vagyok 100% os betegallomanyban aztan majd meglatjuk.
2018. szept. 19. 10:26
 353/423 A kérdező kommentje:

Huuu Moncsi akkor jó messze vagytok itthonról!

Viszont elég gáz hogy ilyen kevés lehetőség van ultrahangra! Meg hát az árak is durvák!

De hát nem lehet mit tenni...

És hogy vagy azóta? Hogy bírod?

Én lassan az utolsó hónapba lépek, kezd minden bajom lenni. A pici iszonyú aktív, rengeteget mozog! Szóval jön a neheze!

Bella

2018. szept. 25. 18:33
 354/423 momoka 2002 ***** válasza:
Igen ismeros,bar 15 evvel ezelotti emlek,de tudom hogy a striak is utolso 2 hetben jelentek meg meg hat az utolso hetek voltak a legnehezebbek 15 kg-val tobben. Most, mondhatnam,hogy egyre rosszabb. Azthittem enyhulni fog ez a hanyinger,stb.heti 1x jogara jarok. Remek kikapcsolodas. Igyekszem turelmes lenni.nov.6 az uh idopontja. Ha addig talalunk szivhangot,kivarom.kitartast igy a hajraban.
2018. szept. 26. 16:31
 355/423 A kérdező kommentje:

Nekem nagyon szerencsétlen bőröm van, anno 2 kiló hízástól is szétrepedtem mindenhol. Szóval ez engem annyira nem zavar! Megszoktam már😂

Amúgy a hányinger nekem most sokáig kitartott, jóval tovább a 12.hétnél! De elmúlik egyszer úgyis! Most már inkább a gyomorégés zavar. De ez is emúlik majd!

Október 6ot akartál írni nem?!?! November még azért odébb van.

És a védőnőnél mi volt? Azt írtad ott tudtok szív hangot hallgatni!

Hazalátogatni nem szoktatok?

Bella

2018. szept. 26. 17:51
 356/423 momoka 2002 ***** válasza:
A parom nem szeretne ha repkednek, meg ugye betegallomanyban vagyok. Meg lehetne oldani,de 1 uh vegett nem fogok hazautazni inkabb kifizetem a privatot. A nov. Nem irtam el,17 het utan van lehetoseg az ingyenes genetikai uh-ra. A vedono nem hallgatott szivhangotbazt mondta nincs ertelme 9. Hetben csak ilyeszto lenne ha nem talalna. 12. Het utan mwnjek vissza,szoval meg 1 hetet ki kell birnom a bizonytalansagban.amugy ugy veszem eszre,hogy nem novok se nem hizok. Inkabb fogytam. Marcsak 2 het es minden kiderul.☺Ti hogy erzetik magatokat a szules kozeledtevel?
2018. szept. 29. 13:26
 357/423 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én most lèptem a 30.ig hétbe,másfél hét es megyek a dokihoz akkor jön vissza es csinalja meg a 30.ig heti ultrahangot.Az utóbbi jo par napban annyira mozog,hogy sokszor bármit is csinalok nehéz,menni ülni stb.neha mar majdnem azt mondom faj,de megis a legszebb dolog.Én először,ha jol emlékszem 8ik heten mentem dokihoz es akkor volt szivhang es az első 3honapban semmit nem hiztam,ez miatt ne aggódj.☺️
2018. szept. 30. 05:51
 358/423 A kérdező kommentje:

Na nekünk megvolt a 36 hetes ultrahang! Szerencsére minden rendben van! És végre láttuk a pofiját is! Igaz nem sokáig mert megint eltakarta de gyönyörű!!!! Nagyon kis formás, pufika már! 2600 grammra becsülték. Szóval szépen haladunk, nagyon várom már hogy itt legyen mellettem! Amúgy továbbra is trambulinnak nézi a jelenlegi lakhelyét! Hatalmasakat rúg, és rengeteget mozog! Most már igazán nehéz! De mégis nagyszerű!

Moncsi, lassan itt az ultrahang! Nagyon izgulok értetek, de most most minden rendben lesz! Amit tudsz valamit írj majd!

Amúgy én a 18 héten tartottam +1 kilónál! És valahol ott kezdett látszani is. Szóval e miatt ne aggódj!

Bella

2018. okt. 2. 08:25
 359/423 momoka 2002 ***** válasza:

Az ultrahang meg egy honap. Viszont megtalaltam itthon a pici szivhangjat. Olyan boldog vagyok. Eeeell a babam!!! 😍😂Mostmar megnyugodhatok.

Jo nagy nagy lanyod lesz Bella,ha mar most 2,60. Marcsak noni fog. Ti mivel kezeltetek a poci boret a striak,repedesek ellen? Es mikor kezdtetek?

2018. okt. 3. 09:41
 360/423 A kérdező kommentje:

Stria ellen én kollagén kapszulát szedek és aloés teszápolót használok! A doki szerint a kollagánbsemmi kárt nem okoz mert ugye a szervezetben alapból jelen van. Az előző terhességem alatt sokat repedtem, azok sem látszanak és egy új sem lett!!!! Sőtt, szerintem szebb is a bőröm! A szülés után is szedni fogom, elvileg segít utánna a bőr visszahúzódásában!

Én erre esküszöm!😉

Moncsi, örülök hogy hallod a szív hangot, így már tényleg könnyebb lesz kivárni az ultrahangot!

2018. okt. 3. 10:54
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!