Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Februárban végre sikerül? Ki,...

Dittte kérdése:

Februárban végre sikerül? Ki, hogy érzi?

Figyelt kérdés
Már szeptember óta "munkálkodunk" a kistesón. Kezdek kicsit elanyátlanodni a folyamatos kudarcok miatt. Van valaki hasonló cipőben?

2018. febr. 2. 11:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/113 anonim ***** válasza:
Viki, szerintem egy terhesvitamin nem tud ilyen dolgokba beleavatkozni. Ha felébredtél ma délután lőj egy tesztet, mert ha terhes vagy és vérezgetsz, mielőbb jó lenne progeszteron pótlás. Kívánom, hogy így legyen!
2018. febr. 6. 11:05
 52/113 anonim ***** válasza:

Teszt negativ..

De estére megis jött..görcsölök is rendesen plusz szét megy a fejem. Neki álltam inni a Cickafark teát. Aztán új reményekkel bele vetjük magunkat ebbe a hónapba is!!

Puszi nektek csajok.

Nincs kedve valakinek privatban is beszélgetni?

Viki

2018. febr. 6. 20:39
 53/113 A kérdező kommentje:

En szívesen beszelgetek priviben is Viki

Holnap reggel a hőm mindenre választ ad. Ha nem csökken tovabb, akkor van még remény. De ha igen, akkor........

Ditte

2018. febr. 6. 20:41
 54/113 anonim ***** válasza:

Sajnálom Viki! Szorítok Ditte!

Nekem még mindig semmi, egy napja késik.. Vetti

2018. febr. 6. 21:02
 55/113 A kérdező kommentje:

11. dpo-m, a hőm visszament 36,6-ra. Reggel csináltam egy tesztet, de negatív

Vetti mikor tesztelsz? :-) Izgulok érted :)

Viki ne szomorodj el, tudom saját tapasztalazomból, hogy rossz ilyenkor. De ez még csak a második hónap volt, hogy belevágtatok :) Nézd a jó oldalát, februárban kétszer is izgulhatsz :))

Ditte

2018. febr. 7. 06:43
 56/113 anonim ***** válasza:

Csajok, létezne,hogy ennyi tünetem lenne ovu után 8 nappal?

Korai ovum van, nekem még 2 hét múlva kellene, hogy ne jöjjön meg.

Az ovut is éreztem (orvos is mondta,hogy mikor lesz), a beágyazódást is. Viszont hétfő óta a mellem is érzékeny, ami a havinál se szokott lenni, szédülök is, a hasam ugyanúgy feszül, derekam fáj,ill mindenen sírok. A fiamnál ilyen korán nem volt ennyi tünet.

Ti mikor tesztelnétek a helyemben?

Enikő

2018. febr. 7. 08:10
 57/113 anonim ***** válasza:

Enikő! Biztos, hogy a beágyazódást érezted? Nem túl korai ez egy kicsit?? Az ovud után kb. 1 héttel volt a beágyazódás?! Akkor onnan 7-10 nap és tesztelhetsz szerintem. Bár ilyennel még nem volt dolgom.

Köszönöm Ditte a szorítást, szerintem várok holnap reggelig, ha addig sem jön meg, akkor akkor. Nagyon izgulok, de egyben félek is, hogy megint csalódás lesz belőle..

Vetti

2018. febr. 7. 10:26
 58/113 anonim ***** válasza:
Vetti, a ciklus 6.napján volt ovu. Nem tudom nekem is ez gyanús,hogy ilyen korán érzek ilyeneket. Sokszor a semmiből jön, tehát nem azért,mert gondolok rá.
2018. febr. 7. 11:35
 59/113 anonim ***** válasza:
6. nap ovu, nagyjából 13. nap beágyazódás (bár te tudod, te érzed hogy mikor volt) akkor a 20. nap körül tesztelhetsz. Ovura számolj rá 2 hetet.
2018. febr. 7. 12:02
 60/113 anonim ***** válasza:
Ma reggel teszteltem, negatív :/ viszont még mindig semmi jele, hogy meg akarna jönni
2018. febr. 8. 13:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!