Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Februárban végre sikerül? Ki,...

Dittte kérdése:

Februárban végre sikerül? Ki, hogy érzi?

Figyelt kérdés
Már szeptember óta "munkálkodunk" a kistesón. Kezdek kicsit elanyátlanodni a folyamatos kudarcok miatt. Van valaki hasonló cipőben?

2018. febr. 2. 11:05
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/113 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok! :)

Enikő vagyok.

Nekem jött meg hamarabb 6 nappal, mint kellett volna. Voltam orvosnál. Azt mondta uh alapján még nem lehet megmondani h terhes vagyok-e vagy sem. 2 hét múlva kell visszamenni.

A vérzésem más volt mint szokott. 6 napig volt, ebből volt hogy csak fél napot volt,vagy ha pisiltem. (Tisztasági betét elég volt) Viszont, nagyon szédülök, étvágyam inkább nincs. Ha megkívánok vmit,utána hányingerem van. A melleim érzékenyek. Meg olyan érzésem van,mintha meg akarna jönni. A hasam feszül,gyakrabban járok pisilni is. orvosom szerint esélyes a terhesség,mivel se gyulladás,semmi ilyen nincs.

2 napja negatív volt a teszt,ti mire gondolnátok?

Voltam már terhes ugyanígy kezdődött, teszt negatív volt még 6 hetesen is :/

Enikő

2018. febr. 24. 07:50
 102/113 anonim ***** válasza:

2-es vagyok, kicsit eltűntem.

Vettem ma egy Predictor Early tesztet, jövő hét közepén kellen megjönnie. Negatív. :( Ez a hónap is elment.

Tudom, hogy nem kellene elkeseredni, de most nagyon elvagyok. 2 éve volt egy missed ab, műtéti úton befejezve. Az is megfordult már a fejemben, hogy ott ronthattak el valamit. :( Szomorú vagyok és elkeseredett.

2018. febr. 24. 12:16
 103/113 anonim ***** válasza:

Lehet még korai volt a tesztelés ha csak jövő hét közepére nem várod. Nem minden esetben kell elhinnk ami a tesztekre van irva. Szerintem várj a nemvártig. Ha nem jön meg akkor tesztelj. Nem mindenkinek lesz pozitiv nem várt elött.

Viki

2018. febr. 24. 13:28
 104/113 anonim ***** válasza:

Az egész testemen kijött az ekcéma, egy egybefüggő vörös véres-gennyes égető-viszkető folt lettem. (2017 májusàban kezdődött, előtte mindig normál bőröm volt, sose száradt ki meg semmi)

Antibiotikum kúra, napi 2 antihisztamin injekció, most már szerencsére jól vagyok!

Mindenkinek szorítok továbbra is, sok sikert lányok, mielőbbi pozi tesztet mindenkinek :)

Vetti

2018. febr. 25. 11:37
 105/113 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. Első próbálkozós hónap és sikerült :)

2esnek : Ne add fel. Hiába írják rá, nekem is csak a nem várt előtt 1 nappal mutatta ki a pozitívat. :) Viszont azt elég jól :)

[link]

Kitti

2018. febr. 26. 16:57
 106/113 A kérdező kommentje:

Viki!!!

Mizu veletek? Eltűnt mindenki? :)

Ditte

2018. márc. 2. 06:32
 107/113 anonim ***** válasza:

Nem elég, hogy ovukor kórházban voltam, az antibiotikum még meg is hozta a menzeszem a 18. napra. (Most onnantól kell számolnom a ciklust,ugye?)

Vetti

2018. márc. 2. 11:36
 108/113 A kérdező kommentje:

Szerintem igen Vetti. Akkor ujra kezdődik a ciklusod. Kitartást!

Ditte

2018. márc. 2. 17:07
 109/113 anonim ***** válasza:

Hát ma nekem is megjött. Pedig szépen fennt volt a hőm. Biztam benne hogy kétoldalinpeteérésem volt és jokor is voltunk egyutt..de sajnos nem.

Majd talan pár hónapon belül sikerül. Ha nem akkor megyunk vizsgalatokra. Mindenesetre el fogok menni másik magánnőgyogyászhoz hogy ö mit mond mit lát.

De most ujabb honap uj remények. Továbbra is szedem a vitaminokat (trimeszter,C,D,E,Kalcium) plusz ujra kezdem most akkor cickafark teat ism aztan meglátjuk.

Veled Ditte mizu?

Viki

2018. márc. 2. 17:23
 110/113 A kérdező kommentje:

Viki sajnalom!!! Nekem ez a 6 dpo. Szombat reggel kezdodtek az ovus tuneteim. Pentek es szombat is beprobalkoztunk. Probalok nem rafeszulni......tudatosan

.........

Utalom a munkahelyem, olyan jo lenne már beinteni nekik. :)))

Ah...sokat nem remelek, legalabb nem csalodhatok :))

Ditte

2018. márc. 2. 23:49
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!