Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki február...

Van itt valaki aki február végére nem várja?

Figyelt kérdés
Sziasztok, baba projekt februárban?! Van valaki aki szintén próbálkozik? Esetleg izgulna velem? Február 22re nem várom, a napokban volt a peteérésem! Kistesó után ez az első probálkozásunk!

2018. febr. 9. 21:47
 401/423 anonim ***** válasza:
Bocsi mindig elfelejtem Kármen voltam
2019. jan. 13. 04:25
 402/423 A kérdező kommentje:

Szia! Bella vagyok!

Hát mi jövő héten leszünk 10 hetesek! 5400 gramm már a kisasszony és 60cm! Nagyon hosszú baba, már a 62es ruhákat bőven kitölti! Igazi kis tündér!

Huu örülj hogy szép és probléma mentes bőre van a babádnak! Mi azzal szenvedünk a legtöbbet! Iszonyú ézékeny és ekcémát a hajlamos bőre van szegénykémnek! Nekünk a babé atopiás bőrre való krémet váltak be! Semmi mást nem visel el a kis bőre! A gyógyszertárat nem szerettem korábban sem mert alkohol és alumínium is van benne! Ezek szerintem nemfeltétlen bababarát anyagok! A fiamnak anno konkrétan lehámlot tőle a bőre.

Pelussból nekünk a pampers pants vált be! Ez ugye bugyi pelus, nagyon kényelmes és jól tartja a pisit! És könnyű feladni is!😄 A libero anyaga olyan fura, mondjuk csak a bugyipelusát próbáltuk!

Még esetleg a cumik, cumisüvegből a mam termékek váltak be! Könnyű tisztítani és nem nyelvnek annyi levegőt!

Azon pedig ne idegeskedj hogy nem tudsz annyit szoktatni mint szerettél volna! Így alakult, ettől még gyönyörűen fel fog nőni és pont olyan egészséges lesz mint mindegyik baba!!!!

Bella

2019. jan. 13. 10:16
 403/423 anonim ***** válasza:
Szia Bella,koszonom,hogy irtal,ma is robaltama szopizast,de mar annyi sincs ami eddig volt.mi holnap megyunk a doktornő mihez megkapja a két szurit es lesz mérés is,szerintem ilyan4.5kg körül lehet a súlya,de napok óta szinte az egész napot 3-4ora kivételével ébren tölti,remelem a tapszer beválik es nem lesz gond.ti melyiket használjátok?
2019. jan. 13. 11:58
 404/423 A kérdező kommentje:

Szia! Ne haragdj csak elég könnyen elveszek a mindennapokban, észre sem veszem hogy rohan az idő!

Szóval mi a Milumil ha start optimát adjuk, ezt hipoallergén!

Szerencsére nincs is vele gondunk, nekünk bevált!

Már 2, hónapos a kisasszony, 5600 gramm és 61 cm! Kíváncsi leszek mekkora lesz 3 hósan, iszonyú gyorsan nyúlik, már nem tudom ráadni a 62es ruhákat!

Hogy vagytok azóta? Megvolt sz oltás? Nem viselte meg?

Ti beadattok a kötelezőkön kívül más oltást is? Mi a rotációs és az agyhártya gyulladáselleni egyik típusok túl is vagyunk!

Moncsi jársz erre?!?! Veletek miújság?

Bella

2019. jan. 22. 10:10
 405/423 anonim ***** válasza:
Szia Bella,nekünk sajnos a beba ha és a milumil 1 se vált be,bebától,zöld volt a kakija,igaz ez rá volt írva mivel hypoallergén,de a hasa is fajt tőle,a milumiltol pedig kakilni se tudott,most a lactogen harmonynt eszi 5-napja,ami úgy tűnik jó lesz,bár itt sincs minden nap kaki,próbálok vizet adni neki,hogy higitsa a szekletet,amit el is fogad,próbáltam a Mecsek teát,de nagyon nem szereti,az oltásokat elég jól viselte,az egész napot ataludta,csak este lett egy kis hoemelkedese.Én is beadatom neki az agyhártyagyulladás elleni oltást,meg a rota vírus ellenin gondolkoztunk,de elég drága és könnyen ki is bukhatja.Most ott tartunk,hogy át kene állni a 4oras evésre ,de ennek a tapszernek kicsit más az adagolasa,elvileg a rá írtak alapján már 180ml kene ennie 4orankent,de 3orankent eszik 90ml,talán cumit kene valtanom,most a mam Anti colegt használjuk meg néha avent,ebből talán könnyebben jön neki,Ti milyet hasznaltok?Nalam a védőnő mindig kitalal valamit,ami miatt újabb vizsgálatokra kell vinnem,először nem lát szerinte,már 3szor voltunk szemészeten tökéletes eredményt kapunk,követ a szemével mindent ami kell csinál,most szerinte a hallasaval van baj,már 2hallas vizsgálaton voltunk szinten jó eredményekkel és tudom látom,hogy hall,ezen kívül mivel koraszülött minden hónapban,szemészet,koraszülött utogondozo,orthopedia,röntgen,kell vinnem ahol eddig hal Isten minden rendben volt kell hordanom,de a védő néni mindig ki készít idegileg teljesen.Amit észre vettem,nem tudom,hogy a tapszertol de azóta jött ki nála vagy a hidegtől,de az arca száraz és pici kis pöttyök lettek,vettem bephanten sensidermet ami nagyon nagyon jó rá,Szóval mi azóta így állunk,a héten megint jön a védőnő,mérni.mar közel járunk az 5kghoz,és a 62-és méretet hordjuk,ami a legszebb,hogy egész nap ha csak ránézünk vagy beszélünk a dragamhoz,mindig mosolyog,ha nem alszik nem eszik csak mosolyog,ezért is megéri minden percet😊
2019. jan. 23. 04:03
 406/423 momoka 2002 ***** válasza:
Sziasztok kismamik. Mi novogetunk. 29. het . Most kaptam az oltast a vercsoport osszeferhetetlenseg miatt. Minden rendbenn Mar nehezkes az alvas jobb-baloldalon egy magamfajta hasonalvonak. Most kezdtuk a "gyerekszobat berendezni. Varakozassal teli. Marciusra jelentkeztem terhesfotozasrabmert elozo terhessegemrol sokminden nem maradt meg.Mar varjuk nagyon a kis Ròzinkat.
2019. febr. 1. 08:30
 407/423 anonim ***** válasza:
Szia Moncsi!Boldogan olvasom,hogy minden rendben nálatok is,pontosan mikorra varod a babucid?Élvezd minden percet ennek a csodálatos állapotnak,a legszebb dolog a világon,😍
2019. febr. 2. 03:48
 408/423 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Bella vagyok, sikeresen előkerültem! 😂

Most nézem hogy egy éve tettem fel a kérdést! Hihetetlen hogy eltelt ez az egy év! És most itt van a szomszéd szobában a csodás kislányom!!!!

Örülök csajok hogy így “ közösen” éltük meg ezt az egy évet!

Mi szerencsére nagyon jól vagyunk! Szépen fejlődik, ügyesedik az én kis tündérem! Nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott baba! A fiam szereti, neki adja a játékait! Imádom őket!!!!

A napi dolgokkal sokszor elcsúszok, elmaradok de nem idegesítem magam rajta, ezt az időszakot nem élhetem átt többé, olyan gyorsan felnőnek!

Moncsi, örülök hogy végre hallhattunk rólatok, nagyon örülök hogy jól vagy, vagytok! Fantasztikus hogy hamarosan veled is ott lesz a kislányod!

Szerencsére én már csak visszaemlékszem a nagy pocakos nemtudok aludni időszakra, viszont 1000x újra véggcsinálnám!!!!

Remélem szépen rendben, eseménytelenül zajlik a vége is!

Mindeképp írjatok még hogy hogy vagytok!!!!!

Bella

2019. febr. 10. 22:09
 409/423 anonim ***** válasza:
Sziasztok,Mi ma kaptuk a kötelező oltást és az agyhártyagyulladás ellenit is,Már hónapos a picikem és 5kg,mivel ugye korababa lett így a rendszeres ellenőrzéseknek meg mindig nincs vége,továbbra is tornaztatnom kell,már 90fokban emeli hason a fejet,most meg sokszor ökölbe tartja. a kezecskeit így most arra gyurunk😅.Ti Bella,mit tud már a kicsikéd?Moncsi,milyen a vercsoportod,mert ezt nagyon ne értettem terhesen,én b negatív vagyok,és többször nézték ellenanyagot,azt is mondtak ez is lehetet az oka koraszulesnek,
2019. febr. 11. 12:13
 410/423 A kérdező kommentje:

Mi már elmúltunk 3 hónaposak, vagyis mi is!

Megkapta már az agyhártya c és b elleni oltást is!

Igazából ügyeskedik! Hason felkevbszépen alkartámaszban nézeget! Hanyatt fekve fogdossa az elé lóg ázott játékokat! Ha beszélünk hozzá akkor nevet és gügyög! A kis tenyere is szépen nyílik már!

Szóval eddig teljesen a korának megfelelően ügyeskedik!

Ugye hogy rohan az idő?!?

Bella

2019. febr. 11. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!