Van itt valaki aki február végére nem várja?
Sziasztok,Ez a hét ismét nagyon fárasztó számomra,tegnap csípő ultrahangra vittem a drágám,utána gyermekorvos,este edzésre a másik két gyerekem,szerdán szemészet,csütörtök orthopedia,úgy érzem most vagyok a legfaradtabb,és egyszerűen a súlyom se változik,mármint nem igazán megy le egy kg se,Bella te ezzel hogy állsz?
2019. febr. 12. 04:22
412/423 A kérdező kommentje:
A súlyommal szerencsére elégedett vagyok! Szülés után 3 héttel a terhesség előtti súlyon voltam! 13 kilót híztam összesen, 9 kiló ment le szülés után, 4 pedig 3 hét alatt! Az egyetlen gondom hogy még 10-15 kilót kellene fogynom!
Egy hete kezdtem fogyó ti, diétázni, egyenlőre csak az étrend változtatással! 1,5 kiló le is ment de annak nagy része csak víz! De ez is valami!
A gyerekekkel én könnyebben vagyok! Kb itthon van csak dolgom, a fiam ősszel kezdi az ovit.
Nem mintha a napi teendők nem fárasztanának le!!! De nem olyan nehéz 2 gyerekkel mint gondoltam!
Bella
Sziasztok,én egyáltalán nem vagyok a sulyommal megelégedve,igaz csak 7kg ot hiztam a terhesség alatt,de a szoptatás alatt hiztam 4kg,azóta egy dkg se fogytam.ezen már nem is idegeskedek,majd lemegy ahogy eddig is,bár azt észre vettem reggelente vizesedek,nem tudom ez mitől lehet.
2019. febr. 13. 13:09
414/423 A kérdező kommentje:
Ti is úgy várjátok a tavaszt mint én?!?! Esküszöm sosem vártam még ennyire! Alig tudunk ki menni! Annyira hiányzik már a sok nagy séta!
Sziasztok,én is nagyon várom a jo időt,imadom a tavaszt!Moncsi mi újság?hogy vagy?
2019. márc. 3. 18:29
Sziasztok anyukak. En mar a celegyenesben meg (36+3)29 nap a terminig. Szenvedek nehez a draga. Itt nyom -ott nyom neha alszom neha nem. Tudom a neheze a szules utan jon☺ mar nagyon varjuk az egesz csalad. Eddig 11 lg plusz. Meglatjuk mekkora lesz a "kicsi"lany. Irok ha tul vagyunk rajta
2019. márc. 27. 18:55
417/423 A kérdező kommentje:
Szia! bella vagyok! Nagyon örülök hogy jól vagytok! Remélem minnél hamarabb és könnyebben megérkezik már a kislányod!
Mi remekül vagyunk! Sokkal könnyebb az élet 2 gyerekkel mint vártam! Persze vannak nehézségek, a házimunkában mindíg elúszok de nem érdekel! Majd eljön az az idő is amikor csak arra lesz gondom! Most próbálok úgy boldogulni kb minden jó legyen és a gyerekek is boldogak legyenek! Szuper hogy jön a jó idő! Végre sokat tudunk kint lenni!
Szóval azt hiszem szép év lesz ez az ide😊😊😊😊
Bella
Sziasztok 2 gyerkocos anyukak, mostmar en is kozetek tartozhatok. Aprilis 19. Szuletett meg Ròzi lanyom, 3745 dkg es 53 cm-el. Gyors szules volt. Este fel 10-kor kezdett folyni a magzatviz ejfelkor mar a szuloszoban voltunk tolofajasokkal, 1:11-kor megszuletett a kincsunk. Sajnos lett utanna egy eleg rendes csipocsont tagulasom. Az elso 1 het szornyu volt. Segitsegre szorultam oltozkodesben,mozgasban agybol ki-befekveshez. Raadasul a kicsi is csak fogyott, hiaba volt cici 3 orakat. Szerencsere en is jobban.vagyok es a dragam is hizik mar 4 es fel kg. Igaz tapszerezunk meg cici mellett,de remeljuk elobb-utobb elhagyhatjuk.
2019. máj. 16. 22:51
419/423 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon vártam már a híreket rólatok!!!! Nagyon örülök hogy egészséges a kislányod és már Te is jól vagy!
Köszönöm hogy írtál, sok sok egészséget és boldogságot kívánok nektek!
Hihetetlen de már elmúlt 6 hónapos a kislányom! Egy tündér, minta baba! Éjjel 11 órát alszik! Nappal csak akkor sír ha éhes vagy álmos! Álom baba! Hihetetlen boldogság két gyerköccel az élet!!!!
Ha gondolom írj néha hogy vagytok, figyeljetem van e új válasz 😉
Bella
Szia Bella, es a tobbiek. 10 hetesek vagyunk. 4 hetesen elhagytuk szerencsere a tapszert,megszunt a sok stressz. Ahogy te is irod,hogy milyen cuki mintababad van, nekem sincs okom panaszra,igaz ejszaka meg 2x kel szopizni,de boldog,nyugodt baba. Csak eleg raneznem mar mosolyog. Megszunt a hasfajasa is valoszinuleg a tapszer miatt volt. Vegre teljes a csalad, tervezzuk a kovetkezot, ha meg gyozunk 1 kistesot gyorsan osszehozni,hogy ne legyen a korosztalyaban "egyedul, A noverkejevel (16 eves Orsolyam) is imadjak egymast.
2019. júl. 1. 15:39
Kapcsolódó kérdések: