Van itt valaki aki február végére nem várja?
Huuu Moncsi akkor jó messze vagytok itthonról!
Viszont elég gáz hogy ilyen kevés lehetőség van ultrahangra! Meg hát az árak is durvák!
De hát nem lehet mit tenni...
És hogy vagy azóta? Hogy bírod?
Én lassan az utolsó hónapba lépek, kezd minden bajom lenni. A pici iszonyú aktív, rengeteget mozog! Szóval jön a neheze!
Bella
Nekem nagyon szerencsétlen bőröm van, anno 2 kiló hízástól is szétrepedtem mindenhol. Szóval ez engem annyira nem zavar! Megszoktam már😂
Amúgy a hányinger nekem most sokáig kitartott, jóval tovább a 12.hétnél! De elmúlik egyszer úgyis! Most már inkább a gyomorégés zavar. De ez is emúlik majd!
Október 6ot akartál írni nem?!?! November még azért odébb van.
És a védőnőnél mi volt? Azt írtad ott tudtok szív hangot hallgatni!
Hazalátogatni nem szoktatok?
Bella
Na nekünk megvolt a 36 hetes ultrahang! Szerencsére minden rendben van! És végre láttuk a pofiját is! Igaz nem sokáig mert megint eltakarta de gyönyörű!!!! Nagyon kis formás, pufika már! 2600 grammra becsülték. Szóval szépen haladunk, nagyon várom már hogy itt legyen mellettem! Amúgy továbbra is trambulinnak nézi a jelenlegi lakhelyét! Hatalmasakat rúg, és rengeteget mozog! Most már igazán nehéz! De mégis nagyszerű!
Moncsi, lassan itt az ultrahang! Nagyon izgulok értetek, de most most minden rendben lesz! Amit tudsz valamit írj majd!
Amúgy én a 18 héten tartottam +1 kilónál! És valahol ott kezdett látszani is. Szóval e miatt ne aggódj!
Bella
Az ultrahang meg egy honap. Viszont megtalaltam itthon a pici szivhangjat. Olyan boldog vagyok. Eeeell a babam!!! 😍😂Mostmar megnyugodhatok.
Jo nagy nagy lanyod lesz Bella,ha mar most 2,60. Marcsak noni fog. Ti mivel kezeltetek a poci boret a striak,repedesek ellen? Es mikor kezdtetek?
Stria ellen én kollagén kapszulát szedek és aloés teszápolót használok! A doki szerint a kollagánbsemmi kárt nem okoz mert ugye a szervezetben alapból jelen van. Az előző terhességem alatt sokat repedtem, azok sem látszanak és egy új sem lett!!!! Sőtt, szerintem szebb is a bőröm! A szülés után is szedni fogom, elvileg segít utánna a bőr visszahúzódásában!
Én erre esküszöm!😉
Moncsi, örülök hogy hallod a szív hangot, így már tényleg könnyebb lesz kivárni az ultrahangot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!