Sziasztok, baba projekt februárban?! Van valaki aki szintén próbálkozik? Esetleg izgulna velem? Február 22re nem várom, a napokban volt a peteérésem! Kistesó után ez az első probálkozásunk!
Hát Gratula mégegyszer! Tegnap vettem pont egy Valentint, kíváncsi leszek! Olyan jó olvasni az örömöd! Remélem nemsokára mind örülhetünk!
Ilyenkor amúgy olyan erős késztetést érzek hogy teszteljek! De nem szabad, még 5 napom van!
2018. febr. 17. 10:32
92/423 anonim válasza:
Gratulálok Lara. A dpo-t honnan számoltad? Mértél hőt vagy ovu teszttel nézted?
Én csak 22-ére nem várom, és már nagyon kíváncsi vagyok. De csak 25-ös tesztem van itthon. Jól sejtem, hogy az véletlenül se mutatná hamarabb?
2018. febr. 17. 10:38
93/423 anonim válasza:
Timi voltam (1-es)
2018. febr. 17. 10:39
94/423 anonim válasza:
Én tegnap voltam így mint te..majdnem megcsináltam, de akkor még nekem is 5 napom volt hátra. De este eldöntöttem,hogy reggel megcsinálom, de valamiért nem izgultam, lehet már éreztem, hogy terhes vagyok...nem tudom. 😊 Ha tutira akarsz menni, szerintem Predictorral csináld majd, bár első lépésként én is Valentinoztam, és mivel kérdéses volt a Predictor megerősített. Drukkolok!!! 😊 Tünetként annyit érzek,hogy feszül a méhem bal oldalt. Picit a derekam is fáj. Mellem minimálisan érzékeny. A hőm pedig 36,8. Ezek mondjuk idáig pms tünetnek is mondhatók, úgyhogy nem gondoltam 100%ra hogy babás lehetek. Izgulok veletek együtt, figyelem majd a fejleményeket. 😊
2018. febr. 17. 10:44
95/423 anonim válasza:
Hőmérőztem, és onnét tudom. 😊 Hát... tutira mentem és egy Clearblue tesztet is ellőttem amúgy, ami szintén kimutatta,hogy terhes vagyok, pedig ha jól tudom az 50es teszt.... úgyhogy lehet, hogy neked a 25-ös erősségű kimutatná. De pl a walentin elvileg 10-es mégis alig kivehető rajta a második csík.
2018. febr. 17. 10:46
96/423 anonim válasza:
A tegnapi halvány amit mutattam nektek az nekem is a ‘valentin’ teszt volt...hát nem tudom. Most várok és bízom benne hogy nem fog megjönni. Továbbra is érezgetem a hasam hogy szúrkál, a pattanások most mintha múlandóban lennének, viszont minimálisan megy a hasam ami nálam PMS tünet szokott lenni.
Küldöm mindenkinek a POZITÍV energiákat 😉😀
2018. febr. 17. 11:01
97/423 anonim válasza:
Ma nekem is ment a hasam... 😁 próbálj meg egy Predictor tesztet, lehet azon neked is erősebb a második csík! 😊
2018. febr. 17. 11:03
98/423 anonim válasza:
Lara voltam... bocsi mindig elfelejtem aláírni 😊
2018. febr. 17. 11:04
99/423 anonim válasza:
Normál körülmények között nem írnék ilyet, de most kicsit örülök hogy neked is megy a hasad Lara 😄
De ha tegnap halvány lett a valentin akkor mára a 25-ös x-epil már kellett volna hogy mutassa legalább halványan, nem?
2018. febr. 17. 12:31
100/423 anonim válasza:
Igen szerintem kimutatná! De ha reggelig várnál lehet az lenne a legjobb és úgy csinálnád meg x-epillel. Szorítok Timi 😍
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!