Februárban végre sikerül? Ki, hogy érzi?
Teszt negativ..
De estére megis jött..görcsölök is rendesen plusz szét megy a fejem. Neki álltam inni a Cickafark teát. Aztán új reményekkel bele vetjük magunkat ebbe a hónapba is!!
Puszi nektek csajok.
Nincs kedve valakinek privatban is beszélgetni?
Viki
En szívesen beszelgetek priviben is Viki
Holnap reggel a hőm mindenre választ ad. Ha nem csökken tovabb, akkor van még remény. De ha igen, akkor........
Ditte
Sajnálom Viki! Szorítok Ditte!
Nekem még mindig semmi, egy napja késik.. Vetti
11. dpo-m, a hőm visszament 36,6-ra. Reggel csináltam egy tesztet, de negatív
Vetti mikor tesztelsz? :-) Izgulok érted :)
Viki ne szomorodj el, tudom saját tapasztalazomból, hogy rossz ilyenkor. De ez még csak a második hónap volt, hogy belevágtatok :) Nézd a jó oldalát, februárban kétszer is izgulhatsz :))
Ditte
Csajok, létezne,hogy ennyi tünetem lenne ovu után 8 nappal?
Korai ovum van, nekem még 2 hét múlva kellene, hogy ne jöjjön meg.
Az ovut is éreztem (orvos is mondta,hogy mikor lesz), a beágyazódást is. Viszont hétfő óta a mellem is érzékeny, ami a havinál se szokott lenni, szédülök is, a hasam ugyanúgy feszül, derekam fáj,ill mindenen sírok. A fiamnál ilyen korán nem volt ennyi tünet.
Ti mikor tesztelnétek a helyemben?
Enikő
Enikő! Biztos, hogy a beágyazódást érezted? Nem túl korai ez egy kicsit?? Az ovud után kb. 1 héttel volt a beágyazódás?! Akkor onnan 7-10 nap és tesztelhetsz szerintem. Bár ilyennel még nem volt dolgom.
Köszönöm Ditte a szorítást, szerintem várok holnap reggelig, ha addig sem jön meg, akkor akkor. Nagyon izgulok, de egyben félek is, hogy megint csalódás lesz belőle..
Vetti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!