Februárban végre sikerül? Ki, hogy érzi?
Sziasztok csajok! :)
Enikő vagyok.
Nekem jött meg hamarabb 6 nappal, mint kellett volna. Voltam orvosnál. Azt mondta uh alapján még nem lehet megmondani h terhes vagyok-e vagy sem. 2 hét múlva kell visszamenni.
A vérzésem más volt mint szokott. 6 napig volt, ebből volt hogy csak fél napot volt,vagy ha pisiltem. (Tisztasági betét elég volt) Viszont, nagyon szédülök, étvágyam inkább nincs. Ha megkívánok vmit,utána hányingerem van. A melleim érzékenyek. Meg olyan érzésem van,mintha meg akarna jönni. A hasam feszül,gyakrabban járok pisilni is. orvosom szerint esélyes a terhesség,mivel se gyulladás,semmi ilyen nincs.
2 napja negatív volt a teszt,ti mire gondolnátok?
Voltam már terhes ugyanígy kezdődött, teszt negatív volt még 6 hetesen is :/
Enikő
2-es vagyok, kicsit eltűntem.
Vettem ma egy Predictor Early tesztet, jövő hét közepén kellen megjönnie. Negatív. :( Ez a hónap is elment.
Tudom, hogy nem kellene elkeseredni, de most nagyon elvagyok. 2 éve volt egy missed ab, műtéti úton befejezve. Az is megfordult már a fejemben, hogy ott ronthattak el valamit. :( Szomorú vagyok és elkeseredett.
Lehet még korai volt a tesztelés ha csak jövő hét közepére nem várod. Nem minden esetben kell elhinnk ami a tesztekre van irva. Szerintem várj a nemvártig. Ha nem jön meg akkor tesztelj. Nem mindenkinek lesz pozitiv nem várt elött.
Viki
Az egész testemen kijött az ekcéma, egy egybefüggő vörös véres-gennyes égető-viszkető folt lettem. (2017 májusàban kezdődött, előtte mindig normál bőröm volt, sose száradt ki meg semmi)
Antibiotikum kúra, napi 2 antihisztamin injekció, most már szerencsére jól vagyok!
Mindenkinek szorítok továbbra is, sok sikert lányok, mielőbbi pozi tesztet mindenkinek :)
Vetti
Sziasztok. Első próbálkozós hónap és sikerült :)
2esnek : Ne add fel. Hiába írják rá, nekem is csak a nem várt előtt 1 nappal mutatta ki a pozitívat. :) Viszont azt elég jól :)
Kitti
Viki!!!
Mizu veletek? Eltűnt mindenki? :)
Ditte
Nem elég, hogy ovukor kórházban voltam, az antibiotikum még meg is hozta a menzeszem a 18. napra. (Most onnantól kell számolnom a ciklust,ugye?)
Vetti
Szerintem igen Vetti. Akkor ujra kezdődik a ciklusod. Kitartást!
Ditte
Hát ma nekem is megjött. Pedig szépen fennt volt a hőm. Biztam benne hogy kétoldalinpeteérésem volt és jokor is voltunk egyutt..de sajnos nem.
Majd talan pár hónapon belül sikerül. Ha nem akkor megyunk vizsgalatokra. Mindenesetre el fogok menni másik magánnőgyogyászhoz hogy ö mit mond mit lát.
De most ujabb honap uj remények. Továbbra is szedem a vitaminokat (trimeszter,C,D,E,Kalcium) plusz ujra kezdem most akkor cickafark teat ism aztan meglátjuk.
Veled Ditte mizu?
Viki
Viki sajnalom!!! Nekem ez a 6 dpo. Szombat reggel kezdodtek az ovus tuneteim. Pentek es szombat is beprobalkoztunk. Probalok nem rafeszulni......tudatosan
.........
Utalom a munkahelyem, olyan jo lenne már beinteni nekik. :)))
Ah...sokat nem remelek, legalabb nem csalodhatok :))
Ditte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!