Februárban végre sikerül? Ki, hogy érzi?
Viki! Szorítok neked, hogy sikerüljön kicsit elfelejtened ezt a témát, és csak szimplán élvezni az életet, és az együttléteket! Remélem a doki pozitív hírekkel szolgál a sebeddel kapcsolatban.
Ditte, persze, hogy lesz jobb. Koncentrálj kicsit a nagyobbra, kösd le magad vele+az egyetemmel, a pároddal/férjeddel, foglalkozz a költözéssel, és sitty-sutty jönni fog a baba! Észre sem veszed, és már rég késik 3-4 napja, aztán pozit tesztelsz!
Nekem ez a menzeszem nagyon-nagyon fura volt! Aznap, másnap fájdogált kicsit a hasam, de a második nap, mikor a legerősebb szokott lenni, egyszerűen olyan volt, mintha akkor múlna el.. elég lett volna napi egy tampon, de nyilván ugyanúgy sűrűn cseréltem, csak na :D
Vetti
Ma voltam az orvosomnál.
Azt mondta szép a műtött méhszájsebem. Nem vérzik. Nem vérzett vizsgàlat közben sem.
UH-n megnézett. Két oldali peteérésem van. Erre azt mondta -ez elég ritka- Bal oldali 19mm jobb oldali 18mm. Endometrium 9.6mm
Ezek az értékek jók?
Most picit felcsillant a szemem.
Azért kaptam még hüvelykúpot meg valami gélt a ph vissza állitására.
Viki
Ez szuper hír Viki :)) ha most mindkét petesejt megérik es kilökődik, akkor még akár kétpetéjű ikreid is lehetnek :))) na az dupla "dózis" lenne az anyaságból!!!
Én viszont most először nem csak szóban, hanem kissé tudatosabban is elengedtem eddig a sztorit. Igaz, hogy még majd egy hetem van ovulacioig, de nem fogok ovutesztet sem venni. Mert eddig ez a hozzáállásom nem volt célravezető.
Ditte
"E" és Enikő, és aki még vár - hogy vagytok? Helyzet? Tesztelt valaki? Én még nem, de legalább a hőm szebb, mint bármikor az elmúlt hónapokban. Tudom, hogy ez még nem jelent semmit, de már ennek is örülök :-)
Évi
Az en hombol nem sok mindent lehet kiolvasni, mert benne voltam ebben taknyos kohogos valamiben. Akkor magasabb volt a hom is. Kedden-szerdan tesztelek majd, csutortokre nagyon nem varom. :)
Jelentkezek meg! :)
E.
21-én kellett volna megjönnie, 16-án jött meg. Orvosnál is voltam,mivel nagyon görcsöltem. Azt mondta, hogy nem lehet megállapítani,hogy terhes lennék, túl korai lenne. Meg,h ez a vérzés nem olyan mint egy menstruáció,mert kevés is és vizesebb. Tünetek ugyanúgy vannak, szédülés, cigitől undorodok (cigiztem amúgy), mellem nagyon érzékeny,ilyen meg nem volt még nálam.
Veletek mi újság?
Enikő
Nekem 2 napig pozi volt az OVU teszt. Csüt péntek. Pénteken meg tegnap nagyon feszült görcsölt a hasam. Szúrt is jobb oldalt néha bal oldalt. Ma semmi. Tegnal delután már negativ volt az OVU teszt. Nagyon bizom benne hogy lesz valami.
A KLION kupot tegnap kezdtem el használni. Remélem nem árt ha valami is eldult ott bennt. Viszont most volt pici rozsaszines valami a betéten.. vagy a kúptól... vagy ovus valami lehetett.
Drukkolok mindenkinek!!!!
Amugy 4.e körül nem várom...
Viki
Hetfo reggel ellovok egy facelle tesztet. A hom mara felment, 36,7, a mult havi atlag hom 36,1, tehat mondhatni magas. Nagyon bizom a 13. honapban. :)
E.
Hű, E, a 36,1 elég alacsony... Mindig ilyesmi? Mennyi az alaphőd?
Enikő, kíváncsi vagyok, mi lesz ebből, majd jelentkezz!
Viki és többiek, hajrá!!
Nekem ma egész délután fájt a derekam, ami ugye jelenthet bármit, meg annak az ellenkezőjét :D Azért ha ilyen hamar megjön, morcos leszek...
Évi
Mindig ilyen alacsony az alaphom. Napkozben 36 sincs. 🤔 De minden okes, vervetelek rendben.
A reggeli tesztem csalodas, mert full nega a facelle. Viszont a hom 36,9 lett mara.
E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!